Zabrze całkiem dobrze gra. Remis w Bełchatowie i remis z Groclinem u siebie(sensacja jakby nie było)...
Tu nie ma się co zastanawiać , protest nie protest, tabisz czy babisz ,
flagi nie flagi, zamknięte kasy. Te nasze (OGROMNE!!!!) problemy zostawiamy przy Kałuży.
Wszyscy razem na stadion im Pohla dopingować nasze PASY...a łatwo z tą formą nie będzie....
Dopisuje bo się dopiero zorientowałem i u speca potwierdziłem:
Licząc baraż o MP w 1948 jest to 600-mecz w extraklasie. Kto może
JECHAĆ!!!!
-
-
Przed meczem w Zabrzu! -sobota 19-00 UWAGA JEST TO 600 mecz PASÓW w extraklasie!!!. Wszyscy do Zabrza!!! Specjalny po...
No wlasnie do Kielc sie dalo jechac w duzej liczbie to i do Zabrza tak jedzmy !!
NIe ma ze boli, ze kasy nie ma , kombinowac i jechac !!
WSZYSCY DO ZABRZA !!
jakis pociąg rejsowy do Zabrza i tyle
Autobus, pociąg, samochód, bus, samolot... Nieważne jak, ważne, żebyśmy wszyscy się tam znaleźli...!!!
a będzie pociąg
zorganizujmy sie pociagiem !!z flagami ze wszystkim !!
Za oficjalka:
W sobotę mecz z Górnikiem w Zabrzu. Organizatorzy zapewniają, że otworzą dla kibiców Cracovii specjalną kasę, w której będzie można kupić bilety na mecz.
Kasa numer 8 przy Bramie Olimpijskiej (od. ul. Darmota ) na stadionie Górnika przeznaczona będzie wyłącznie dla kibiców Pasów. Organizatorzy w trosce o sprawną sprzedaż proszą kibiców o wcześniejszy przyjazd i przygotowanie list imiennych (imię, nazwisko, nr PESEL). Szczególnie dotyczy to większych grup. Zapewniają również, że nie powinno zabraknąć biletów. Cena biletu - 15 zł. Mecz Górnik Zabrze - Cracovia w sobotę 6 sierpnia o godz. 19.00.
600 mecz w 1 lidze wszyscy do Zabrza!
POPIERAM WSZYSCY JEDZIEMY DO ZABRZA !!!
MUSI NAS TAM BYC MINIMUM TYLE CO W KIELCACH CZYLI OKOLO 1000 OSOB !!!
POKAZMY NA CO NAS STAC!!! TAM PRZYNAJMNIEJ BILETY BEDA W PRZYZWOITEJ CENIE 15 ZLOTYCH...
PS;MILE WIDZIANE JAKIES TRANSPARENTY ANTYTABISZOWSKIE I ANTYFILIPIAKOWSKIE ORAZ Z POPARCIEM DLA PAWLA MISIORA - JEDYNEGO PRAWOWITEGO PREZESA CRACOVII !!!
No to moze jakies konkrety
Kiedy odjazd ? za ile :) jak powrót??
Zorganizujmy sie. Morz(z)e wódki(a) ?
Przewidywana jest grupa samochodowa ??
No właśnie niech ktoś napisze wprost czy jedziemy pociągiem ??? I ile osób jedzie...? Pociąg do Zabrza jest o 15:05 . Może więcej zainteresowania tym wyjazdem ;)
Zabrscy / tak mówił m.in. Zydorowicz / kibice Pasów zapraszają na mecz i zjawią się w liczbie conajmniej dwóch.
PS.: Od kilku miesięcy jest autostrada z Krakowa do Zabrza / dorobili odcinek Katowice - Zabrze - niewiele ponad 100 km - można obliczyć czas dojazdu /
Alternatywnie / żeby nie płacić za autostradę / przez psiany Olkusz, Rondo w Katowicach / ale tu duży remont - ale w sobotę spoko / i DTŚ - Drogową Trasę Średnicową - dwa pasy aż do Rudy Śl. - 13 km przed stadionem Górnika.
temat cos nisko spadl :P
hop
POCIAG 15.05 GLOWNY , JEDZIEMY !!!! WSZYSCY !!
Zdzisłąw Kapka czuwa...
w tej GW na dyzurach się nudzi, nieprawdaż :)
pasowało by wreszcie z tym Górnikiem wygrać
bo cheba jeszcze nigdy nasi z nimi nie wygrali.
w lidze (ani I ani drugiej) nigdy. Ale wygrali - jak grali w IV lidze mecz towarzyski
w zeszłym sezonie przed meczem na Kałuży podszedłem do Szczotki i mu powiedziałem że
pasowało by wygrać WRESZCIE z tym Górnikem..
Ł.SZ-a co ?
JA- a to że Cracovia jeszcze nigdy w lidze nie wygrała z Górnikiem..
się chłopak zmrtwił :P......
wobec czego biore na siebie remis w tamtym meczu :D
Czy samochodem dojade dosc szybko czy sa jakies utrudnienia?Prosze o jakies namiary
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)