Drughi85 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie wiem jak mogłeś A-team ocenić tak wysoko
> nawet mimo sentymentu-z mojej strony też.Dla mnie
> kandydat do lipy roku ale każdy ma swoje
> zdanie...1,5/10.
Realnie oceniajac film wahalbym sie miedzy ocena 4 a 5 /10. Jednak za te wszystkie odcinki serialu z dziecinstwa gdy cieszyla mi sie micha od ucha do ucha dodalem co nieco :) Moim zdaniem film nie jest az tak dramatycznie zrobiony by go oceniac na tyle nisko jak to zrobiles, aczkolwiek jak wspomniales "kazdy ma swoje zdanie".
Jeszcze slabszy okazal sie film zwiazany rowniez z czasami dziecinstwa:
Karate Kid - 3/10
Repo Men - 6/10
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
WSZYSTKO CO KOCHAM - świetne polskie kino,zwłaszcza dla tych wychowanych w komunie.
This is England - dobry film o rozłamie wśród skinheadów na początku lat 80. 8/10 dla mnie.
jak dla mnie karate kid 7,5 / 10 ;)
i ten angielski wschodniego londynu - rozbraja mnie:))))
cookies czy ja oni go nazywają
buendia Napisał(a):
> This is England - dobry film o rozłamie wśród
> skinheadów na początku lat 80. 8/10 dla mnie.
Nie wiem czy myślimy o tym samym, ale chyba chodziło Ci o cockney :)
zapewne - taka wielka mala literowka po 6 browarach:))
buendia Napisał(a):
> Nie wiem czy myślimy o tym samym, ale chyba
> chodziło Ci o cockney :)
Champion - 25.07.2010 godz 22:55 TVP2 - 7/10 przyjemny filmik
oraz
Go Fast - 25.07.2010 godz 21:50
Wszystko co kocham - 9/10
Bardzo fajny film, nie ma sztucznej przemocy, zajebiste teksty, dobrze odegrane role!!! Nic tylko oglądnąć!!!
Beats of Freedom - Zew wolności - 10/10
Nie będę owijał w bawełnę ten film powinien zobaczyć każdy, kawał dobrego polskiego punk rocka, w tym dla nas(Polaków) trudnym czasie. To trzeba zobaczyć!!!
Dom Zły - 7,5/10
Mi Shrek w miarę się podobał 6/10 lepiej niż się spodziewałem choć rzecz jasna brak polotu pierwszej czy nawet drugiej części (trzecia też była niezbyt udana)
Recep Ivedik 3 - 9/10 ponieważ 1 i 2 część zdecydowanie lepsza, ale i tak kupa śmiechu była :DD gorąco polecam !!! Obowiązkowy film ! :D
Polecicie jakiś Dobry film wojenny do oglądnięcia w jakimś kinie z ambitnymi filmami??
Tora Tora Tora
Wyspa Tajemnic - 7,5/10 super film, zakończenie trzeba ogarnąć, bo jest prawie nie do przewidzenia, polecam :)
k0la Napisał(a):
> Wyspa Tajemnic - 7,5/10 super film, zakończenie
> trzeba ogarnąć, bo jest prawie nie do
> przewidzenia, polecam :)
To gratuluję ;]
A propos Di Caprio, wody, plaży i zagmatwania: Incepcja - 8/10 :)
[quote=RTX]
Polecicie jakiś Dobry film wojenny do oglądnięcia w jakimś kinie z ambitnymi filmami??
[/quote]
[i]W księżycową jasną noc[/i] - lub podobnie. Nie do końca film wojenny, ale w ramach.
nie wiem czy już nie wrzucałem kiedyś ale...
[b]Tropa de Elite[/b]-brazylijski film o jednostce specjalnej do zwalczania gangów w slumsach Rio.Dla mnie świetny 8,5/10
jak sie komuś podobało Miasto Boga i Miasto Człowieka(kino brazylijskie) to powinien przypaść do gustu.tu trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=_V_nZNWPYQk
dla mnie wyspa Tajemnic była ledwo do ogarnięcia, ogólne film zagmatwany troszkę.
Warto było czekać :
Incepcja - 11/10, absolutny hit tego roku!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)