Witam wszystkich i pszepraszam jesli byl juz taki temat ale jest to dla mnie bardzo pilne. A wiec do rzecz.
Mieszkam w USA i aktualnie jest w Polsce jeden z moich znajomych, a ja jako kibic Cracovi bardzo chcial bym koszulke naszego zespolu. I mam takie pytanie czy sa w Krakowie jakies Sklepy gdzie mozna kupic takie koszulki i jezeli tak to poprosil bym bardzo o adres. Chodzi mi tutaj najbardzie na oryginalnej koszulce w takiej jakie graca nasi pilkarze, ale spotkalem sie tez z koszulkami gdzie pisze Cracovia zamiast Comarch na nich takie tez moga byc. Jeszcze raz bardzo prosil bym o pomoc i z gory dzienki
Ps. Piszcze wszystko co moze mi pomuc i Pozdrawiam
-
-
Orygyinalna koszulka Cracovi
sklepik klubowy przy ul. Wielickiej na terenach starego Kabla.
Dzienki za info Dementor ale mam jeszcze 2 pytania. Pierwsze z nich to czy masz moze dokladny adres tego Sklepiku, bo z tego co wiem to znajomy nie mieszka w Krakowie i nie za bardzo by sie orientowal gdzie to jest, a wiec jezeli masz mozliwosc to bardzo bym cie prosil o dokladny adres. Druga sprawa, ktora nie jest wazna, ale po prostu jestem ciekawy i chcial bym wiedziec ile pieniedzy musze podac, A wie w jakiej cenie jest taka koszulka.
Dzienki jeszcze raz za info i pozdrawiam mam nadzieje ze dasz rade dalej mi pomuc
orginalna koszulka taka jak greaja pilkarze ma kosztowac okolo 200 zl.. a Replika.. czyli wizualjiesa takie same tylko ze material dzaidowski kosztuje cos kolo 80 zl
Pozdrawiam :)
Sklepik klubowy mieści się przy ulicy Wielickiej 101. A pod tym linkiem możesz zobaczyć zdjęcia pamiątek klubowych http://www.cracovia.strefa.pl/index.php?go=sklepik_klubowy
( może coś ci się jeszcze spodoba ). Nie jest to na pewno sklep internetowy z naszych snów, ale dobre i co kolwiek, zwłaszcza dla Ciebie, gdzie nie masz innej możliwości zobaczenia tych pamiątek. Pozdrawiam serdecznie. CRACOVIA PANY!!! nawet za Oceanem!!!
Wielkie dzienki s-krzypasiak, zapomnialem wlasnie o szaliku ale mam juz tez upatrzony na tej stronie co mi dales :) i mam jeszcze jedno pytanie. A wiec moj kuzyn wybieraz sie za pare tygodni do Krakowa do konsulatu, i moje pytanie brzmi czy ten sklepik jest daleko od konsulatu
Jeszcze raz dzienki
CRACOVIA PANY!!! i tak jak mowisz nawet za oceanem;)
Hehe jest to smieszne ale na meczach Polski czy ostatnio Groclinu zdaje sie to potwierdzac, bo najwiecej koszulek jesw qlasnie naszej CRACOVI chociasz legia prubuje nas pszebic ale sie nie damy ;) mam nadzieje ze na nastepny mecz pujde juz w naszych barwach :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)