"dziękujemy" za pusty stadion!
"dziękujemy" za polityke w stosunku do kibiców !
"dziękujemy" za promocje klubu w mieście !
Dla kogo jest futbol, dla działaczy i piłkarzy czy dla kibiców ?!
Tylko krowa nie zmienia zdania!
-
-
" dziekujemy"!
Dziękujemy także za pozbycie się Misiora bo był niewygodny i potrafił powiedzieć wprost a nie kłaniać sie pas jak pacynka srabisz .Zamiast niego mamy psów wiślackich i ludzi nie czujących ducha sportu
-dziekujemy także za uczynienie ze stadionu kina i system inwigilacji w którym klub BEZPRAWNIE domaga sie naszych danych osobowych i do tego Filipiaka interesuje także miejsce naszej pracy +email+wykształcenie .Proponuje wprowadzenie dodatkowych punktów ;rozmiar buta ,odciski palców ,życiorys +obowiązkowo deklarację lojalności dla srabisza i komarhu.
-dziękujemy za nowego wodzireja dopingu (ponoć jutro Tabisz rozpoczyna nową zaszczytną funkcję)Apeluje do was pasiaki zbojkotujmy jutrzejszy mecz ZERO DOPINGU ,FLAG ,OPRAWY .Im mniej nas będzie tym lepiej kto może niech nie idzie (jest transmisja w C+)>niech te puste głowy zaczną nas szanować .Jesli tak dalej ma być to juz wolę 3 ligę .
może podpisali umowe z C+ zeby wiecej ludzi ogladalo mecze w domach =/
Potter - widze,ze zmieniles zdanie? a moze ty wylozysz kase na klub jak takis madry?
a ja...
+ dziekuję za II a teraz I ligę,
+ za remont stadionu, a wkrótce jego przebudowę,
+ za emocje sportowe niespotykane na Kałuży od 20 lat,
+ za to, że o Cracovii piszę się na pierwszych stronach, a nie gdzieś między reklamami salaonów masażu i cudownych środków odchudzających,
+ za oświetlenie stadionu,
+ za, znowu, Pasiaków w koszulkach z orzełkiem na piersi,
+ za, już za kilka miesięcy, Mistrzostwo Polski w hokeju,
+ za podgrzewaną murawę,
+ za pierwszoligowe derby,
+ ...
Też mnie wk...wia, że jutro będę śpiewał hymn w bardzo okrojonym gronie kibiców. Ale bądźmy obiektywni. Filipiak to nie tylko spier...ona frekwencja (chyba nie myślicie, że mu na tym zależało, sam pewnie się teraz głowi, jak t)o wszystko odkręcić), ale też dużo, naprawdę bardzo dużo dobrych rzeczy.
remonty murawa światło ---kase daje miasto
ale jakbysmy grali w 3 lidze nikt by nie dawal kasy na takie inwestycjebo nie byly by potrzebne
wiem
to dobrze! :)
Filipiakowi Grartulujemy pomyslow...
Dorwas - 100% poparcia!!!
tylko wiesz Kojo....cały splendor spada na januszka
...
(c) Craco :P
za cos dziekujemy , ale czyms pogardzmy !! nie moze byc ze on dal to i to i niech robi co chce bo jest cacy koles , mmm , i wogole , powiem jedno , spierdalaj z takimi cenami !!!!!!!! jak widze plakaty wisly obok naszych , i patrze na ceny .....
Jak dla mnie eskalacja z obu stron to załamka total.
Tylko się GTSy cieszą - kuźwa, pieprzę was all.
Wszystkim, i Filipiakowi, i Wam, mocarze z Forum, co wiecie jak się klubami zarządza powiem: Miałeś chamie złoty róg.
Rzekłem. Howgh.
A na mecz pójdę i dopingować będę.
Dziękuję Misiorowi, Filipiakowi i każdemu, kto popycha lub popychał choćby o milimetr Cracovię do przodu.
Umiem porównać to co się działo jeszcze 4-5 lat temu, kiedy byliśmy prawie w stanie śmierci klinicznej, z tym co jest teraz.
Ale nic mnie nie zmusi do wbijania teraz Klubowi noża w plecy i wywlekania sporu na wierzch.
Dobranoc!
Rozumiem, że Klarosowi odpowiada sytuacja w klubie i będzie skakał jak mu filipiak zagra na fujarce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)