aha :D faktycznie to byl eurotrip wiec nie o to mi chodzilo :D ale wsumie tez odswieze :) dzieki w takim razie :)
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
Fish Tank
Czy to normalne,ze na stronach Multikina nie ma repertuaru na weekend (a na kolejne dni jest) ?
Chciałbym sie wybrac na "Obławe",a nie wiem czy bedzie jeszcze grana.
Tu sobie popatrz:
http://www.kino.krakow.pl/nafilm
"Into The White" - 7/10.
mi sie Obława nie podobała
jak można pisać że film się nie podobał jak się go nie zrozumiało
Zrozumiało ale widziałem lepsze filmy o partyzantach żołnierzach AK itp ;)
PS. przyznaj, że chciałes mi dopiec :)
magda mi kazała :)
griszaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Fish Tank
czapki z głów :)
Zebra crossing faktycznie dobry film. Trzyma w napięciu, strasznie hardcorowy film ale takie jest życie. 8,5/10
Ted - 9/10 - wersja z wklejonymi napisami...można sie grubo usmiać :)
Seal Team Six: The Raid On Osama Bin Laden 7/10 - nie wiem ile w tym filmie prawdy,ale mi sie podobał
Kochanie,poznaj moich kumpli - 7/10 - pierwsze 30 minut straszna lipa,ale później juz są dobre motywy :) (napisy)
Łowcy umysłów - 8/10 - bardzo dobry,nieprzewidywalny thrillero-kryminał
Uprowadzona 2 - 7/10.
Ted 7/10
To tylko seks 7/10 (+1 za Milę Kunis :) )
That's my boy 8/10 (Vanilla Ice rządzi ;) )
Tysiąc słów 8/10
Pokłosie. Daje do myślenia. Świetnie nakręcone, wyraziste, choć niespójne fabularnie. I najważniejsze: to nie jest opowieść o Jedwabne! 8/10
"Jesteś Bogiem" 10/10
"Pamięć absolutna" z 2012 r. - 6/10.
Lustra - 8/10 naprawdę przyzwoity horror.
Czarnobyl - 5/10 coś w stylu Blair Witch Project, lubię tego typu filmy, ten dupy nie urywa, ale raz można obejrzeć.
Gang Story 10/10 nieprzewidywalna końcówka, świetny film
Nie wiedziałem gdzie umieścić ten post, czy w temacie o niewyjaśnionych zjawiskach, czy tutaj. Tutaj może więcej osób się tym zainteresuje. Ja ogólnie nie lubię fimlmów w stylu paranormal activity, ale w związku z tym, że interesuje mnie temat ufo, to obejrzałem wczoraj ten film i nawet na chwilke nie mrugnąłem powieką, bo tak mnie wkręcił. Film oparty na faktach, opowiada historię pewnej pani psycholog, która twierdzi, że została porwana przez przybyszów nie z tej planety. Największe wrażenie robi porównanie prawdziwych nagrań z sesji, z panią doktor, a tych nakręconych przez operatora filmowego. Sami zadecydujecie czy wierzyć w balony meteorologiczne czy nie.
Czwarty Stopień 10/10
http://www.youtube.com/watch?v=kWE-VgTFkps
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)