Witam,
CZy gramy dzisiaj sparing z Rakowem? Gdzie i o której?
-
-
sparing?
Wykorzystując dwutygodniową przerwę w rozgrywkach I ligi Cracovia rozegra w dniach 10, 13 i 16 sierpnia trzy mecze sparingowe. Rywalami podopiecznych trenera Wojciecha Stawowego będą III ligowy Raków Częstochowa i I ligowy algierski zespół Chaba Aures de Batna.
[b]W środę piłkarze Cracovii pojadą do Częstochowy gdzie zagrają mecz sparingowy z miejscowym Rakowem (stadion Rakowa – godz. 17 lub 17.30).[/b]
- Przed meczem z Rakowem, około 14.30 na Jasnej Górze piłkarze i trenerzy wezmą udział w specjalnej mszy świętej odprawionej w intencji całej Cracovii – mówi dla Teraz Pasy! kierownik drużyny Pan Maciej Madeja.
Kolejne dwa sparingi – 13 i 16 sierpnia (sobota i wtorek) piłkarze Cracovii rozegrają z pierwszoligowym zespołem algierskim Chaba Aures de Batna.
- Pierwszy mecz z Algierczykami zostanie rozegrany najprawdopodobniej w okolicach Oświęcimia, gdzie znaleźliśmy bardzo dobre boisko – mówi Pan Maciej Madeja. – Drugi mecz odbędzie się w Krakowie przy ul. Wielickiej. Obydwa mecze rozpoczną się najprawdopodobniej o godzinie 17-tej.
Najbliższy mecz ligowy Cracovia rozegra w sobotę 20 sierpnia – będą to derby na stadionie przy ul. Reymonta.
Zmianie uległ termin najbliższego meczu na własnym stadionie. Przychylając się do prośby Legii, Cracovia przesunęła mecz o jeden dzień – na niedzielę 28 sierpnia. Mecz będzie transmitowany przez Canal+, który ustali godzinę rozpoczęcia meczu.
prowadzimy 1:0
Cracovia rozpoczęła mecz w składzie:
Olszewski – Wacek, Karwan, Skrzyński, Radwański – Pawlusiński, Przytuła, Baran, Bojarski – Nowak, Bania
0-1 - Krzysztof Przytuła - 11 min. - Bojarski z prawej strony podał do Przytuły, który z 17 metrów lekkim, technicznym strzałem pokonał bramkarza.
UWAGA w rezerwie: TATARA
oszkurnia. Chyba najbardziej rewolucyjne zmiany w składzie od czerwca 2002
mi Drumiego brakuje w tym składzie......
nie ma Gizy ... niemożliwe
a mnie się ten skład (łacznie z pozycją bramkarza) podoba np. na DERBY - bo w razie czego to zmiany coś wnoszące (Giza, Moskała, Świstak ewent. ... Piątek)
ej koledzy .a kto to jest jakis TATARAK???????
nooo w porządku zmiany ( oprócz Cabaja, no ale to moje zdanie ) ... natomiast strasznie mnie martwi brak w rezerwie Drumlaka (ileż on sie leczy??????????jezu!!!!!!!!!!1) oraz Szczoczarza, który przecież juz miał być zdrowy i po sparingach przedsezonowyh wydawało sie że wybuchnie jego talent ....doczekała sie wisła eksplozji Brożka , a Pasy mają Szczotaka....kiedyz on sie ogra w końcu????????.....cholera ciężka!!!!!!!!!!
....mówiłem, że Bania zacznie walić bramy!!!!!! haha, na razie karniak, ale zobaczyta .....Ell Pistollero wracaz czeluści ...(nazwijcie sobie jakich)...........
no ale czy grają 1-4-2-3-1? ...i w takim razie Nowak gra tego środkowego za Baniowym? ...czy moża Pwawlusiński??
miesz Szczotka ma angine ropną będzie dopiero za tydzień ale z drumlakiem to już są jaja !!
pięte go boli ? i co może nie da rady przez to biegać ?? to jest dla mnie śmieszne jak mnie coś boli to się nawet nie przyznam żeby tylko w meczu zagrać a tu się nie chce ...
noż to jest naprawde wkur...... z tym drumlakiem
Bania na 3-0 ........a nie mówiłem??? wypisywałem w niedziele-poniedzialek i......... on chce nam jeszcze pokazać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość zapierdal. , trenuje , daje z siebie wszystko i widzi że P.G. gra kiche nad kichami a mimo wszystko trener nie widzi go w składzie , a to zawodnik na tą samą pozycje a wiec ja też bym sie wkurwi. i walił w chu.a , jeśli jest tak jak pisze to mu sie nie dziwie.
Znowu szukacie sensacji tam gdzie jej nie ma . Drumlakowi grozi operacja.
Skład zbliżony do ideału (mając na uwadze obecną naszą kadrę). Wyjątki, to Cabaj za Olszewskiego i Drumlak, albo Szczoczarz za Nowaka.
Chwalmy Pana (Stawowego)! Niesamowity sukces Cracovii! Po latach walki o awans do najwyzej klasy rozgrywek,po ciezkim poczatku drugiego sezonu po awansie, pod wladza zlego Imperatora - przyczyny wszelkiego zla, nasza ukochana ekstraklasowa Cracovia pokonuje III ligowy Rakow AZ 0:3!
Przynajmniej wiemy jedno - poradzilibysmy sobie w III grupie III ligi. Ale moment, moment - przeciez w tej samej grupie jest nasz Real - Skalnik Gracze...
podoba mi sie sklaaaaaad , baaaaaaardzo , tylko Drumlak za Nowaka i to bylby ideal , na obecna chwile , OLSZEWSKI musi dostac szanse , Cabaj musi ochlonac !!
noż......Krzysiek zaczał gra jak profesoro to ...kontuzje załapał:::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((.....ale mozenic grożnego, Miś czuwaj
Miszko, a czemu moja mieć czuwać?
Zgadzam się z Tobą. Olszewski to dobra golkipera, ale nie na gts. Jak nie przepadam za Cabajem, to z gts powinien bronić MARCIN
Ostatnio Cabaj jest niepewny w interwencjach na przedpolu niech w meczu z Wisłą zagra Olszewski.Drumlak już czas najwyższy zgrać mecz.
KTO TAK PIĘKNIE GRA TO CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)