"Galerianki" - słabizna
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
ma ktoś link do RS z "Galeriankami" ale w wersji avi anie rmvb ?
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ma ktoś link do RS z "Galeriankami" ale w wersji
> avi anie rmvb ?
priv
obejrzałem THE DAMNED UNITED i faktycznie świetny film, pozycja obowiązkowa dla fanów piłki kopanej
promotor: thx :)
Dem przekaż dalej ;) Do mnie na przykład ;)
potwierdzam - Galerianki słabizna
wrzo masz priv
"[b]Jeszcze dalej niż Północ[/b]" ( "Bienvenue chez les Ch'tis" )
Francuska komedia o urzędniku pocztowym przeniesionym służbowo do północnej Francji. Boi się panujących tam ponoć mrozów i miejscowych nieokrzesańców nazywanych Sztimami i mówiących w dziwnym lokalnym dialekcie.
Scena z deszczem fantastyczna ;) Jest motyw kibicowski, mecz Lens i ciekawe flagi na trybunach.
Bardzo sympatyczny film.
4 dni później
Czy posiada ktoś może korzystne torrenty które posłużą do ściągnięcia takich filmów jak:
Antychryst, Bękarty wojny, Awaydays ?
Może być na Priv ;)
masz prv ;)
Wczoraj widziałem francuski film Wróg Publiczny jak dla mnie świetny. Akcja naprawdę dobra polecam i rola Vincenta Cassela mistrzostwo
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy posiada ktoś może korzystne torrenty które
> posłużą do ściągnięcia takich filmów jak:
>
> Antychryst, Bękarty wojny, Awaydays ?
>
> Może być na Priv ;)
Również proszę o priva, jak ktoś ma namiar na film Awaydays.
Te Galerianki co tu rozprowadzacie to film z 2006, jest to film krotkometrazowy. (mozna obejrzec na YT)
Koncem wrzesnia do kin wchodzi juz pelnometrazowy dramat obyczajowy, o tej samej nazwie. Ta sama rezyserka z reszta. Z tego co widzialem na trailerze w nowym filmie sa watki ze starego, pewnie bedzie to rozszerzona historia.
[pre]
DNL_KKS Napisał(a):
Te Galerianki co tu rozprowadzacie to film z 2006, jest to film krotkometrazowy.
Koncem wrzesnia do kin wchodzi juz pelnometrazowy dramat obyczajowy, o tej samej nazwie.
Ta sama rezyserka z reszta. Z tego co widzialem na trailerze w nowym filmie sa watki ze starego,
pewnie bedzie to rozszerzona historia.
[/pre]
Ta sama obsada również, niemniej wydłużony kiepski film raczej nie będzie lepszy;
dziewczyny po prostu są dramatycznie słabymi aktorkami. Pamiętacie "Kids"? no to sie czegoś takiego nie spodziewajcie...
hatak i napisy24 na sprzedaż: http://technologie.gazeta.pl/technologie/1,82008,7000675,_akt___Hatak_i_Napisy24_wystawione_na_sprzedaz__Aukcja.html
cena przekroczyła 150 tysi
W Galeriankach raczej nie chodzi o super gre aktorską i sławy. Przez to jest bardziej naturalny. Choc ciekaw jestem co oni chca jeszcze okazywać w pełnej wersji.
Jeszcze dalej niż Północ - nawet zabawna francuska komedia o tym co to my w jednym temacie wypisujemy.
Borat - raczej masakra dla glowy ale nawet sie usmialem, mozliwe ze przez wczesniejsze spotkanie z bratem Bolka miałem inne odebranie filmu.
Bruno oglada sie jak zestaw gagów. Raczej nie ma tam fabuły. Szokuje, i kilka razy sie za głowe złapałem, ale koniec konców daje rade.
Jak dla mnie bruno to najgroszy film jaki w życiu widziałem na oczy. Nawet nie oglądałem całego bo jest zbyt żałosny.
Inglourious Basterds - 1/10 - tak za zupełne rozminiecie sie z oczekiwaniami
doprawdy nie wiem co to jest, nie wiem jak ocenić, bo to COŚ spdziewałem się zupelnie czegoś innego
Nie wiem czy ktoś tutaj o tym wspominał, ale jeśli nie, polecam Hooligans 2 (dostępne wszystkie części na YouTube)
Co ostatnio... ostatnio coś mało oglądam
Kwarantanna - 5/10 plus za pomysł, ale zawiodłem się realizacją. fajna aktorka
Ciekawy Przypadek Benjamina Buttona 6/10 przereklamowany, co najwyżej kilka fajnych scen
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)