Jak w Superexpressie...
-
-
gwiazdorstwo na meczu rezerw!!!
Łukasz Szczoczarz był talentem dwa lata temu, rok temu, w tym roku też jest i za rok będzie i za dwa lata też.....
Jest też mocno rozwojowy i wyraźnie nabiera rutyny pomimo że cały czas jest młody.
Należy uwzględnić fakt że wielu napastników dopiero koło trzydziestki odnosi sukcesy w lidze Cypryjskiej.
Ja też jestem utalentowany!
CRACOVIA PANY!!!!!
"Jak w Superexpressie..."
jak Ci sie nie podoba to nie czytaj!
a po drugie to nie jest wyssane z palca tylko widziane na wlasne oczy,wiec PASuj kolego.
mi sie osobiscie nie podoba takie zachowanie obu pilkarzy,zarowno Piątka jak i Szczoczarza,pozytku z nich nie ma zadnego,kase zbieraja ładna za kontrakty,a nie lepiej zamiast 2 nierobów zatrudnic jednego dobrego pracusia?
Właśnie wyczytałem w dzisiejszym dodatku sportowym Dziennika Polskiego :
artykuł pt. " Cabaj w zespole rezerw" i wypowiedz Wojciecha Stawowego na temat przelozenia derbow.
"[...] Czas gra na ich i naszą korzyść.Ta uwaga dotyczy także Łukasza Szczoczarza,[b]który leży w domu,leczy ropną anginę.[/b] Na pewno nie byłby gotów na 20 sierpnia."
Wiem co widziałem i nie ma mowy o pomyłce.Nie podoba mi sie cos takiego.Przyczyne napisalem w poscie powyzej.
Dusicie sie wszyscy o pierdoly.
Piatek akurat jest w miare dobrym zawodnikiem i grac potrafi tylko sa w tym momencie lepsi a Drumlak juz ponoc nie jest kontuzjowany.
Natomiast Bania lapie forme i wiadomosci o zlamanych nogach Stawowego i Prawej rece Cabaja to plotki dziennikarskie.
Jak rowniez nieprawda jest to ze Piotrek Giza nie zagra juz w pilke do konca zycia (mojego).
Kolego LiPtOoN. Napij się herbatki. Najlepiej zielonego Liptoona...To podobno bardzo uspokaja.
Co do Twojego posta to obok informacji z tego co widziałeś, zamieściłeś komentarz :
"...Byc moze niepotrzebnie sie czepiam,ale ostatnio jakos mi sie nie chce wierzyc w te 'cudowne' urazy i choroby naszych zawodnikow...
Jakby tak policzyc to w ciagu jednego sezonu nasza druzyna ma wiecej kontuzji niz cala liga.
Giza tez podkrecil noge na treningu Drumlak dalej narzeka na stope
obym sie mylil,ale to jest dla mnie podejrzana sprawa..."
Atmosfera wokół zespołu jest na tyle GĘSTA, że dorzucanie komentarza a'la Superexpress nie poprawi sytuacji. I do tego faktu był napisany mój komentarz. Może po prostu się mylisz?
zgadzam sie z PASem
Nikt nie jest doskonały,pewnie ze moge sie mylic co do udawanych kontuzji Drumlaka etc.
Natomiast wiem co widzialem i uwierz mi ze na chorego to Szczoczarz nie wygladal,tak samo sprawa z ochraniaczami Piątka jest pewna na 100%,nie spodobalo mi sie to i chcialem sprawdzic co reszta Pasiakow o tym mysli,ot co.
W pozostalych przypadkach to tylko domysly,co nie zmienia faktu ze kontuzji u nas jest chyba najwiecej...
Nie zawsze to co jest w gazetach jest świętą prawdą,czasami niektórzy mówią to co inni chcą usłyszeć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)