Misiu weż to wszystko na siebie, będziesz mógł potem zaprocentować zaufaniem. :):):)
-
-
Szukamy nowego lidera CRACOVII
Ty tez Misiu czytac nie potrafisz ze zrozumieniem. Przeanalizuj ten moj post i pomysl o co mi moglo chodzic? Wytez swoj umysl w celu innym niz bezsensowne napinki i robienie tanich skojarzen.
szybkilopez,
sorki, ale Ty kompletnie nie znasz charakterów naszych zawodników. Gdzie i kiedy Bojar jest grzecznym i łagodnym człowiekiem??? Wypowiedzi w prasie to nie wszystko, ba powiedziałbym nawet, że o niczym nie świadczą... Albo Przytuła, że niby więcej wymahuje rękami niż krzyczy. Zdziwiłbyś się, ale to raczej on jest cichym liderem tego zespołu obecnie, bo bądź co bądź, ale jest chyba największym profesjonalistą w tej drużynie. Często na boisku potrafi dosadnie zganić kolegów, czego inni raczej nie robią. Natomiast my prawdopodobnie szukamy bardziej wyrazistego lidera, a na takiego akurat może Krzysiek nie pasuje. Jeśli chodzi o Arka Barana to owszem jest spokojny, ale z drugiej strony to on trzyma całą linię pomocy w ryzach. Zdarza mu się krzyknąć, przesunąć kolegów, a ten jego spokój i opanowanie mogłyby być cechami, które pomogłyby kolegom w trudnych chwilach w meczu. Jeśli chodzi o Skrzynię to jest z nim podobnie jak z Arkiem, tak więc Skrzynia również mógłby przejąć rolę lidera po odejściu Kazka, tymbardziej, że środkowy obrońca na boisku naprawdę wiele widzi. Jest wiele możliwości, ale...
Myślę, że podstawą wszystkiego nie jest to, że my sobie będziemy szukać takiego lidera, wytypujemy kogoś, czy zrobią to koledzy z drużyny i już któryś z zawodników od tego momentu stanie się liderem. Nie. Taki przywódca boiskowy musi się sam wykreować, taki człowiek musi się odnaleźć sam wśród tych zawodników. To jest możliwe, ale wcale też tak się nie musi stać. Być może jeszcze długo nie będziemy mieli takiego lidera, jakim w Cracovii był Kaziu Węgrzyn. I być może nie będzie to problem. Zobaczymy...
Pasiak,sorki,ale to nie napisales nic co mogloby udowodnic Twoja teze, ze nie znam charakterow naszych zawodnikow. Krzysiek Przytula to taki typ narwanego zawodnika, nerwowego,ktory bardzo duzo chce zrobic. Nie odmawiam mu profesjonalizmu,wiem,ze z tego slynie i bardzo sie ciesze. Co do Bojara - nie kieruje sie jego wypowiedziami w prasie, ani tym bardziej tym,ze czesto bardzo plastycznie ukazuje swoje emocje na boisku. Nie takie cechy ma posiadac lider, duchowy przywodca druzyny. Grales kiedys w pilke na poziomie seniorskim?
My nie szukamy takiego lidera,bo nikt wynikow tej sondy nie zaniesie chlopakom do szatni i nie kaze im postepowac tak jak to MY zadecydowalismy. To jest tylko zabawa, przypuszczenia.
Napisałem Ci, że bez sensu jest pisać, że Bojar to typ łagodnego i grzecznego człowieka, gdy jest dokładnie odwrotnie. A co do Przytuły to jeszcze raz powtarzam, że narwany to on może wydaje się patrząc z trybun. W rzeczywistości na boisku stara się wszystko doskonale ułożyć. Co innego, że nie zawsze mu to nie wychodzi. Ale napisałem to już wcześniej i po Twojej wcześniejszej wypowiedzi tylko stwierdziłem fakt, że chyba nie znasz charakterów naszych zawodników, skoro przypisujesz im zupełnie inne cechy niż w rzeczywistości mają... Nie oczekuje czy się ze mną zgodzisz czy nie, tylko najwyraźniej trochę więcej wiem na ten temat, staram się to wyrazić i podpowiedzieć Ci, że jest inaczej.
A czy grałem w piłkę na poziomie seniorskim? Hehe, dobre pytanie. pozdro dla qmatych...
Czyli grales - wiec tym bardziej sie dziwie.
Jest odwrotnie? Czyli Bojar nie jest grzecznym i lagodnym czlowiekiem? No to faktycznie bladze ... :]
Baran nie nadaje sie na lidera, bo co to za lider ktory co chwile dostaje czerwone kartki:) Ja bym bardziej stawial na Bastera , bo mimo ze jest mlody to ten czlowiek ma w sobie OGROMNE poklady morale, byle tylko umial zrobic tak zeby innym tez sie to udzielilo.
Dinthalion , czy aby nie pomyliłeś nazwisk?
Nie nie pomylilem, obejrzyj sobie jak walczyl Basterek chociazby ostatni mecz derbowy,
A z tymi czerwonymi Ci sie nie pomylilo czasem ?
Nie no - Dinthailon chyba przezywa nerwowke przed meczem i nie wie co pisze ...
Chyba częściej Baster łapie czerwone kartki niż Baran , poza tym Baster jest starszy od Barana
Ja nigdzie nie pisalem ze Baran jest starszy od Basterka, chociaz rzeczywiscie sie Basterek troche postarzal przez te ostatnie dwa lata ;)
Ale niekwestionowanym liderem zbierania kartek w Cracovii jest chyba jednak Baran.
A no i nerwowka przed meczem rzeczywiscie jest ;)
Dinthalion przupomnij sobie jak wygładały mecze w których nie grał Baran , albo gdy musiał zejść z powodu kontuzji.
Cabaj na lidera
Mario Baster
Być może, że Cabaj czytał to forum przed wczorajszym meczem, bo darł się dość głośno :-) Czasami przekrzykiwał marniutki doping! Więc może Marcin na lidera?!
wydaje mi sie ze w niedlugim czasie liderem CRACOVII bedzie MICHAŁ KARWAN
Cabaj sie darl bo kazdy bramkarz sie musi tak drzec z tyłu (ten z Amiki był chyba głosniejszy)
A lider po jakims czasie sie sam znajdzie :)
Po tym meczu w tej roli ciągle widzę naszego kapitana w tym spotkaniu Arka Barana i również Krzyśka Przytułę. Obydwaj starali się głośno ustawiać kolegów, stymże Przytuł robił to trochę głośniej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)