szczegóły wkrótce..
-
-
Derby Wisła - Cracovia przełożone!
dopiero pismo wpłynęło, a już przełożone??
no no, co za tempo
czyli grudzień, tak??
pewnie przełożą :(
Wielka afera bo wygrali z Grekami, niedługo pewnie zwolnią ich obowiązku gry w lidze aby się nie zmęczyli. Na kadrę nie chcą jechać, w lidze nie chcą grać to może niech jeżdżą jak Harlem Globtroters po Polsce odzwiedzając szkoły i festyny wyborcze.
W normalnym kraju nikomu takie pomysły nie przyszłyby do głowy nie mówiąc już o zgodzie.
No nie, to jakieś jaja chyba....
Co mnie k... Wisła obchodzi ? Co to kondycyjki im nie starczy, czy jak ? Niech sobie przełożą mecz z Grekam; mnie ten mecz z Panathinaikos'em wali...
A niech sobie przekładają.... W tej chwili jesteśmy z formą na bakier, natomiast Wisła jest na fali po zwyęcięstwie nad Panathinaikosem, które N I E S T E T Y prawdopowdobnie da jej awans do LM:-((( Za duzo dla nas kibiców Pasów tych złych wrażeń w tak krótkim czasie. Na chwile obecną spodziewam sie wyniku w meczu derbowym w granicach 0-5 na naszą niekorzyść:-((( Może nie powinienem tego pisać, ale skoro zostałem uznany za pesymistę na tym forum (choć akurat prognozy innych forumowiczów są podobne w tym przypadku) trudno bym myslał pozytywnie.... Niech zatem te derby sie odwleką i może kiedys tam będzie bardziej z górki, bo na razie spinamy się na.... Zamarłą Turnię.... Z górki może być jeśli ten cały Panathinaikos wzniesie sie jeszcze na wyżyny i wygra dwumecz, bo wtedy Wisła znajdzie się w dołku, zwłaszcza że nie wykorzystała takiej szansy.... Jeśli jednak wykorzysta to długo pozostaniemy w ich cieniu.... Tak się zastanawiałem co lepsze: nasza wygrana w derbach, czy porazka Wisły z Panathinaikosem.... Dochodzę do wniosku, że jednak to drugie a dlaczego tak myslę to już nie będę się powtarzał bo pisałem o tym Hyde Parku sportowym i mam tutaj rację (tego jestem pewny).... Jeśli tak się stanie to dobrze bo za dużo tych przykrości w tak krótkim czasie.....
szczerze powiedziawszy mało mnie to obchodzi kto w jakiej jest formie i czy dostalibyśmy 5-0 czy wygralibyśmy 3-0. Skoro terminy sie nie pokrywają to gdzie problem ?? Przeciez terminy kwalifikacji LM były znane od dawna. Mam rozumieć że jakby dostali 0-1 w pierwszym meczu to popierdolili by już LM tak ??
To może trzeba w terminarzach pisać w nawiasie (chyba że wygrają w kwalifikacjach dwoma bramkami to mecz odbędzie sie póżniej bo potrzeba specjalnych przygotowań - zupełnie innych niż w razie remisu czy porażki) - bądźmy poważni. Prfesjonalizm pełną gębą.
Naprawdę mocno sie wkurzyłem, bo układa Sobie człowiek wakacje pod terminarz (szczególnie żeby być na derbach - pewnie i tak byśmy nie weszli:(), a tutaj okazjuje się że meczu nie ma bo przy zwycięstwie dwoma bramkami w pierwszym meczu zarządzane są specjalne przygotowania.
Paranoja.
No. Dziwne jaja... Nie takie tuzy grały w Lidze Mistrzów i nikt nie przekładał ligowej kolejki.
Aż strach pomyśleć co będzie jak awansują do LM
Chyba całą rundę wtedy przełożą, lub sezon odwołają :?
Ale nie awansują !
Boją się i tyle.UB pier......
Noi im nasi kulasów nie poprzetrącaja bed rewanżem... a szkoda :)
przepraszam bardzo o co mnie to obchodzi ze oni moga awansowac, dobrze wiedzieli na co sie pisza, jak by tak awansowali (a tfu) to co przeloza sezon bo powiedza ze za czesto mecze i nie moga sie dobrze przygotowac ??
psy pierdolone
Powiniśmy grać.Nasi zawodnicy w takim meczu gryźli by trawę -zawodnicy ub watpię.Oni podswiadomie będą myslami w Atenach a nasi mogliby ich solidnie zmęczyć i poturbować .Boją sie też ewentualnych kontuzji.Dlatego nasz klub powinien sie nie zgadzać na żadne przełożenie meczu.W naszym interesie jest by ich jak najwięcej wymęczyć meczem na noże i poturbować. Trzeba koniecznie pomóc Grekom awansować.TJaśnie panie FILIPIAK nie zgadzaj się jako prezes klubu na żadne ustępstwa dla tych świń.
pewnie sobie strachliwe ubole przehandlują za reprę.
Jak Ojciec Święty umierał to tow. L. nie pozwolił meczów przekładać. Teraz na jedno skinienie swojego towarzysza z UB to zrobi
Ciekaw jestem co Canal Plus na to
I tyle Wisle zalezy na derbach. A PZPN dopoki bedzie robil takie numery (przekladanie meczy Dyskobolii w zeszlym sezonie, teraz derby) to nigdy nie bedziemy miec powaznej ligi, powaznych grajkow, powaznych pieniedzy tylko beda rozgrywki polamatorow, za psie(!!!) pieniadze i przy pustych trybunach. Jak sie nie szanuje kibicow to trudno nimi zapelnic trybuny :[
a ja naprzykład Real meczów nie przekłada ... chociaż tam każdy gra w reprezentacji ma lige mistrzow i lige ... nie kumam czemu wisle mieliby przelozyc
Moze chca wpuscic kibicow gosci?:D tylko romek zalozyl temat, mocno prowokujacy . poczekajmy jak bedzie.
Jakie kurwa przkladanie ??!! Co nas obchodzi ich histryczna szansa ??!! To jest ich i tylko ich sprawa ! Natomiast liga to takze nasza sprawa i nie powinnismy sie zgadzac na przekladnie meczu... Przeciez nasi moga wypasc z toku meczowego ;p albo forme starcic czy cus.. ;p poza tym derby mozna ustawic tak zeby mieli jak najwiecej czasu na przygotowanie do rewanzu... Słowem Paranoja i ewenement na skale swiatowa..
Filipiak: Sądzę, że jeśli my podejdziemy do prośby Wisły pozytywnie, to oni także przychylnie popatrzą na sprawę wpuszczenia naszych kibiców na derby.
Piotruś (Wawro zresztą): Co się tyczy wpuszczenia kibiców Cracovii na nasz stadion, to w tej kwestii nie zrobimy nic.
[b]My ustąpimy gts-owi, a oni nic. ZOMOWSKA MENTALNOŚĆ[/b]
i Darek Mróz: Remont stadionu to dla Wisły pewna przykrywka, ale nie tak rozwiązuje się problemy z kibicami. Fani "Pasów", którzy mają mocne nerwy, będą pewnie próbowali wejść "in cognito",
PANIE FILIPIAK NIE MA USTEPOWANIA !! pokaz Pan wkoncu ze masz jaja i podejmij sluszna decyzje !! Poza tym psiurom nie mozna ufac wiec myslenie ze my sie zgodzimy a oni wpuszcza naszych mozna wlozyc miedzy bajki...
Przynajmniej ktos trzyma poziom ;-)
Kurwa czy naprawde nie uczymy sie niczego? Panie Prezesie? Czytal Pan wypowiedzi Wawro? My mamy ustepowac - a oni nie? Co to jest ?
www.cracovia.krakow.pl:
[quote]
Bardzo ciekawi jesteśmy prawdziwego uzasadnienia - czy wpływ na wycofywanie się rakiem z meczu derbowego mają informacje i plotki od jakich huczy Kraków - o pobiciu i okradzeniu greckich kibiców (do czego też publicznie przyznają się kibice Wisły na różnych stronach internetowych) czy też może wątpliwośći natury prawnej związane z odbywaniem się meczów na stadionie Wisły (związane z remontem i budową nowej trybuny)? A moze tajemniczy wirus w obozie Wisły, który już tradycyjnie atakuje zawodników "Białej Gwiazdy" przed mniej ważnymi meczami Kadry Narodowej?
Starsi kibice pamiętają czasy, kiedy to Wisła - wówczas Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe, stało na uprzywilejowanej pozycji i mogło sobie pozwolić na rządzenie, układanie spraw sportowych i pozasportowych wedle swojego "widzi mi się" - wydawało nam się, że te czasy minęły już dawno. Jak widać bardzo myliliśmy się.
Ciekawe, czy po ewentualnym zakwalifikowaniu się do LM Wisła zażąda przełożenia całego sezonu, aby jej gracze się przypadkiem nie zmęczyli. A może zażyczy sobie przyznania tytułu mistrzowskiego bez konieczności rozgrywania spotkań na boisku. Przeciez i tak są najlepsi, więc czy jeszcze muszą wykazywać to w sportowej walce na boisku? To męczące przecież.
Agonia i śmierć Ojca Świętego nie była dla PZPN "wystarczającym" powodem przełożenia meczów. Pismo zmęczonych czterema meczami "gwiazdek"- może być - jak najbardziej...
[/quote]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)