El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coach Carter - 9/10 .. bardzo dobry
> He got game albo po naszemu "gra o honor" tez
> niezly, Samuel L Jackson + zeszloroczny Mistrz NBA
> Ray Allen - 8/10
Samuel L Jackson tam nie wystepuje, domniemuje ze chodzilo Ci o Denzel'a Washington'a. Dodatkowo gra tam jeszcze Milla Jovovich
Knowing (Zapowiedz) - 7,5/10 W roli glownej Nicholas Cage. Jak ktos lubi fantastyke...
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
mozliwe ze pomylilem obu panow
12 Rounds - 7/10
Diario De Una Ninfomana - 7/10
Forgetting Sarah Marshall - 7,5/10
He's Just Not That Into You - 6,5/10
How To Lose Friends & Alienate People - 8/10
The Horsemen - 8/10
Running Scared - 7,5/10
Powder Blue - 8/10
Yes Man - 8/10
Zapowiedź (Knowing) 7/10
http://www.filmweb.pl/f119847/Zapowied%C5%BA,2009
Fired Up - 6/10 Komedia a'la American Pie
Anioly i Demony - 6,5/10 Spodziewalem sie wiecej
5 dni później
http://www.culture.pl/pl/culture/artykuly/dz_bracia_karamazow_zelenka
polecam.
[url]http://wiezien.nienawisci.filmweb.pl/f30633/Wi%C4%99zie%C5%84+nienawi%C5%9Bci,1998/opisy[/url]
nienajnowszy ale świetny film jak dla mnie kultowy.
"Narzeczony mimo woli" 9/10 - nie pamiętam kiedy ostatni raz się tak uśmiałem w kinie.
Sandra Bullock wiecznie żywa :)
Potwierdzam. Narzeczony mimo woli wymiata :) Tej wiosny widziałem dwa podobnie skonstruowane filmy - wyjazd do rodziny mieszkajacej na drugim koncu kraju: Ja Cie kocham, a Ty z nim i wlasnie Narzeczony mimo woli. Ten drugi film swiezszy, bardziej dynamiczny :)9/10
a byl ktos na transformers 2 w kinie ?
5 dni później
Egzorcyzmy Dorothy Mills - Padaka gorsza od Sierocińca... 3/10 chociaż w sumie to nawet 2/10
Zobaczymy jak pójdzie z "Udręczonymi"
Epoka Lodowcowa 3 - nie zachwyca, miałem dziwne uczucie,że zrobiona trochę na siłę.
Parę śmiesznych momentów,ale przez to,że czekałem na nią tyle czasu,zawiodłem się trochę.
Byłem na zwykłej wersji, nie na 3D, więc nie mam porównania.
Był ktoś na 3D?
W 3D mało efektów 3D. Nie warto iść na tą wersję.
Ale sam film mnie śmieszył :) Zwłaszcza cytat Bucka z Boskiej Komedii :D
"seven pounds"...polecam...bardzo dobry film...chyba najlepszy jaki ogladałem w ostatnim czasie...
Trzy Królestwa (reż. John Woo)
Żałość nad żałościami; wyłącznie dla wielbicieli komputerowej batalistyki i leninowskiej propagandy (wszak film to najważniejsza ze sztuk)
Z ponaddwugodzinnego dzieła tego można się dowiedzieć miedzy innymi:
Chińczycy wymyślili piłkę nożną
Chińczycy wymyślili myśl taktyczną admirała Drake'a
Chińczycy wymyślili "koktajle Mołotowa"
Chińczycy wymyślili szyk bojowy "żółw"
no wszystko wymyślili ;-)
"Udręczeni"- Spodziewałem się czegoś lepszego ale nie było aż tak źle, nadal jednak najlepszy horror to REC... Ocena 6/10
4 dni później
Cos z polskich klimatów ,,Boisko bezdomnych'' tytuł duzo mowi o filmie... Bardzo polecam
TRANSFORMERS 2 W IMAX ,TO JEST KONIEC
znaczy co? taki wypas ?
Miss Marca kolejna amerykańska komedia ale dobre teksty i sceny cos dla miłosników pieknych Pań oceniam 8,5/10
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)