No byly rozne glupie tematy wiec ja proponuje ten :)
Jakie papierosy najbardziej preferujecie ??? :D
Dla nie palacych proponuje wpisywac te co im najmniej smierdzš :D:D:D
Ja najbardziej lubie "Kenty", "Mallboro" tez swietne a i "Viceroy" nie pogardze bo dobre i niedrogie :)
-
-
Cygarety
ja preferuje:
1-Marlboro
2-Pall Mall
3-L&M
Marlboro mnie dusi, ble (od czasu kiedy spałiłem paczke indonezyjskich)
zdecydowanie Parliamenty, potem Pall Mall
a reszta to jeden pies ;)
1.tyton solo uber alles-drum
choc wkur.... mnie reklamy typu amerykanski smak itp. jakos "elemy" najlepiej mi wchodza,choc czasami chetnie chesterfieldy,a najchetniej to dobre ziolo z drumem
L&M Light!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viceroye, Nevady , albo red&whitey bo dobre i tanie :)
Tylko fajka;)
w latach 80-tych paliło się to co było dostępne (nawet albańskie DS-y grrrrr....). Największe wrażenie zrobiła wypalona paczka zdobytych cudem Kentów. Smakowały jak żadne inne. Z milszych wrażeń tego okresu (tytoniowych) to fajka nabita Amphorą.
Później różne takie, ostatnio Marlboro (po Camelach).
TERAZ NIE PALĘ!!!!!
Osobiscie pale Viceroye, Nevady lub R&W wszystko czerwone, ale na biurki w chwili obecnej lezy mi 8 kartonow Marlboro Gold i dwa kartony Vogue Bleue;)
ja lubialem te brazowe setki GeogreSand tyle ze juz ich niema :(
Khalid Ty tu o fajkach nie pitol, bo jak akcja pod naszą bramką to Ci najlepiej "Sępy Cudze" smakują :)
Wszystko zalezy od pieniedzy w kieszeni :P ale przewaznie L&M Ligth
Ja byłem w Augustowie nad jeziorem u mojego kumpla, który nawiasem mowiąc mieszka w Qr2nowie, na południu Grodu Kraka, a w swoich rodzinnych stronach na pojezierzu spędza wakacje. Jego tatuś palił tytoń zawiniety w gazetę. Tytoń ten sam sobie uprawia, a potem sam go suszy, bo go nie stać na papierosy. No to mi się żal zrobiło faceta i kupiłem mu taką paczkę składającą się z 10 paczek papierosów. Za Gierka, jak mówił postawił dom i stodołę, palił normalne papierosy kupione w kiosku i palił w CO węglem. Teraz pali skręty z własnego tytoniu, a w CO pali drzewem, bo go na węgiel nie stać. Za Gierka jak dołożył węgla wieczorem, to mu do rana starczyło, a teraz musi co 3 godziny latać, bo drweno pali się szybko i nigdy zimą nie jest wyspany. Pocieszałem go w ten sposób: Panie Janku, kapitalizm jeszcze się nie rozkręcił. Poczekaj pan jeszcze 10 lat, a będzie jak na Zachodzie: szybkie samochody, kolorowe neony, samootwierające się drzwi do przepełnionych towarem supermarketów, niebosiężnych drapaczy chmur ze szkła i aluminium. Doczeka pan, jak nawet w wiejskim sklepie drzwi będą się otwierały same, a woda w kiblu w knajpie będzie spływała na sygnał z fotokomórki.
Kurka Wodna, Wariner jest biały, a zapierdziela 400m jak murzyn, i jak tu wierzyć rasistom.
Geopijatyk
Golden Americam super light ...sorki... teraz to silver!
Pall Mall sup... OK OK zapomnialem! ... teraz to white!
Tylko od tego sku.rwysynstwa to w wieku 30 lat wlasnie sie dowiedzialem ze mam astme!!!!!!
astme to chyba nie od TEGO...
ale konsekwencja jest jasna: nie pal
wlasnie ze od tego! Pulmonolog mi to jasno powiedzial astma oskrzelowa alergiczna w wyniku naduzywania tytoniu! Wybor jest prosty albo nie palisz albo choroba obturacyjna pluc ktora w 90 procentach prowadzi do smierci w wyniku uduszenia!
Kur,wa jak to uslyszalem to normalnie tak mnie zatrzeslo ze musialem sobie zapalic!
Jest nawet taki kraj gdzie palenie jest ustawowo zakazane. Leży w Himalajach a jego stolicą jest Katmandu.
aaaa.... alergiczna, czyli masz alergiena tytoń, a nie ze OD tytoniu ;-)
sorx za czarny humor, ale tak wychodzi
no trudno: nie pal, konsekwencje są poza sporem
nie alergie na tyton tylko reakcje alergiczna oskrzeli w wyniku palenia! No w sumie na jedno wychodzi ale nabawilem sie tego palac! Uuuuuu..... jak terz papierosek pokryjomu przed zonka w garazu smakuje! Potem guma do zucia i na wdechu obok niej chodze! ha ha ha! jescze pare dni i skoncze z tym na dobre! Ale poki co......
1. Klubowe
2. Popularne
3. Carmeny
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)