Pozwoliłem sobie sparafrazaować słynne przysłowie, które wypisz wymaluj pasuje do zaistniałej w Kielcach sytuacji. To że dumnie pokazujemy się wszędzie w swoich barwach obróciło się przeciwko nam. I jeszcze jedno czytając bluzgi na kieleckim forum nasuwa się kolejne przysłowie "przyjaciół poznaje się w biedzie".
-
-
Korona i Mielec zawiniły, Cracovie powiesili!
Prawdziwych przyjaciol a nie kolesi ktorzy sie nagle pojawili bo klub wygrywa...
JEDRZEJOW!!!!!!!
CO RACJA TO RACJA!!!!!!!!
przypomnijcie sobie jakie teksty jeszcze niedawno na tym forum z naszej strony na Korone leciały
po prostu rózni są kibice ...
Przepraszamy za to co wypisują te wszystkie piknki od nas!!!!
Dziwi mnie, że nie ma żadnej reakcji na stronie głównej. Czyżby wymarła???
A wiecie dlaczego mi jest najbardziej przykro???????????
Bo nasi tam pojechali,zeby ziomalom pomóc w dopingu ,a ich działacze widząc, że jest źle - czytaj zadyma na trybunach - wszytsko zwalili na nas
:(. Tu jest mi przykro jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DLACZEGO USUNIETO MUJ POST?? NIE NAPISALEM NIC STRASZNEGO ...SAMA PRAWDE.. POzdro KORONA KIELCE
Wszyscy sa przeczuleni na punkcie CRAXY-gdziekolwiek cos sie stanie wszystkie palce wytykaja Cracovie (czesto niewinna jak np. w kielcach)Taka pieprzona mentalnosc zapanowala. Spikerowi w kielcach powinno sie rozgrzanego druta wsadzic gdzies w intymne miejsce, zeby nastepnym razem zanim cos piernie do mikrofonu pomyslal nad tym co mowi. Jako kibic Korony mam nadzieje, ze te zajscia nie spieprza relacji kibicowskich koronarzy i craxy.
KORONA All the Way...!!!!
Tomba, miło słyszeć takie słowa, ale może na Waszym forum też coś napiszecie takiego. Będzie to miało większy wydzwięk...
Jeszcze powiedzcie ze nie ma w strzelanine ani troche winy kibicow Cracovii?
HeyYtrack-co ty nadgodziny na komendzie ciągniesz.
Nie szykuje następnego inwalidę na wuzek pod kule
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)