Cabaj - Baster Świstak Karwan Radwański - Baran Przytuła - Nowak Giza Pawlusiński - Moskała
Wejdzie Bojar , Szczota i może w końcówce Skrzynia
-
-
Przewidujemy skład na Zabrze
Khalid. Jesteś genialny. W jaki sposób udało Waści się to odgadnąć? Był Waść na dzisiejszym treningu i widział kto jest najlepszy? (bo tylko tacy zagrają) ;)
Waść to przewiduj albo śpij ;)
jak mogę przewidywać, skoro Waśc napisał wyżej dokładnie kropka w kropkę to samo co bym napisał.
A spać to misie śpią zimą :)
Cabaj - Baster Świstak Karwan Radwański - Baran Przytuła - Nowak Giza Pawlusiński - Bania
Cabaj - Baster Świstak Karwan Radwański - Baran Przytuła - Bojar Giza Pawlusiński - Bania
Cabaj - Baster Świstak Karwan Radwański - Baran Przytuła - Nowak/Bojarski-II połowa/ Giza Pawlusiński - Bania /Szczoczarz 15 min/
Cabaj - Baster Świstak Karwan Radwański - Baran Przytuła - Nowak Giza Bojarski - Bania (ewentualnie ja )
Cabaj- Baster Skrzynski Karwan Radwanski Baran Przytuła Bojarski Giza Pawlusiński Moskała
jakos tak powinno byc
Ja was proszę! Skład na Górnik, a nie na Zabrze!
Górników jest wiele! Wielki tylko nasz!
To jest tak, jakbymy pisali skład na Kraków!
Dla Was to może nic, ale dla nas to jest wielka sprawa!
Mówisz Górnik-myślisz Zabrze....
Spoko, spoko, ja też uważam, że jest tylko jeden prawdziwy Górnik, właśnie Wasz zabrzański.
A co do składu to raczej jest on bardzo przewidywalny, chyba, że trener Stawowy nas zaskoczy. Ewentualne zmiany to za Nowaka Bojarski, a za Moskałę Bania. Myślę jednak, że wyjdziemy taką samą jedenastką jak z Amiką, a więc:
Cabaj - Radwański, Karwan, Świstak, Baster - Baran, Przytuła - Pawlusiński, Giza, Nowak - Moskała
Obywatelki i Obywtele!
Ludu Krakowa!
zwróććie uwagę, że Wasze pole manewrów personalnych, czyli dokładnie takie samo jak ma WS jest bardzo, bardzo minimalne. Szczególnie w przodzie... no chyba, że w rezerwie znajdzie się np. Tatara
Cabaj - Radwan Świst Karwan Baster - Przytul Baran - Pawlusinski Giza Bojar - Moskała
TD - w Gornikach Siedlarz moze byc podstawowym zawodnikiem Zabrza to Tatara moglby chociaz stac sie zmiennikiem u nas. Tatara albo Waskmundzki jeden albo drugi i jeszcze Karcz jest,ale jego nie zglosili chyba?
TD - z tyłu pole manewrów personalnych tez nie jest za duże. Jedynie w czym mozna wybierać jak w ulęgałkach to ofensywni pomocnicy.
szybkilopez,
nie porównuj Siedlarza do Tatary, ten pierwszy to już ograny, nieprzereklamowany, silny fizycznie i świetny technicznie zawodnik; a przed Tatarą to jeszcze dłuuga droga...
pasiak_ksc. O Błaszczykowskim mówiono podobnie jak Ty teraz o Tatarze. Zresztą od goleadora Pedro Banha w obecnej formie to każdy byłby lepszy. Nie tylko Tatara, ale i Waksmundzki ;). Jak mówi przysłowie "kazdy kiedyś zaczynał". Tylko niektórym nie daje się nawet szans na to zaczęcie. Wielu lepszych od Siedlarza marnuje sdię na ławkach. Także i u nas
Pasiak - zdanie o Tatarze mam takie samo jak ty. Chodzilo mi bardziej o to,ze tam 17 latek moze grac a u nas nie bardzo:]
Józef Kałuża - debiut w wieku 16 lat
Janusz Kowalik - debiut w wieku 16 lat
Ludwik Gintel - debiut w wieku 16 lat
Stanisław Malczyk - debiut w wieku 17 lat
Wilhelm Góra - debiut w wieku 17 lat (w reprezentacji A w wieku 20 lat)
jakoś można...
Macie racje Panowie, świętą racje.
Za długo w naszych polskich klubach zawodnicy czekają na debiut, liczą sie chyba układy, tchórzostwo trenerów ..... co każy chce .....
Wątpie czy taki totti wychowałby się w jakimkolwiek polskim klubie czołówki.
Aczkolwiek pragne nadmienić, że osobiście oglądałem Siedlarza w juniorach Hutnika, jak i obserwuje innych krakowskih juniorów i na podstawie swoich obserwacjach stwierdzam, że ten młody zawodnik zdecydowania przewyższa umiejętnościami innych krakowskich juniorów, w tym także tych naszych .... no może, nie zdecydowanie, ale jednak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)