Czy na konferencji potwierdzono informacje
o odejsciu Pawla Misiora? Pisze na Teraz Pasy i nigdzie wiecej.
-
-
Misior zrezygnowal?
na konferencji nic nie było o Misiorze
za dwa-trzy tygodnie ma być kolejn konferencja prasowa - tym razem poświecona wyłacznie kwestiom organizacyjnym (czyli stadion, mecze, ludzie w klubie)
"jak się dowiedziały TP nieoficjalnie od red. Krokodyla..." :P
Slusznie Klaros, zle sie wyrazilem :) Nevermind
karolo :??????????
No dobra ale co z Pawłem Wielkim Misiorem?
Jest info na TP i ani żadnego potwierdzenia dymisji ani dementi...
moze się supercementem przykleiło do stronki?
A może nie ?
Crac nie wal zagadkami tylko pisz tak albo nie.
Wczoraj czytam Misior odszedl. Nikt nie potwierdza.
Szanuj Crac nerwy ludzi. Zagadki dawaj dzieciom.
Pisz konkretnie co jak albo nie pisz nic.
misio 126...
w temacie "FILIPIAK W TV KRAKÓW" Pac-Man podal adres ww2.tvp.pl....kliknij sobie w niego,ściągnij rozmowe z JF a będziesz dużo wiedział jaka rola przypadnie Misiorowi...
polecam przesłuchać....
Ja również polecam posłuchać profesora w wywiadzie we wczorajszych "Tematach Dnia", a dokładniej tu --> . Tam właściwie wszystko zostało powiedziane, a kiedy to nastąpi to nie wielkiego znaczenia. W sumie im szybciej tym lepiej. Odradzam natomiast TP jako źródło informacji...
Misio126- Ja to nie Crac.
Komunikat mówi wszystko. Ale wiesz ;) , są tacy co ci tu wszystko odpowiednio "wyjaśnią" ;)
Wiceprezes zrezygnował
Piątek, 17 czerwca 2005r.
Paweł Misior przestał pełnić funkcję wiceprezesa MKS Cracovia SSA. Przedwczoraj złożył rezygnację. - Nie ma w tym nic zaskakującego. To konsekwencja wcześniejszych ustaleń z prezesem Filipiakiem - tłumaczy Misior, który nie przestanie jednak pracować w klubie. Nowe stanowisko ma długą nazwę: przewodniczący obchodów jubileuszu 100-lecia. Były "wice" będzie odpowiedzialny za koordynowanie obchodów, które zgodnie z istniącym planem współorganizować będą cztery podmioty: MKS, miasto (jako jeden z udziałowców spółki), Fundacja "100-lecia" oraz KS Cracovia
Oprócz tego będzie się zajmował również jubileuszowymi wydawnictwami, a niewykluczone, że zakres jego obowiązków zostanie powiększony do kontaktów z mediami. Jednocześnie Misior straci miejsce w zarządzie spółki (są w niej Janusz Filipiak i wiceprezes Jakub Tabisz), ale na razie nie wiadomo, kto go zastąpi. Niewykluczone, że będzie to prawnik ComArchu Rafał Wysocki. Wczoraj z jednodniową wizytą wpadł do Krakowa Dariusz Pawlusiński, jedyny zawodnik, którego "Pasy" pozyskają w letniej przerwie. - Przyjechałem na szybki rekonesans, zbadać grunt, poszukać mieszkania. Pierwsze wrażenia mam bardzo dobre - opowiadał pomocnik, który spotkał się w klubie z trenerem Wojciechem Stawowym. I od raz usłyszał miłą rzecz: zawodnicy mają dłuższe urlopy, na pierwszych zajęciach spotkają się 29 czerwca.
GKrakowska
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)