Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Doping na meczu z Pogonią

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 10.06.2005 o 00:02
      Ostatnia aktywność 10.06.2005 o 01:44
      743 wyświetleń
    • marcusleon

27
      0
    • 10.06.2005 o 00:02
      Post #230072 10.06.2005 00:02
    Panie i Panowie, doping na dzisiejszym meczu był na średnim poziomie. Chłopaki na boisku troche odpuścili w II połowie. Jakis w tym udział miała nasza postawa kibiców. Myśmy również dali sobie luzu. Mr :) Świstak dziś nawet nieźle prowadził doping, najlepsze było nowe - "Cztery łapy" hehehe... Nie wiem jak Wy ale mnie NIE bardzo pasuje nowe wykonanie "NASZEJ" lokomotywy. Powinna być szybka jak zawsze a nie jak dziś wolna. Podobną interpretacje lokomotywy stosują inne kluby. NASZA MA BYĆ "NASZA"!!! Prokocim Nowy - Teligi 2 zawsze z Pasami na dobre i na złe.
    • isaac

6.7K
      275
    • 10.06.2005 o 01:44
      Post #230099 10.06.2005 01:44
    mnie sie nawet podobalo,ale jak slysze na dwie strony:kazdy to powie... to normalnie mnie skreca :/ ...zerzniete od psow tak,ze szkoda gadac...nie powinnismy tego spiewac,bo kazdy wie ze tak jest :]

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie