No i po drugim odcinku Losta - mam nadzieję, zę sie to już tak nie będzie wlokło. Bo dawkowanie mizerne akcji doprowadza mnie do rozerwania majtek na głowie :D
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
nie ma ktoś czasem 1 serii na cd/dvd/hdd?? :)
Wczoraj oglądałem "Zejście",nie powalił mnie,ale z drugiej strony nie był też taki zły.
Na pewno nie zaluje tych 13zł na bilet. Czekam teraz na tą komedie z Jimem Careyem,ma wejsc chyba 3 lutego do kin.
9 dni później
Filmik Ultrasów Arki, zwróccie uwagę na nutę, jest zajefajna
http://rapidshare.de/files/11235085/UAG2005.wmv.html
kilka dni temu ogladałem z moja pania Dick i Jane 3/4 filmu non stop smiech koncówk juz nie taka smieszna ale i tak Gorąco polecam
4 dni później
"Człowiek ringu" z Rusellem Crowem. Historia legendarnego boksera Jamesa Braddocka. Piękny film z rewelacyjną rolą Crowa. Polecam!
'Dick i Jane' rzeczywiscie dobry,"Człowiek ringu" rowniez. Oba polecam.
Czekam na opinie na temat "Ja wam pokaze" i tych wszystkich innych nowosci typu "Tylko mnie kochaj".
"Bylismy żołnierzami " Świetny film ;)
"Człowiek Ringu" rewelacja, polecam.
"White Castle - o dwóch takich co poszli w miasto" non stop wylew miałem, a komedie żadko na mnie działają, zwłaszcza głupie, ale ta jest mistrzowska.
Ja polecam "FAnaTYkA" Wlasnie leci na Polsacie ;)
Evcia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Bylismy żołnierzami " Świetny film
Ale to już stary film przecież ejst:P ale fakt bardzo fajny jak na wojenny ...
To ja też podam strasznie fajny, starszy film - " Łzy Słońca "
4 dni później
na HBO od marca bedzie lecieć 12 odcinkowy serial Rzym
obejrzałem dzisiaj pierwsze dwa
troche za duzo seksu, ale poza tym bardzo OK
;)
A oglada ktoś serial " Inspektor Eddie"? na TVN :D
Evcia ogladałem owszem fajny ja ostatnio ogladałem może nie film ale płytke PRODIGY OUT LAW 1990 - 2005 koncert + wszystkie teledyski poprostu mieszkanie drgało od dżwieku , Jarre z Gdańska ogladany na spokojnie tez ok
Trylogia "Powrotow do przyszlosci" - miod i
8 dni później
Maniex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na HBO od marca bedzie lecieć 12 odcinkowy serial
> Rzym
>
> obejrzałem dzisiaj pierwsze dwa
> troche za duzo seksu, ale poza tym bardzo OK
też oglądałem (musiałem nieźle po meczu zapierdzielać do domu :)) i przyznaje że serial rewelacyjny zarówno pod względem realiów epoki jak i fabuły oraz zdięć
Dziś na tv4 o 22:45 jest film pt.Equinox
Polecam !
a tu krótki opis jakby kogos interesowało: [url]http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=5437#116543[/url]
Unikac "Hostel" - albo sie rzna, albo sie rzna ... parodia kina. zenua. a poza tympokazanie wschodniej europy w bardzo zlym swietle. szkoda kasy , czasu i miejsca na dysku.
Soprano: ja jeszcze nie mam calosci, dopiero 4 odcinki, ale niedlugo bede mial cala I serie Losta.
A oglada ktos z was serial "Little Britain"? Miod, troche w stylu Pythonów, ale w koncu producentem jest BBC :). Bohaterami jest kilku anglikow, takich jak: wlasciciel hotelu, typowa licealistka, niepelnosprawny gosc ktory musi poruszac sie na wozku,"Jedyny gej we wsi", szefowa klubu pogromców tłuszczu, szef szpitala psychiatrycznego i jego ulubiony pacjent i wielu innych ;) Polecam.
"The Longest Yard" - sympatyczna komedyjka w sam raz na niedzielne popołudnie.
futbol amerykanski w wykonaniu strażnicy vs wieźniowie :)
tutaj mozecie dowiedzieć się wiecej http://www.longestyard.com
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)