stary kibolu,pozwól że odpowiem Tobie za Reva....Jeżeli odnosisz się do sytuacji sprzed 2-3 lat...Super że gramy w 1 lidze,że sytuacja materialna Cracovii diametralnie się poprawiła itp.Ale jest jedno ale.Trzy lata temu było coś czego ostatnimi czasy nie ma.ATMOSFERA.Wprawdzie była bida ale Cracovia była taka nasza bliska...A teraz robi się coraz bardziej obca.....Niektórych nie będzie stać na obejrzenie meczów swojego ukochanego klubu na żywo,jedyne co Im pozostanie to czytanie gazet i słuchanie relacji znajomych...To boli.....Dlatego jeszcze raz [b]NIE[/b] dla poczynań Filipiaka.Kto wie,moze frekwencja w najbliższej rundzie sproawdzi Go na ziemie.Choć szczerze mówiąc (biorąc pod uwagę narcyzm tego człowieka) szczerze w to wątpię.
-
-
Sonda - Poparcie dla prof. Filipiaka?
Oczywiście że tak - przecież piłkarze mają 5 miejsce w ekstraklasie, a hokeiści brązowy medal
Czego kibic może chcieć więcej?
Zgadzam się z Tobą MARTINEZ, jeszcze rok temu ja graliśmy w 2 lidze było wszystko wporzo pod względem kibicowskim. Chodziły całe rodziny. Były tanie bilety. Każdy(pasiak)mógł wejść. A teraz co robią z naszym klubem???? To co w Poznaniu, chodziło ich po 20 d0 25 tys.widzów na najciekawsze mecze. A teraz (w minionym sezonie chodziła ich garstka jak na Poznań:(( )
Popieram Cię Martinez!!!!!!! Pozdro!!!!!!!!!
Zdecydowanie na tak.
Wszystkie ruchy związane z organizacją widowiska, cenami karnetów, biletów i t.p. nie wzięły się z niczego. To jest tylko reakcja na zachowanie pseudokibiców. Wiem, jak trudny jest to proces, wyrugowanie chamstwa i chuligaństwa ze stadionów, tym bardziej należy doceniać, to co robi J.F., nawet jeżeli to przyniesie mu utratę popularności i utratę wpływów.
Martinez jak lubisz III ligowa atmosferę i wyjazdy do oklicznych wsi to naprawde Ci szczerze współczuje. Ja tam wole walke o Puchary europejskie i I lige.
Ale co poniektórym sie w du.pach poprzewracało i dalej wolą żebyśmy zdychali i wegetowali w III lidze.Atmosfera moze byc i w I lidze to zalezy od tego czy na trybunach bedzie spokój i tyle, nie bedzie mordobicia za byle co.
Filipiak dobrze robi i nie siejcie tutaj zakichanej demagogi kibicowskiej.
Jak ktos woli atmosfere III ligi to juz wkrótce bedzie mial szanse ja poczuć , oby po wejsciu Garbarni do III ligi .Napijecie sie tam wódeczki, piwka nawilicie sie jak dziala i nikt wam nic nie bedzie mowil.I dobrze bo ostatnio na Garbarni to juz zupelnie sie Pasiasto zrobilo nie mowiac ze mini młynek śpiewa Hej Hej Garbarnia, albo sialalalal Garbarnia kochana!!! , nieliczac setek znajomych twarzy na trybunach znajomych oczywiscie z Kałuży.
Filipiak TAK.
Karnet rodzinnny jak nie bedzie budowy płyty -TAK ( ale tylko dla rodzic+dziecko cena 300 , i moga wejsc tylko razem )
Wyjazd do KIELC 26 lipca-obowiązkowy
Pasiakcinq Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zdecydowanie na tak.
> Wszystkie ruchy związane z organizacją widowiska,
> cenami karnetów, biletów i t.p. nie wzięły się z
> niczego. To jest tylko reakcja na zachowanie
> pseudokibiców. Wiem, jak trudny jest to proces,
> wyrugowanie chamstwa i chuligaństwa ze stadionów,
> tym bardziej należy doceniać, to co robi J.F.,
> nawet jeżeli to przyniesie mu utratę popularności
> i utratę wpływów.
>
Do niektórych nadal nie dociera ze chuliganka na stadion i tak wejdzie , nawet jakby były ceny karnetów po 500 zł, na podwyżce cen tracą jedynie zwykli kibice .
zdanie mam podzielone..... w sumie dla mnie było wszystko okej do czasu gdy usłyszalem
ceny karnetów , dlatego się zastanawiam , czy wole oglądać na żywo Pasy w 3 lidze
czy przed TV w 1?
KsC no nie przesadzaj - przypomnij sobie sezony 3 ligowe ale nie ten
pod wodzą Misiora 2002/2003 ale np 1999/00 i podobne.
Naprawdę chciałbyś jeszcze takiego poniżenia Klubu zaznać...?
A w ankiecie się nie wypowiadam bo pytanie jest ŹLE postawione
Mamy konflikt na punkcie
1.cen karnetów
2. braku ulg dla dzieci, gimnazjalistów i rodzin(dla mnie to o wiele ważniejsze bo jest około 2000 karnetów za 200 zeta co na 9 meczy jest przyzwoitą ceną dla dorosłego człowieka, natomiast produkcje nowych Pasiaków Klub powinien zawsze i wszędzie wspierać!!!!)
a autor pytania pyta o całość i to jest raczej bez sensu.
Oczywiście popieram przecież Pasy w czołówce pierwszej ligi i jestem przygotowany na pewne przykrości z tym związane bo wreszcie moge chodzić z nosem zadartym z dumy (za wyniki bo z powodu bycia kibicem Pasów i tak zawsze miałem zadarty ;) pod sufit. Dlatego jak mógłbym odpowiedzieć "nie"?????
Natomiast na pytanie postawione czy popieram aktualną politykę "prorodzinną" i "zachęcania następnego pokolenia do kibicowania Pasom" odpowiadam NIE , Zdecydowane NIE bo po prostu aktualnie NIE MA TAKIEJ POLITYKI. Nie ma jej wbrew obietnicom i zapowiedziom. Dlatego czekam na zapowiadaną konferencje i zmiany w tej dziedzinie!!!
Dla mnie to duży test wiarygodności zrekonstruowanego zarządu...
ps: a karnety pewnie jak zawsze kupię bo na szczęscie aczkolwiek nie bez wyrzeczeń pewnych na 2-a mnie stać . Oby tak zawsze było ale jak nie będę miał pieniędzy to zawsze wybiorę potężne piłkarsko Pasy bezemnie na trybunach niż "nową Garbarnię" za 7 zeta mecz z pogranicza 3-4 ligi....
Romper Stomper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pasiakcinq Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zdecydowanie na tak.
> > Wszystkie ruchy związane z organizacją
> widowiska,
> > cenami karnetów, biletów i t.p. nie wzięły
> się z
> > niczego. To jest tylko reakcja na zachowanie
> > pseudokibiców. Wiem, jak trudny jest to
> proces,
> > wyrugowanie chamstwa i chuligaństwa ze
> stadionów,
> > tym bardziej należy doceniać, to co robi
> J.F.,
> > nawet jeżeli to przyniesie mu utratę
> popularności
> > i utratę wpływów.
> >
>
>
> Do niektórych nadal nie dociera ze chuliganka na
> stadion i tak wejdzie , nawet jakby były ceny
> karnetów po 500 zł, na podwyżce cen tracą jedynie
> zwykli kibice .
>
>
Ta chuliganka co tyle zapłaci za bilety to nie ta sama co robi najwiekszy kwas. Oni sobie siedza a nie napinaja sie przez siatke do Legii czy Wisły.
Od poczatku bylem raczej na tak,odkad zrobil z siebie prezesa,zaczal rzadzic i pokazywac wszystkim ze on ma wladze to juz nie jest tak fajnie.
A w ostatnim czasie,dwa porazajace minusy,ceny karnetow (tak samo sprawa biletow) jak i brak transferow co dla mnie jest nieporozumieniem wogole...
nikomu w polsce nie udalo sie walczyc z chuliganami na stadionach i nagle panu F sie uda.
Mowil ostatanio ze czlowiek idacy na mecz Cracovii zaplaci za bilet tyle ile dalby za bilet do kina na hoolywoodzkie filmy,nie wiem wogole co za porownanie,jak mozna porownac kino z ukochana druzyna,no ale nie wazne.Widze ze chyba ogladnal za duzo takich filmow :) typu batman etc bo bohaterstwo mu weszlo w krew i chce dokonac niemozliwego,szkoda ze kosztem prawdziwych kibicow.
Np moj Ojciec,ktory zabral mnie na pierwszy mecz 9 lat temu,chodzil na Cracovie cale zycie,tradycja z dziada,pradziada,teraz powiedzial ze nie da 350zł za karnet,a nie lubi niskiej trybuny i watpie zeby sie do niej przekonal.
Pewnie nie da sie przekonac i nie bedzie chodzil,rzeczywiscie panie Filipiak,moj Ojciec to chuligan nr 1 na świecie i okolicy...
Ja tez nie wiem jak to bedzie ze mna.
Vojnar.....Proszę Cię.....Naucz się czytać ze zrozumieniem....
A jeżeli Tobie odpowiada obecna atmosfera na Cracovii to sorry.........Może zrozumiesz jak będzie chodziło po 3 tysiące ludzi na Pasy,będzie beznadziejny doping itp.A ja się nie zdziwię jeżeli znacząco wzrośnie frekwencja na meczach naszych rezerw.
nie
"Karnety są tanie – tak na łamach Gazety Wyborczej skomentował nowe wyższe ceny wejściówek na mecze Cracovii, prezes Janusz Filipiak. - Za 200 zł można obejrzeć dziewięć meczów, czyli jedno spotkanie kosztuje 22 zł 22 gr. Tyle płaci się za bilet do kina na produkcję Hollywood, a my serwujemy taki sam spektakl, tyle że na żywo."
Niby przekonująca argumentacja. W pierwszej chwili przyznaje Profesorowi całkowitą rację. Ale, ale... Najtańszy bilet jednorazowy będzie kosztował 35 zł. Nigdy nie słyszałem o kinowym abonamencie. Czyli ten bilet kinowy to należałoby raczej zestawić cenowo z jednorazową wejściówką. I już to się nie prezentuje tak wspaniale. Zważmy, że wejściówką najtańszą, z góry - na najmniej korzystne teoretycznie miejsca, czego w żadnym chyba kinie nie uświadczymy... Aktorzy – Ci przyjezdni wcale nie zapowiadają się na same gwiazdy... A nawet najlepszych aktorów gra nie jest pewna i to, co widzowie zobaczą niekoniecznie musi się im spodobać...
Dla mnie każdy mecz Cracovii na głowę bije wszelkie ekranowe produkcje i tego typu doznania...
Nie ma poparcia dla takich porownań!!! Nie ma poparcia dla bezustannie (co rundę), bezzasadnie podnoszonych cen!!! Ja wiem, że dla Pana to wszystko jest tanio, ale proszę: bez przesady...
Martinez z całym szacunkiem ale ja na Cracovie chodze od 22 lat nie dlatego ze jest doping , ja chodze żeby zobaczyc zawody sportowe w piłkę nożną.
A doping pamietam ze byl rózny a jeszcze kilka lat temu to się cieszyłem jak na Cracovie przychodziło 3 tys ludzi, bo byly mecze ze bylo kilkastówek.
Ludzie przychodza zeby zobaczyc dobra pilke ( w takich celach przychodzi 80-90 % publiki )a nie po nic innego.
No nic ja tam ide 1 lipca i kupuje 5 kernetow na C dla całej ekipy. I czekam na rozpoczęcie sezonu.
AHA mecz w Kielcach jest o 17:30 a nie o 19 . Tyle za stroną www.korona-kielce.pl
LiPtOoN-niech szanowny Tata kupi karnet na "wysokiej" w B1,B2,B3 za 200zł!!!
Popieram ale zaczynam mieć wątpliwości.
Stary kibolu, chce przekonac Tate do zakupu karnetu wlasnie tam,lecz bedzie to dosc trudne z tego powodu ze odkad tylko pamietam to zawsze siedzielismy w okolicach spikerki,Ojciec ma swoje przyzwyczajenia i chyba ciezko bedzie mu sie przestawic na nielubiana przez niego niska trybune.Gardlo zdzieral na Pasach od najmlodszych lat i teraz poprostu szuka sobie jak najspokojniejszego miejsca na stadionie.
Liptoon B1, B2, B3 to wysoka trybuna karnet za 250 PLN więc nie dorabiaj ideologii...
Akurat ceny karnetów to nie problem, problemem jest brak ulg dla młodych i brak biletów w kasach w dniu meczu...
Karvin - Na B1,B2,B3 ceny karnetów wynoszą 200zł !!!
TAK
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)