Cabaj-Radwański, Skrzyński, Karwan, Baster - Baran, Giza - Bojarski, Nowak, Moskała - Bania
rezerwa: Olszewski(chodż pewnie on zagra od początku), Wacek, Piątek, Szczoczarz (zdolny do gry na 15 minut:)), Tatara (musi wejśc bo nie ma kto:)))
Drumlak - out
Przytuła - out
Pawlusiński - out
Swistak - out
p.s. z Moskałą to właściwie w 10-tke.
-
-
Cracovia-Legia za 2 tygodnie, DrużynaWyjściowa
dramat :(
To zastanowmy sie rowniez nad skladem na pierwszy mecz rozegrany na wiosne - bedzie to mecz z Gornikiem. Co proponujecie? Ja chcialbym taki sklad :
Cabaj - Fafel, Skrzynia, Karwan, Kielbowicz - Przytula, Baran - Bojar, Drumlak, Lobodzinski - Ibo
:D
Wiecej takich tematow ... :|
Przytuła, Świstak żadna strata a że nam bedzie rezerwowych brakować??? mamy przca brązowych medalistów i tak ma być.
Szybki ....a ja bym wolał aby Fąfel wrócił na lewą, więc kupmy Bronowickiego na prawą obrone, reszta OK poza IBO
Awaria: nacpales sie czy tylko upiles? Sa granice czarnego humoru:(
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przytuła, Świstak żadna strata a że nam bedzie
> rezerwowych brakować??? mamy przca brązowych
> medalistów i tak ma być.
wiesz awaria są naprawdę granice dobrego smaku....
chyba ,że ja nie zrozumiałem jakiejś głębokiej aluzji , pastiżu
czy czegoś tam innego.
Mieszko - Bronowicki tez chyba z przymusu gra na prawej?? Tak mi sie wydaje,ze jest lewonoznym zawodnikiem, i do tego przekwalifikowanym pomocnikiem. Za to Kielbowicz wysmienicie wkonuje rozne i wolne. A ja chcialbym,zeby Ibo dostal gdzies szanse. I nie wiem jak to jest mozliwe,ze nie dostaje jej w Lechu? Ale takich mamy menago,ze Olisadebe w niekotrych klubach sie nie przyjal, w Hutniku nie chcieli Geremiego,a gdzie indziej w Polsce nie poznali sie na talencie Essiena.
Cabaj-Radwański, Skrzyński, Karwan, Baster - Baran, Giza - Bojarski, Nowak, Pawlusiński - Bania
p.s. czyli jednak zagramy w 11-stu, bo Moskała (mam nadzieje!) na ławce
może wejść Szczoczarz, Piątek - niech graja w końcu, albo są przydatni albo nie
...może też wejść Tatara ok 70 minuty bo będziemy prowadzić 2-0, jakoś tak:))
przypominam że ległe czeka w czwartek przed meczem z nami cięzki bój w szwajcarii, też maja straszny kryzys w kadrze, może jeszcze nawet wiekszy niż Pasy
AHA, PROSZĘ KTÓREGOS Z FORUMOWICZÓW O WYJAŚNIENIE MI SYTUACJI Z DUDZIŃSKIM ORAZ DRUMLAKIEM , TZN. CZY JEGO KONTUZJA DIAGNOZOWANA I LECZONA JEST TYLKO PRZEZ NASZYCH KLUBOWYCH LEKARZY CZY BYL KONSULTACJE Z INNYMI "SPECAMI"
MIŁEGO DŁUGIEGO WEEKANDU:)
Szybki też tak sądze o Kiełbowiczu. Co do Bronowickiego to został przekwalifikowany z pomocnika ... nie wiem którą noge ma lepszą, wiem tylko że ładnie dosrodkowuje z prawej w pełnym biegu i że wkrótce prawdopodobnie trafi na reymonta, jęsli odejdzie baszczyński... co do ibo, to też chce aby ktoś dał mu szanse i nie rozumiem za bardzo czemu lech cosik płacił za niego, skoro nie dostaje żadnych szans, a przeciez reiss byl niesprawny przez jakis czas, moze jednak cos nie tak z nim, nie wiem .....pa
...boje sie żeby teraz rzeczywiście kogos niepotrzebnego nie sprowadzili do drużyny...
...ale zapłaćmy juz komus wieksza pensje, bo przecież nie przedłuzymy umowe z Moskalem...
No to jak z tym Pawlusińskim ? Może grać, czy nie ?
essien w polsce???? ciekawe gdzie?
potwierdzone masz to info czy plotki przekazywane z pokolenia na pokolenie!!
TYLKO ŚLEPY DOWN NIe POZNAŁ BY SIE NA JEGO TALENTCIE !!!
ciekawe czy drogba lub kalou lub rigober song też kiedys byli w Polsce?
ten slepy down chyba sie jednak w naszym kraju trafil... tylko nie pamietam kto to byl
Stawowy miał młodzież wprowadzać do pierwszej drużyny i co? Dotychczas ani jeden zawodnik nie zadebiutował. Może pasowaloby już młodych ogrywać w 1 lidze,hm?
http://sport.wp.pl/kat,32298,wid,7584718,wiadomosc.html?ticaid=1
SuperExpress - ale w kazdej plotce jest ziarnko prawdy.
no to szok w gaciach !!!:|
kurde a JA MYSLALEM ZE TO WS nie umie sie poznac na dobrych zawodnikach!!!
bez jaj w pyte ze essien byłby w polsce, ale w sumie dobrze bo wtedy z lubina by go pewnie cUPIAŁ wykupił i zarobił na nim ogromny HAJS!!!!;/
nikt by nie zarobil na nim duzej kasy, bo w poslce by zmarnowali jego talent :P
kscman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to szok w gaciach !!!:|
> kurde a JA MYSLALEM ZE TO WS nie umie sie poznac
> na dobrych zawodnikach!!!
>
> bez jaj w pyte ze essien byłby w polsce, ale w
> sumie dobrze bo wtedy z lubina by go pewnie cUPIAŁ
> wykupił i zarobił na nim ogromny HAJS!!!!;/
>
Tylko ,że on w Lubinie wielką gwiazdą by nie został...
hmm. wydaje mi sie, ze w Polsce na testach nie byl, a padla jedynie propozycja testow drogiego, ale obiecujacego mlodego pilkarza. i zostala odrzucona.
no to bedzie taki:
Cabaj - Radwanski, Karwan, Skrzynski, Piatek - Bojarski, Baran, Giza, Pawlusinski - Bania, Moskala
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)