druga polowa przegrana 1:2, Bania przestrzelil karnego, dwie kontuzje :(
ale przynajmniej postrzelali sobie, moze sie odblokuja.
brawo!
-
-
Cracovia - MOB Bejaia (Algieria) 5-2 (4-0), Cracovia - CAB (Algieria) 1:1 (0:0)
Mecze na polowy to juz Lazarek liczyl:] Mecz wygrany 5:1. Kontuzje faktycznie smierdza:( Ale wazne,ze zawodnicy przypomnieli jak sie strzela bramki. A Uszala to niech ogrywaja,ale moze w sekcji lekkoatletycznej na 1500 metrow:|
bardzo fajny stadion w Dankowicach:) widzow ok 500-600
drużyna z która gralismy wystepuje w 2 lidze Algierskiej - poziom kiepski oddali 1 strzal w pierwszej polowie, mieli problem zeby przejsc za polowe, nasi 2 polowe odpuscili i przegrali ja 1-2
Najlepszy numer to fakt, że Odra Wodzisław też dziś grała z MOB Bejaia (Algeria). Tyle że o 15,30 i wygrała 3:0. Niezłe to wszystko jest...
Ocena zawodników:
Olszewski - (3) nie mial za duzo roboty, niepewny w polu
(80. Gliwa) - (-) za krótko grał, by ocenić
Radwański - (4) wolny w grze :(
Skrzyński - (7) świetne podania głową !!
Świstak - (-) trudno ocenić, bo wcześnie kontuzjowany
(15. Karwan) - (5) duzo biegal, ale nie przelozylo sie to na skutecznosc
Baster - (5) jak wyzej ;)
Bojarski - (6) dobrze, że się rozegrał w 2-giej polowie,
Giza - (5) głupi faul (ciągnął Algierczyka za koszulkę), ale pare ladnych sytuacji stworzyl,
Baran - (10) piękna bramka z "główki"!!
Nowak - (3) mało widoczny
Pawlusiński - (7) bardzo aktywny (zaaktywny;), stąd kontuzja)
(35. Moskała) - (3) nie popisał sie
Bania - (9) 2 bramki... mogło byc wiecej, zwłaszcza w koncówce meczu - nie wykorzystany karny
oceniala marli
w Wodzisławiu Śląskim Odra pokonała algierskiego I-ligowca Chaba Aurés de Batna 3-0 (0-0).
Zarówno oficjalka, cracovia.pasy.net jak i 90minut.pl podają, że my też graliśmy z Chaba Aurés de Batna :)
Bo Algierczycy maja szeroka kadre i moga sobie pozwolic na dwa mecze :P
no to blednie podaly w/w portale, mam bilet na ktorym jest MOB Bejaia (Algieria) taka nazwa byla tez na plakacie na stadionie i o tej druzynie mowil komentator
OK. Podobnie jak lopez żartuję. Domyślam się oczywiście, że w rzeczywistości są to dwie różne drużyny. Choć ich nazwy i tak sam mylę. :)
No ale niekoniecznie sami organizatorzy spotkania mogli wiedziec jak naprawde nazywa sie ow team:P
I my mamy kupowac kogos z takiej druzyny????
a kogo chcecie z tamtad kupic? hehe chyba do 4 ligi bo wyzej sie nie nadaja ;)
ja bym wziol bramkarza bo niezle sie wydzieral - dobry bybyl do mlynu;D
aha, jeden drobiażdżek:
Batna, z którą grał Wodzisław jest algierskim pierwszoligowcem
MOB Bejaia - jest [b]drugoligowcem[/b] z tegoż kraju
ja powiem tak ...odkąd odszedł Axe z Klubu to sparingi jakie są załatwiane są najnormalniej SŁABE (o ile do nich dochodzi wogóle...)
Mnie cieszy to ze Napastnicy i reszta sie budzi i zaczyna strzelac bramki szkoda kontuzji ale niestety taka jest pilka oby teraz wygrac 3 spar i z legia 5-0 ;) i przeniesc skutecznosc na lige
dzis o 17 na wielickiej cz.II
wszystko niby OK, tylko że ten sparing nie jest z MOB-ami tylko z:
[b]Chaba Aures de Batna[/b]
..... ale mam reflaks.... :( :):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)