Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • 2 kolejka - wyniki

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 29.07.2005 o 17:03
      Ostatnia aktywność 31.07.2005 o 14:55
      2849 wyświetleń
    • Franc

416
      0
    • 31.07.2005 o 14:55
      Post #241148 31.07.2005 14:55
    po dotychczasowych wynikach widać że Ekstraklasa dopiero powoli się rozkręca. Większość meczy to remisy nie mówiąc już o wynikach 0-0. No ale narazie to początek. Moje spostrzeżenia: - Wisła jednak dalej będzie wiodła prym (niestety) - Legia narazie fatalnie ale znając ich rozkręcą się z czasem a potem będzie brakowało im punktów z początku sezonu - zaskakuje Groclin (negatywnie) ale jestem pewny że jeszcze się rozkręcą - po Koronie spodziewałem się dużo więcej - pozytywnie Górnik no i Odra Wodzisław (widać że tanio skóry nie sprzedadzą) Ogólnie to dopiero początek a narazie jednak kibice mogą być rozczarowani co potwierdzają frekwencje na trybunach (w Poznaniu zaledwie 8 tys) Czekam na dalsze emocje i pierwsze zwycięstwo Areczki :]

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie