śluby panieńskie.....2/10...ludzie z kina wychodzą w trakcie seansu....
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
RED - 7/10
Śluby panieńskie... padaka straszna. Nawet nie oceniam - naprawde nie warto.
BRZMIENIE HALASU 9/10 !!!
Nagroda publicznosci na zakonczonym warszawskim festiwalu filmowym, baaaaardzo polecam, nie tylko muzofilom :)
Social Network 9/10
Jak dla mnie sama historia jest na tyle inspirująca,że wystarczyło dobrać dobrą obsadę i dobrze ten film wyreżyserować.
Uważam, że twórcom się to udało znakomicie :)
Btw na seansie 1/5 to studenci informatyki ;)
Brasil........8/10
"Az po grób" 8/10
fajne, spokojne kino, opowieść trochę w stylu "Prostej historii" Lyncha więc nie dla każdego ;-)
Resident Evil: Afterlife - 5/10 Dla wielbicieli gatunku
The Runaways - 5/10 Opowiada o pierwszym kobiecym zespole rockowym. Jedna z glownych rol tzw. chlopczyce gra Kirsten Stewart
Predators - 6,5/10 Nawet milo mnie zaskoczyl ten film, gdyz spodziewalem sie wyjatkowego badziewia
The Box - 6,5/10 Zachlannosc i jej konsekwencje. Troszke jednak przydlugawe to dzielo
Death At A funeral (2010)- 7/10 Nieco slabszy niz angielski orginal sprzed paru lat
4 dni później
a ja drodzy Państwo szukam filmu. on kulkukrotnie swego czasu leciał na canale i nie mogę za nic przypomnieć sobie tytułu anie czegos bardziej konkretnego. sprobuje nieco nakreslic. z tego co kojaze to traktowal o sportowcu, chyba gimnastyku ktory mial przed soba jakies wazne zawody i spotkal przypadkiem w warsztacie jakiegos dziwnego goscia ktory zaczal mu udzielac roznych rad. ten gosc byl o tyle dziwny ze pojawiał się i znikał tak jakby nie istniał. oczywiscie sportowcowi przytrafila sie ciezka kontuzja a ten gosc z warsztatu go wspierał. pamietam taki jeden tekst: użyj miecza, tnij umysł na strzępy. on się miał poprostu wyłączyć i pokonywać trudności w finałowej scenie chyba na jakis mistrzostwach czy nawet olimpiadzie wyciszył się tak że słyszał tylko bicie swoje serca.
zdaje sie ze chodzilo glownie o przekraczanie granic, barier i ograniczen stworzynych przez wlasny umysl
jesli ktos kojarzy film i jego tytuł to byłbym wdzięczny :) zakładam,że coś mogło mi sie pochrzanić ale może nie
Na pewno chodzi Ci o "Peaceful Warrior" - "Sila Spokoju"
Film opowiadajacy o Dan'ie Millma'níe http://pl.wikipedia.org/wiki/Dan_Millman
.
Timothy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na pewno chodzi Ci o "Peaceful Warrior" - "Sila
> Spokoju"
> Film opowiadajacy o Dan'ie Millma'níe
> http://pl.wikipedia.org/wiki/Dan_Millman
dokładnie to jest to :) nie wierzylem ze ktos bedzie wiedzial a jednak. wielkie dzieki :)
[b]WSZYSCY na WIDZEW!!!! czat HOOLIGANS[/b]
szukam napisów do filmu: The Social Network
release: The.Social.Network.DVDSCR.XviD-NoSCR
nazwa pliku: noscr-tsn
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szukam napisów do filmu: The Social Network
>
> release: The.Social.Network.DVDSCR.XviD-NoSCR
> nazwa pliku: noscr-tsn
przyłaczam się do prośby
moja wersja
The.Social.Network.2010.DVDSCR.XViD-WBZ
Próbowaliście te: http://napisy24.pl/search.php?str=the+social+network ?
Napiprojekt nic nie znajduje?
http://napisy24.pl/download/40325/
Proszę :)
coś od siebie, filmy które ostatnio oglądałem, bądź sobie przypominałem :)
Pirania 3D - 2/10 - najgłupszy film jaki widziałem
Snajperzy z Kosowa - 6/10
The Hurt Locker 7/10
Black Hawk Dawn 6/10
Jarhead 8/10 - genialny, psychologiczny w klimacie Bliskowschodnim
Wróg u Bram 7/10
Green Street Hooligans 6/10
Green Street Hooligans 2 - 3/10
Football Factory 9/10 - klasyk, czysta zajebistość, kto nie oglądał jest heretykiem
Pianista (dziś leciał w tv) 7/10
Demony Wojny wg. Goi - 8/10
Możecie polecić jakis dobry wojenny film w klimatach Bałkańskich?
"Za linią wroga" jest nawet fajny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)