do kurwy nedzy zrob cie cos z tym forum bo sie czytac nei da, tematy ludzie juz zakladaja jak chca w ktorym zechca dziale, tematow jednakowych jest po 10 razy zdublowanych, psy sie napinaja ciagle, jest po prostu WIELKI BURDEL, nie da sie czegos z tym zrobic, bo za chuja sie tego forum juz nie da czytac.
Dizkuje za Uwage.
-
-
Szanowni Panowie Wladni
no to nie czytaj, masz wymagania :P
modzi pewnie wakacje maja, jak mi sie gdzies nie podoba to sobie ide i mam spokoj, co nie ziomal? :>
A mi sie podoba i jest fajnie :)
Powiedział...zakładając kolejny temat :-)
pieski to chyba jakis szpiegów maja wszedzie ich pelno tylko nie tam gdzie trzeba
To było do mnie? Mam udowadniać że byłem na pierwszoligowych meczach Cracovii w latach osiemdziesiątych? Niektórzy są przewrażliwieni...co uwaga to zaraz "szpieg" i "piesek"
No nie, bracia Blues sa poza podejrzeniami...:)
Kociol jednym slowem
kilku modów wczoraj wróciło z urlpów... będzie lepiej :)
Elwood Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To było do mnie? Mam udowadniać że byłem na
> pierwszoligowych meczach Cracovii w latach
> osiemdziesiątych? Niektórzy są
> przewrażliwieni...co uwaga to zaraz "szpieg" i
> "piesek"
nie do Ciebie. Tylko generalnie za duzo wislaków sie szwęda po naszym forum i robi sie kocioł al'a onet.pl . Taka moja dygresja :)
p.s a mówia ze to my na necie jestesmy hool's
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)