Mam 4 wolne miejsca w busie. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech się odezwie na priva. Wieczorem odpowiem co i jak. Najlepiej podajcie nr gg lub telefon. Osobom , których nie kojarzę z forum nie będę odpowiadał.
-
-
Bus do Kielc
Czyzby znowu Godżila Tour :D:D ??
hehe ten bs sprawdzony na 100% nie zadne Godzilla :)
Baylay jest oki. Jak busami to tylko ze sprawdzonymi ludźmi.
Potwierdzam. Dobre sposob transportu.
Bayley: nie na gg ani na maila tylko przez wiadomości prywatne na forum - jak coś - żeby Wam się żaden psiur nie podszył typu Godżilla.
Baylay jeszcze aktualne z tymi 4 miejscamo?? bo ja i kumpel bym sie zabrał
Jeszcze dwa wolne. Będę osiągalny koło 13. Jeśli jesteś zainteresowany na 100% daj znać na priva. Odpiszę Ci jak wrócę co i jak.
No spoko Tylko ja bym chciał teraz juz wiedziec bo jak by cos niee wypaliło to musze na pociag iść:]
Jaka cena??
Jestem zainteresowany.
Ja JaDe Na 100%!!
Ty, Żaba, a kto Cie zna?
Prowokatorow nam nie trza.
jak to ten Żaba co mysle to każdy z Prokocimia go potwierdzi
ej o ktorej jest jakis najwzesniej bus powrotny z kielc??blagam o szybka odp!!
Właśnie, zna ktoś może rozkład jazdy busów kursowych z Kielc do Krakowa i skąd one odjeżdżają?? O której mają odjazdy po godz. 20 - czy wogóle jeszcze jakieś jadą o tej porze do Krakowa?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)