Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> heh ..dolfuss ...
>
> Powiem tak:
>
> Polecam wykład mniemanologi stosowanej ....
>
> Powiadasz, że to wiersz ?? hm.
>
> Oj nie rozumiemy słowa pisanego oj nie rozumiemy
> ...jak nauczę się rysować to specjalnie dla
> Ciebie będę przesyłał komunikaty w formie
> obrazów.
>
hehe I tak nie masz talentu do pisania wierszem.
-
-
APEL DO KLUBU !!!
Pasiak .. swiatecznym kibicem napewno nie jestem! w miesiac nie ma opcji skombinowac 200 zł.. nie jestem dorosły-nie zarabiam... moze na runde wiosenna kupie karnet (chyba ze znowu podrozeje) coz ... 1-2 mecze pojde bo za bilety wyjdzie mi duzo wiecej niz za karnet :( (moze sie uda z 4 mecze obskoczyc ;) )
Parol ja rozumiem , ale zle okreslilem pierwsza Swoja wypowiedz ! dla mnie te ceny to wielka pomylka jakas , nie wiem sen moze jakis , hmm koszmar ! ale czekam z nadzieje na decyzje apropo ulg dla mlodziezy i rodzinnych karnetow !! i dalej sie pytam co sie poprawilo ze kurwa jego mac ceny wzrosly na pojedyncze mecze tak ogromnie !! niech karnet bedzie atrakcyjny ale do cen takich jakie byly miesiac temu jeszcze , to kupi je zapewniam 6 tys ludzi , a nie takie jaja !!
to może wypada się zastanowić co Pan Profesor rozumie przez slowo "Bandyta", "Chuligan" ..... ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)