Na meczu nie bylem! Poczytalem w sieci. Okazuje sie ,ze spokojnych ultrasow probuja przerobic na chuliganow. Zadyme kieleckich hools przypisac kibicom Pasow GRANDA!!!
Jest to co najmniej skandaliczne. Ale taki mamy parszywy kraj! To sie zdarza policja kielecka na pewno "ma szconeczek" do wlasciciela kolportera wiec robi co jej w tej sytuacji zwierzchnicy nakazuja.
Zwracam natomiast UWAGE:
Staszow(wtopa policji)----> Huta ( wielu ma o tym swoje zdanie)
Kielce(wiadomo)--->Bielsko czy Szczecin ????????????
Wyjazdowi kibice UWAZAJCIE!!!! W Bielsku będzie 500-700 osob w Szczecinie
moze jeszcze wiecej. Do wyprodukowania zadymy wystarczy KTOS rzucajacy w
mlyn kamieniem!
ALARM PANOWIE! Chca zalatwic nasze PASY! Nie dajcie sie sprowokowac. Niech w Bielsku bedzie jak w Gliwicach!
-
-
UWAGA ALARM!!!! oswiadczenie policji
Poczytałem komentarze na temat wczorajszych wyczynów w Kielcach. Pełne załamanie ! Możemy wygrywac wszystko po 10:0 ale pojedzie kilku ciuli na mecz zrobi gnój... i mamy bezpłatna reklamę przez najbliższy tydzień we wszystkich mediach w Polsce. Gówno do nas już przylgnęło na stałe i nie ma znaczenia kto brał udział w zadymie (ja zakładam że mimo wszystko nasi. (czy aby na pewno nasi ??? są dla klubu groźniejsi niż cała sfora psiurów).
Strzeliliśmy sobie w kolano... kiedy strzelimy w skroń ??? Ręce opadają....
Ps. Na marginesie uwaga odnośnie fanów Korony. Jestem zbulwersowany agresywnym i nienawistnym tonem większości wypowiedzi. Rozumiem, że sobie nie zycza takich zachowań na ich stadionie no ale chyba troszeczke przeginaja... a komentarze pana spikera?... oficjalnego przedstawiciela klubu?... No specjaliści od "zgód"... czekam na waszą opinie.
Juz zapomnieliście że Pasy to "odwieczny przyjaciel" ubeckiego centralnego klubu, a moze od wczoraj kibicujecie bo są nagle sukcesy???
Policja bedzie robić wszystko by uwalić Cracovię. Tak było, tak jest i od nas zależy czy tak dalej będzie.
Miluś, synku... Nie było Cie na świecie jak ja już siedziałem na stadionie przy Kałuży, więc prosze nie p...
lucek - tu juz dalej nie siedż, nie warto, oszczędzaj emeryturkę
:-))) zabawny jesteś - pozdro
Milus znowu zaczyna temat z UBekami ;-) Zaraz pojawi sie PZPR, CCCP, KGB, SLD, cykliści, masoni ........ ;-))))))))))))
jE BAC POLICJE W KAKAO.
ZADUZÓ SOBIE POZWALAJĄ O TYM CO DZIAŁO SIE PO MECZU ZKSZO ZNAJDZIECIE NA HYDEPARKU.
NAPISAŁEM TAM CO MI ZROBILI ZA GŁUPIĄ KOSZULKĘ
Tak, mnie też szlag trafia. Wczoraj na forum taki optymizm, gratulacje z okazji narodzin "Basterówny", najpoważniejszy problem to czy zajmujemy drugie, czy trzecie miejsce w tabeli, drużyna gra znakomicie, dezintegruje przeciwników, no wszystko pięknie i nagl wieczorkiem po łbie. Nie byłem w Kielcach, ale wiadomo, że największym zagrożeniem dla klubu nie są wrogowie, ci nieobiektywni dziennikarze, źli policjanci, nierzetelni działacze, skorumpowani urzędnicy, przepłaceni sędziowie, kibice innych złych klubów, no i ta armia spiskujących, knujących dniami i nocami, mających tylko jeden cel w życiu - zniszczyć Pasy. Najgorsi mogą być nasi "kibice". W Kielcach nie byłem i może było tak, że Pasów "kibice" byli grzeczni i niewinni, tylko kto w to uwierzy.
Paweł7 - nikt nie uwierzy niestety. Masz w 100% racje, najwięksi nasi wrogowie - to paradoksalnie - nasi "kibice".
A jeszcze jedno, bo tak sobie czytam relacje tutaj z Kielc, jeśli to prawda, że istotnie kibice Pasów są niewinni, to MUSIMY to nagłośnić, nie wiem jeszcze tylko jak. Byłem mocno wkurzony po tej nocy, teraz czytam te opinie i sam już nie wiem co myśleć. Boję się teraz tylko wyjazdów do Bielska i zwłaszcza do Szczecina.
Lucekpas, to prawda, ja małżonkę własną z którą na mecze chadzam utrzymywałem z dala od wiadomości, bo wytłumaczyć trudno, że to jest manipulacja mediów złych i wrogich nam. A co z osobami które przekonywane nie są. Wczoraj spotkałem kumpla z małżonką i namawiałem ich do przyjścia na Cracovię, a takie wieści bardzo do tego "zachęcają". No ale też wspomnieliśmy czasy naszych wagarów na mecze Cracovii i zbieranie legitymacji przez milicję przed meczem i wysypywanie ich na maskę samochodu i w jej okolice po meczu. To były czasy ( aha pomysłu tego nie polecam oczywiście obecnym stróżom prawa). Pamiętasz te zabawy?
Ja ponowie uwage z innego watku. Uwaga na zadymiarzy z postronnych klubów w Bielsku!
Paweł7 zgadzam sie z Tobą i tez twierdzę, że najwieksze zagrożenie dla Cracovii stanowią...jej kibice, ale nie można w sytuacji, która zaistniała wczoraj załamywać rąk twierdząc, że przecież i tak nam nikt nie uwierzy itd. Trzeba ten jeden raz zdecydowanie dążyć do tego żeby oczyścić się z zarzutów.
Vasaqo, a co ja napisałem na ten temat jeden post niżej?
Nie wiem jak jest u Was, ale w Łodzi przez ostatnie dwa lata była ogromna nagonka w prasie na ŁKS. Każda butelka czy też kiełbaska, która spadła przypadkowo z trybuny, była oczywiście wyczynem hooligańskim. To, że na meczach klubu obok cały czas latały kamienie i butelki, ochrona trzaskała się z kibicami, ktoś okradał innych piłkarzy, jakoś dziwnym trafem umykało oka reportera łódzkich gazet. Natomiast jak ŁKS coś zrobił to od razu straszono konsekwencjami w postaci zamknięcia stadionu.
Rada jest niestety jedna. Trzeba się baaardzo, ale to baaardzo pilnować. Nie można dać NIC tym mendom z prasy, bo oni czekają na najmniejszy przebłysk agresji. Trzeba im po prostu pokazać, że potraficie fantastycznie kibicować na stadionach. (ewentualnie co bardziej gorliwym redaktorom prasowym zrobić "sprostowanie") ;-)
Łódź i ŁKS
Panowie...
Dam Wam taka mala rade po meczu Piasta z Wami w Gliwicach i Podbeskidziem w zeszlym tygodniu w Gliwicach.
Nie dajcie sie sprowokowac kibicom (a raczej dzieciakom z Bielska.
Pamietacie zapewne oprawe i atmosfere na meczu z Piastem w Gliwicach. Byl pelna kultura, super doping, fajna zabawa, zero zadym i wyzwisk. A teraz? Oni sami pierwsi zaczynali podburzac Ultrasow i Piknikowcow, rzucajac miesem w naszym kierunku... Ostatecznie skonczylo sie na rozrobach z policja. Tak sie pieknie zachowywali. :(( Szkoda slow, ponizej krytyki. Wyobrazcie sobie ze w przerwie meczu byl konkurs rzutow karnych dla przedstawicieli kibicow obu druzyn. W efekcie w nagrode dostali m.in. proporczyk naszego klubu, ktory publicznie spalili..To sie nazywaja kibice..??
Tak wiec, uwazajcie, i nie dajcie sie poniesc emocjom. Pozdrowienia z Gliwic dla normalnych kibicow:))
Szkoda tylko, że takich spoko kibiców jak ma Piast Gliwice nie ma prawie nigdzie indziej....
(ja zakładam że mimo wszystko nasi. (czy aby na pewno nasi ??? są dla klubu groźniejsi niż cała sfora psiurów).
Lukaspas: opanuj się, , poczytaj to co piszą ludzie którzy tam byli bo takie teksty są poniżej krytyki.
Chłopaki chciały pokazać Cracovię z jak najlepszej strony, tylko wyszło jak wyszło. Winy ich w tym jest ZERO. Wię sobie daruj !
Craco bądż na czacie o 23!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)