Ma ktoś coś dorywczego w internecie? Może być coś zwiazanego z administracją jakiejś ze stron albo obojetnie co innego, dogladanie czegos itd itd.
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
14 dni później
Wie ktoś może z Was jak to jest z pracą w Philips Morris ?
w Tesco na wielickiej szukaja kierowcow / pakowaczy / ludzi na sklep.
8 dni później
Widziałem ogłoszenie na gumtree i maxie o hostessach i hostach na dużą akcję w klubach.
Dziewczyny od 173 cm, ładna figura, faceci od 183 cm, sportowa sylwetka, prezencja, mile widziane doświadczenie.
Zgłoszenia do 9 października tophosting@o2.pl
21 dni później
nie słyszał ktoś o jakiejś ciekawej pracy dla młodego chłopaka bez większego doświadczenia? :D już mnie chuj strzela, a na gumtree praktycznie sama telemarketerka...
Zawsze możesz iść do nieruchomości ;) byłem w takiej jednej firmie około 1,5 miesiąca - w sumie praca ok, dają telefon, laptopa...tyle, że umowa zlecenie i żadnej podstawy, tylko prowizja. Na szczęście udało mi się zmienić pracę, generalnie na rynku jest już bardzo źle, a będzie tylko gorzej.
http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-sprzatanie-pomoc-domowa-DAM-PRAC-PRZY-WYNOSZENIU-W-GLA-W0QQAdIdZ427274413 Jak dla mnie hit gumtree :)
:)
Ciekawe czy dają wiadra, czy trzeba mieć swoje??
No a jak dają to jedno czy dwa? W sumie lepiej dwa, bo by wystarczyło zrobić dwa kursy na gore i po robocie...
hhaaahaha
dobre
student AGH, z prawkiem kat.B szuka byle czego żeby sobie spłacić mandaty :)
samiecalfa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wie ktoś może z Was jak to jest z pracą w
> Philips Morris ?
czasem przyjmą jakiegoś operatora / mechanika ale mało... obecnie rozpoczęła się budowa nowej hali produkcyjnej i po jej oddaniu bedzie spore zapotrzebowanie.
8 dni później
W takim razie doprecyzuje , rozumiem ze to prywatna firma a nie jak za komuny ale moze daloby rade kupic tyton z Philips morris od jakiego pracownika ?
Średnie wykształcenie, prawko kat. B, technik informatyk - szukam pracy obojętnie gdzie :]
Na gumtree kulawo, po znajomych pytam to samo. Może coś od stycznia się ruszy bo chyba przed świętami będzie ciężko o coś konkretniejszego.
Jak by ktoś miał jakieś info o pracy w kfc, macu, bg itp. to niech da znać na priv ;)
gruszka też szuka pracy...
isaac również :)
najlepiej jakaś mała gastronomia
ja tez szukam czegos ambitnego :)
Santo...
Juz trzy mecze bez wygranej w Premier League... Jak dzis dostana w plecy z West Brom to moze wywala tego... jak mu tam???
Miejsce sie zwolni....
4 dni później
J&B Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Santo...
>
> Juz trzy mecze bez wygranej w Premier League...
> Jak dzis dostana w plecy z West Brom to moze
> wywala tego... jak mu tam???
> Miejsce sie zwolni....
Słyszałem że czelsi szuka wyrobnika na swoją ławkę trenerską. Wysyłajcie CV.
Myślisz, że czemu Santo nie pisze. Pakuje sie i wyjeżdża do adekwatnej do jego wielkości pracy. ;)
http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-praca-inne-Poszukujemy-osob-do-wydawania-posilkow-dn-1-12na-stadionie-Wisly-W0QQAdIdZ433509991
^^
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)