Za co remorse tak nienawidzisz Stawowego??? Za awans???
-
-
Świstak z Wieliczki???
Stawowy jest potem bedzie inny potem jeszcze inny a liczy się tylko nasza Cracovia!
Jezeli uwazasz nazwanie Pasiaka [...] to powinieneś Świstaka młodego przeprosić bo to nasz kibic.
Już w którymś wątku pisałem ,że na 6 nowych graczy nie ma nikogo z W. więc twoje zarzuty są po prostu nieaktualne. Ja natomiast podtrzymuje ,że ani Bagno ani Cebula nie łapną się w pierwszym składzie a rezerwa ich nie interesuje.
no to w końcu brat Paweł będzie dumny ,że młody gra w pasach
z DP:
" - Jestem trochę oszołomiony, to wszystko tak nagle na mnie spadło - mówi Michał Świstak. - Dostałem propozycję od trenera Stawowego, a takiej propozycji nie można odrzucić. Podejmuję wyzwanie. Grać w II lidze to byłoby coś. Jestem wychowankiem Wisły Kraków, potem grałem w Garbarni, Proszowiance, Hutniku, gdzie przed ponad rokiem doznałem poważnej kontuzji (złamana kostka). Potem była Nida Pińczów i przez ostatnie pół roku Górnik Wieliczka.
Michał Świstak, ur. 01.06.1977, Kraków, 186 cm, 81 kg, obrońca, pseudonim "Świstaczek", kariera: Wisła, Garbarnia, Proszowianka, Hutnik, Nida Pińczów, Górnik Wieliczka. (AS)
"
A BEDI
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)