Oczywiscie! Nie probuje nawet wchodzic w blask Twej aureoli swietosci! Nieskazitelny Karolo! Szkoda naprawde ze wywalilem te posty! Zegnam Cie! Szkoda mi czasu!
Aha! I jako moderator swoje zdanie to wsadz sobie wiesz gdzie? Jako mod masz byc obiektywny i czuwac nad regulaminem ktory faktycznie zlamalem ale dopiero wdajac sie w pyskowke z Toba! Mimo wszystko pozdrawiam Cie i zycze Ci dzis zwyciestwa PASOW!!!!
-
-
Poparcie dla trenera (na Pogoni)
Misio nie rob awantur:-)
misio126
Juz jestem grzeczny Misio126! he he he :)
Karolo Misio Pas ma w tym wszystkim co pisze dużo racji .Profesor niestety nie potrafi szanować ludzi ,zresztą jest to cecha większości ludzi co maja kasę.Stawowy u nas wykonuje wspaniałą robotę,ma znakomite efekty przy średnim ligowym budzecie.Drużyna ma ciagly progres ,wykreowaliśmy kilku zawodnikow zupełnie znikąd pukających do kadry.W każdym innym klubie taki trener byłby hołubiony i szanowany -u nas Stawowy jest traktowany gorzej jak pies.I nie trwa to od tygodnia tylko znacznie dłużej.To że jest jeszcze u nas to zasługa Misiora ,który kilkanaście razy przekonywał trenera by został.Wizja Stawowego obecnie bardzo różni sie od wizji Profesora Filipiaka.Stawowy widząc wyprzedaż wisły,słabość konkurencji widzi ŻE PRZY DOKONANIU 2-3 istotnych wzmocnień można powalczyć o MIstrzostwo Polski na 100 lecie klubu.Profesor nie chce wg podnieś rękawicy (nie jest dla nikogo tajemnica że nawet nie prowadzimy rozmów w sprawie wzmocnienia druzyny)Profesor chce wymienić Stawowego po to by grać spokojnie w środku tabeli ,ogrywać zawodnikow i wyprzedawać do innych klubów.Mozna zrozumiec że profesor nie chce dodatkowych pieniedzy wydawać ALE WG MNIE WCALE NIE MUSI!!!!!.Wystarczy siąść do rożmow ze Stawowym ,zredukować kadrę o 5-6 piłkarzy ktorzy i tak nie mają szans na grę ,bądź są nie perspektywiczni (Węgrzyn ,Piątek,Dudziński,Wiśniewski,Szwajdych ,Makuch,Moskała)i za zaoszczędzone pieniadze z tytułu kontraktów i pensji dokonać 2-3 konkretnych wzmocnień.Potrzebujemy 2 napastników i stopera.Przez gapiostwo profesora przegapiliśmy Chmiesta (który był bardzo tani bo miał kartę na ręce)Podobnie z Karwanem z Zabrza.Pewnie podobnie będzie z Basistą i Iskrą.Dlatego jestem przeciwny zwolnieniu Stawowego -NIE CHCĘ ŻADNEGO DYLETANTA TYPU WDOWIEC CO BĘDZIE ZMUSZONY wystawić skład taki jak karze profesor,nie chę zmiany stylu gry ,murowania bramek .Cracovia jest jedna jest w niej miejsce dla Profesora ,jak i dla Stawowego.Dlatego trzeba jednoznacznie dać do zrozumienia profesorowi że kibice chcą dalej Stawowego i gry o Mistrza Polski .
No potter... co za odmiana!
Trybuny pokazały dziś, że doceniają pracę Wojtka, że szanują go za kawał dobrej roboty, jak mało kogo. Mam nadzieję że da mu to argumenty i siłę na kolejny rok w Cracovii.
Wojciech Stawowy - zaufanie które procentuje.
Craco - potter mówi bardzo mądrze i właściwie ma słuszność... a przynajmniej ma wyważone poglądy, których niestety Ty chyba nie masz, choć dziwi mnie Twój zdawkowy post i to bez słowa na Filipiaka, no, no może ta odmiana następuje nie u pottera, a u Ciebie...?
Wojtek powiedział w rozmowie z Filipem Surmą około 22,30 na murawie naszego stadionu (na żywo w Canal+), że nie wie czy za tydzień będzie jeszcze pracował w Cracovii i że przyjmie każdą decyzję szefa klubu z godnością.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)