A to ma do tego że jako trener-menadżer powinien za wszelką cenę dążyć do zatrzymania solidnych zawodników(którzy notabene wywalczyli awans).A on już sobie znalazł następce(???) Zióły(M.Świstak).Inna sprawa że Stawowy nie raz podkreślał że w kadrze powinno być trzech bramkarzy,a tymczasem Paluch zostaje odprawiony z kwitkiem.......
-
-
Zióło i Paluch odchodzą!!!
Teraz sprawy finansowe w Pasach trzyma Comarch. Może pan Filipiak stwierdził ,że są zbyt drodzy i pewno dlatego . Myślicie,że Stawowy by nie chciał,żeby Zióło został?Oczywiście,żeby chciał,proste!!!!!!!!!!!!
Za drodzy???????????????????????????????
Może mentalnie nie pasują do drużyny............
Tzn. dołożyć do budżetu z własnej kieszeni żeby ich zatrzymać?
Albo wybłagać na Zarządzie zgodę na wyższy kontrakt dla obydwu a za kilkadziesiąt dni nie wypłacić im pieniędzy? Takich klubów jest w Polsce od cholery. Jak podpisywać kontrakty to tylko takie na jakie nas stać. Inaczej tracimy wiarygodność i generujemy długi. Znów chcesz w Cracovii komorników???
Ło k.... stary.............................Nie mam pytań.................Dowiedz sie jakie kontrakty podpisali nowi zawodnicy.................Myslisz że Łukasz i Robert krzyknęli jakieś sumy z kosmosu???????????
ZIÓŁO MUSI ZOSTAĆ MOZE JAKIS KOMPROMIS MIĘDZY NIM A KLUBEM
Panowie bądzcie realistami. To była decyzja Stawowego. A sprawa kontraktów była tylko wymówką. Zióło był prawdziwym rozbójnikiem, ale grał na całego. Mam nadzieje,ze kiedys podziękujemy Stawowemu i on zostanie na lodzie !
gówno prawda a nie decyzja Stawowego
Tyle w tej sprawie
No więc właśnie. W szczegóły się nie wdawajmy.
Jasne!!!!!!Wszytko jest cacy!!!!!!!!Przyjda nowi,a tym co odchodzą krzyż na droge!!!!!!!Z wysokością kontraktów to ściema,ale nie wdawajmy się w szczegóły.........
Krzysiek masz rację. Ponoć jutro maja być w klubie. Postaraja sie ich niektórzy ratować. Czy sie uda ? Moze, ale na pewno wiele zalezy od Stawowego. Ponoć sugestia przyszła z samej góry
A
Klima, napisz mi to w mejlu, przyjdę, sprawdzę..
cenzura na tobie..?
dziwne..
no bez jaj, w sprawie nowaka można się było dogadać, z kubikiem można się było dogadać a z ziółem nie? o co tu chodzi?
rozumiem, że kibice nie wszystko muszą wiedzieć, ale ja nie lubię być okłamywanym...
zióło musi zostać!
hendryk - a zaplacisz mu z wlasnej kieszeni?
Kto płaci ten decyduje kogo zatrudnia i musimy to zaakceptować.
COŚ TU ŚMIERDZI PANOWIE (WODA SODOWA ?????)
nie wierzę że Ziółkowski zarządał za wysoką kwotę na kontrakcie
na pewno nie pasował komuś, komu? Stawowemu? Comarchowi? Misiorowi?
raczej w sprawach graczy to decyduje trener i menager czyli Stawowy
nie pasował do jegomkoncepcji gry obronnej i tyle
S. postawił na Kolasę i Miłkowskiego
skończcie dywagacje. rozgłos nic nie pomoże zawodnikom, wręcz przeciwnie.
Jasne,najlepiej siedzieć cicho.Zióło i Paluch pójdą w piz.. i będzie ok.....A my MUSIMY się z tym pogodzić i już........
Zióóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóółłłoooooooooooooooooooooooooooooooo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)