No Misiu, ale jak Don Tabbio lub Don Felipe będą mieli podjąć decyzję o tym, czy Pawlusiński ma się wynosić, to co? Melona odpuszczą? Miiiiiiiiiiiisiu, jak możesz tak myśleć? :)
-
-
Pawlusiński chce anulować swój kontrakt z Cracovią (kaczka Krokodylarska;)
To widać możemy mieć milion na czysto i jeszcze zaosczędzone co najmniej 600 tys. złotych (rozwiązane kontrakty z Kazkiem i Markiem). Aż żal nie wykorzystać takiej kasy...
A gdzież to Waść widział myślące Misie. Chyba gumisie...
zresztą ja jestem głupi i sie na nicym nie znam
Poza tym jak nawet - już widzę jak Bełchatow płaci. I co - załatwimy im zakaz transferów na następny sezon :P
chlopak ma przyjechac na rozmowy... to pewnie chce swoja cene podbic takimi gownianymi newsami
sluchajcie - czy sie zgadzacie czy nie - czasem profesora, bo on wielokrotnie tlumaczyl ten mehanizm
A może tak szczyptę czarnego humoru:
Pawlusiński najwidoczniej dowiedział się nieoficjalnie z wrocławskiej prokuratury, że będzie grał nadal w II lidze? :)
PANOWIE, BEZ EMOCJI! Chłopak po prostu boi się losu Wawrzyczka i Wiśniewskiego i ja się mu noie dziwię.
Jak na razie to ploty. Był parę dni temu w Krakowie, rozmawiał z Cracovią i prasą - nikt nic takiego nie mówił, a sam Pawlusiński wprost przeciwnie. Skąd te informacje?
z interii - spółki córki ComArch :P
...robi z siebie Bóg wie co, chłopcze ciekaw jestem naprawdę twoich umijętności !
eddie - umiejętności nieważne. Ważne że pasuje mentalnie (a o takich w Polsce trudno. Mozna ich policzyć na palcach ręki drwala po wypadku z piłą tarczową :))
Od 1 lipca jest to kontraktowy gracz Cracovii. Jeśli chce grać gdzie indziej jego przyszły klub musi zapłacić za skrócenie (unieważnienie kontraktu). Przypominam tylko, że mógł grać w Cracovii już na wiosnę, ale właśnie Bełchatów zażądał kwoty odstępnego za skrócenie kontraktu. A powiedzenie : z niewolnika nie ma pracownika jest niedorzeczne. A jeśli wszyscy oznajmią, że chcą grać gdzie indziej, to mamy wszystkich puścić za darmo? To dziecinada.
Rozterka Pawlusińskiego
Dariusz Pawlusiński, choć podpisał już umowę z Cracovią pół roku temu, najchętniej by się z niej teraz wycofał i pozostał w GKS-ie Bełchatów. Pojawiły się nowe okoliczności. Jakie? - Żona i dzieci Darka są bardzo przywiązane do Bełchatowa - tłumaczy prezes GKS Janusz Paduch. - Widzę dla niego miejsce w składzie. Nie wyganialiśmy go i chętnie go przyjmiemy - dodaje prezes Paduch.
Wczoraj Pawlusiński trenował z GKS-em, który właśnie rozpoczął przygotowania do sezonu. - To bardzo dobry piłkarz, który "ciągnął mi wózek" w rundzie wiosennej. A co do treningów: będzie zawodnikiem Cracovii dopiero od 1 lipca - wyjaśnia trener bełchatowian Mariusz Kuras. - Mogę tylko pogratulować Cracovii. Szukała dobrego piłkarza i znalazła - dodaje.
Prezes "Pasów" Janusz Filipiak w ogóle nie widzi "sprawy Pawlusińskiego" - Nie będę tego komentował. Z Pawlusińskim podpisaliśmy kontrakt definitywny - mówi prezes Filipiak.
Dyrektor sportowy Cracovii Albin Mikulski poinformował, że na pierwszym treningu Cracovii 29 czerwca testowany będzie pomocnik Motoru Lublin Paweł Zajączkowski.
I tego należy się trzymać. Najdziwniejsze jest to, że wypowiadają się wszyscy tylko nie sam zainteresowany.
e tam ...
... zateskniło mu sie i tyle :)
nie rozwiazywac z nim kontraktu! Zwolniło sie kilka miejsc na ławce rezerwowych :)
Eh kurde naprawde w Cracovii sie dzieja jaja i niewiadomo co z tego bedzie. Karnety drozeja to by choc wzmocnili skład by było wiadomo za co sie placi. Wydaje mi sie ze drozsze ceny = lepszy poziom widowiska i komfort ogladania. A w tym kierunku chyba nic sie tak naprawde niedzieje.
PAS:
[i]Wczoraj Pawlusiński trenował z GKS-em, który właśnie rozpoczął przygotowania do sezonu. - To bardzo dobry piłkarz, który "ciągnął mi wózek" w rundzie wiosennej. A co do treningów: będzie zawodnikiem Cracovii dopiero od 1 lipca - wyjaśnia trener bełchatowian Mariusz Kuras.[/i]
Wczoraj razem z Pawlusińskim na treningu Bełchatowa zjawił się też, przebrał i brał udział w zajęciach Marcin Chmiest, który podpisał kontrakt z Legią. Prasa nie wspomina jednak nic o jego rozterkach. :)
PAS, obaj mają kontrakty z Bełchatowem obowiązujące do 30 czerwca. A to, że podpisali nowe z innymi klubami nie zwalnia ich od wykonywania pracy w Bełchatowie do zakończenia ostatniego treningu w dniu 30.06.
Chmiest dopiero zacznie mieć rozterki - grając w pewnym III-ligowym klubie o nazwie Legia II. Wyzej się nie przebije. Kowalski z Lubina jest od niego znacznie lepszym piłkarzem i co? No, ale Chmiest wybral kasę a nie granie
Toż nic innego nie napisałem jak to, że od 1 lipca jest graczem Cracovii.
sorx to było do Niko ...
pan Darek ma juz wynajete mieszkanko w Grodzie wiec z anulowaniem kontraktu to raczej lipa
myślę że nie powinniśmy pozwolić żeby on do nas nie przyszedł ...
mógłby grać napadziora
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)