Znam wiele osób którzy muszą sobie czegoś odmówić,a nawet muszą tyrać hajs żeby mieć na bilet co dwa tygodnie a o karnecie nie wspomne.
-
-
Kogo z Was stać na zakup karnetu w tych cenach ?????
Ja na szczęście wysuplam te 200 zł na karnet ale nie oznacza to że mi sie takie ceny podobają. To uderza w kibica a pośrednio też w klub. Protesty głodowe to przesada ale na meczach będzie trzeba w jakiś sposób dać do zrozumienia Filipiakowi że popełnił głupote (za tych co nie mogą oglądać meczów z powodu wysokich cen i utrudnień w zakupie biletów).
Nie podoba mi sie porównywanie Cracovii do przedsiębiorstwa i usprawiedliwianie wyskoich cen tym ze tak jest w dobrze w interesie firmy. Cracovia to klub a co to za klub bez kibiców??Na szczęście ci najbardziej fanatyczni to przetrwają i pozostaną przy klubie (choć to wlaśnie oni najdotkliwiej odczują brak możliwości bycia na meczach).Ale będą i tacy co odpuszczą sobie chodzenie na Cracovie i w dłuższej perspektywie klub straci wielu kibiców.
ja natomiast dam tylko te 200 bo na 300 ( bo miałem miejsce na A1 ) w tym momencie mnie nie stać .........
a ja wybrałem wakacje dla dziecka zamiast karnetu
KAZZ ja czynne chodzenie na mecze raczej odpuszczam ale kibicem Pasów będę na
zawsze.... wybiore się na ze dwa spotkania lub ze dwa wyjazdy i tyle....
a moze by tak poprosic piłkarzy zeby ponegocjowali z Profesorkiem, przeciez twardo mowia ze graj dla nas kibiców, a jesli karnety tyle kosztuja to beda grali dla słopow a nie dla nas :/ ...
Bo to jest hoolywood ;) a tam aktorzy grają przy kamerach, słupach, nikt im nie kibicuje ;) i zupełna cisza ;) ... u nas tez bedzie hoolywood
hahah!! Dobrze powiedziane Parol!!
Karnety droższe niż na wiśle - tego jeszcze nie było - więc może gra też w tym roku będzie lepsza niż wisły?? Coś za coś :]
Ja juz w tamtym roku nie mogłem uciułać ale jakos się udało .
W tym roku nie ma szans ...
hm to jak takie ceny to musi byc komfort jakis Toi Toi zeby ludzie nie lali po plocie, kielbaski fachowe i tanie, czyste foteliki, a nie ze mecz w sloneczku i kazdy z gazeta pod tylek musi przyjsc, zobaczymy co oni wliczyli w ten karnet.
Popieram ceny karnetow,niestety jest na pewno czesc kibicow ktorych nie bedzie na nie stac ale Cracovia przestala byc instytucja charytatywna..
krotka pilka nie stac cie na bilet do kina = nie idziesz do kina
nie stac cie na kanet na Cracovie = nie idziesz na Cracovie
to nie III liga!!! zreszta ilu was na niej bylo??? a teraz wielki lament i placz
6 dni później
Zarząd Górnika ustalił ceny biletów na mecze w rundzie jesiennej (zabrzanie rozegrają na Roosevelta aż 9 spotkań). Najtańsze wejściówki kosztować będą 15 zł, na trybunę dolną – 20, a na górną 25 zł. Karnety – odpowiednio – 120, 160 i 200 zł. Złotą kartę VIP na trybunę honorową wyceniono na 800 zł.
No jasne Crax, nie stać cię na benzynę, to nie jaździsz, nie stać cię na mieszkanie, to nie mieszkasz, czy nie stać cię na chleb....
Wiem, że to nie to samo, ale nie tędy droga. Sprawa generalnie rozbija się poza tym o to, że klub zapowiadał co innego i nie jest to realizowane. Czy nie było zapowiedzi, że karnety będą w atrakcyjnej cenie? Można to jeszcze tłumaczyć, że w stosunku do biletów są, no dobra. Choć to wielce wątpliwa moim zdaniem atrakcyjność. Czy nie było zapowiedzi, że klub będzie promował rodziny? No i kazali czekać na początek lipca. Jakby na to nie spojrzeć to ten początek już chyba minął i dalej cisza.
Dzisiaj właśnie zakupiłem karnet na C. Zainteresowanie nabywaniem karnetów średnie. Sprzedano ich już około tysiąc.
tysiąc? grube lolo :)
góra 200
Karnety nie są tanie, ale już wydałem 350 zł za swoje miejsce. Innej możliwości nie nie brałem pod uwagę.
A propos - Palacze puszczają z dymem średnio 200 zł miesięcznie. Może warto policzyć że w skali roku są to karnety na piłkę i hokej oraz wylot na wakacje :-)
jupiter --->napisałeś to co ja bym chciał napisać tylko że na to nie wpadłem!!!!!!!!!!:)!!!!
Dokładnie 100% racji!!!!
Jak dla kogoś ważniejsze są fajki niż Cracovia tzn. że nie jest 100% Pasiakiem!!
jeden miesiąc=okolo 200zł
nie trzeba całkiem rzucić palenia tylko w przeciągu pół roku wypalić 30 paczek mniej!!
To chyba nie takie trudne??
wystarczy miesięcznie wypalić 5 paczek mniej !!
*zakładam że palisz paczke dziennie!!
A i dla zdrowia lepiej! jak rodzice wiedzą że palisz i powiesz im że chcesz ograniczyć palenie żeby mieć na karnet to może też CI coś dołożą!
POWIEM TAK ; JAK SIE CHCE TO SIE DA!
JA KARNET ZAWSZE BĘDE MIAŁ CHOĆBY NIE WIEM CO!
Musiałem się zapożyczyć.
Sektor C9 rząd 7 miejsce 2! Dobrze że robote złapałem bo musiałbym ostro kombinować !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)