Emigrujesz? Zbankrutujesz latajac na mecze ;)
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
[b]WSZYSCY NA WIDZEW CZAT HOOLIGANS[/b]
[b]WSZYSCY na WIDZEW!!!! czat HOOLIGANS[/b]
[b]OGŁOSZENIE NADAL AKTUALNE[/b]
Zlecę zrobienie strony internetowej od A do Z. Tanio!!! zwracam się tutaj bo wolę dać zarobić Pasiakowi.
Kontakt PW
Sebastian, kiedyś tak samo szukałem na forum,. ale nikt konkretny się nie znalazł. Po necie ceny najprostszych stron wynoszą od kilkuset złotych. Obecnie jestem na etapie robienia strony netowej ( powierzyłem ją mojemu znajomemu) - koszt dobrej i oryginalnej strony to kwota paru tysięcy złotych. Zależy jeszcze co ty chcesz mieć na tej stronce.
najzwyklejszą stronkę z kilkunastoma zdjęciami i możliwościa dodawania kolejnych, jakaś mapka sytuacyjna etc. na pewno nie interesuje mnie strona za kilka tysięcy gdyż na taką mnie poprostu nie stać.
Sebastain, wejdź na allegro. Tam jest sporo ogłoszeń. Myślę, że coś znajdziesz do paru set złotych.
thx
7 dni później
Mieszkam od niedawna w Krakowie, szukam pracy - na początek cokolwiek, kelnerka, opiekunka, telefonistka, telesprzedaż ! Cokolwiek! Jeśli macie jakąś ciekawą ofertę proszę o kontakt na PW !
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie - robota z wolnymi weekendami, może być umowa zlecenie.
Sebastian1906KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> najzwyklejszą stronkę z kilkunastoma zdjęciami
> i możliwościa dodawania kolejnych, jakaś mapka
> sytuacyjna etc. na pewno nie interesuje mnie
> strona za kilka tysięcy gdyż na taką mnie
> poprostu nie stać.
Netart ( nazwa.pl) wprowadził niedawno nową ofertę. Posiadają kilka/kilkanaście gotowych silników dla różnych branż i "tylko" je dzierżawisz na rok. Tak na początek, gdy brak kapitału "na rozruch" to oferta jest dosyć przyjazna.
dzięki Jim ale już jestem praktycznie dogadany z jednym z forumowiczów. jeszcze raz dzięki
5 dni później
Również szukam pracy.... jeślij ktoś ma coś nie pisza na priv !!! CRACOVIA !!!
No i ja także chętnie podejmę się dorywczej pracy. Może to być praca na magazynie, w kasie, ulotki - cokolwiek.
Posiadam NIP.
Jestem non-stop dostępny w każdy weekend. Proszę o priv, jeżeli ma ktoś jakąś pracę dla mnie.
szukam grafika do zrobienia dwoch bannerow
11 dni później
Tom marg na Dąbka.
Jeżeli ktoś szuka szansy na dodatkowy zastrzyk gotówki do swojego portfela, to od siebie mogę polecić stronę: http://www.bez-depozytu.pl Można tam znaleźć wiele promocji, które dają możliwość wygrania prawdziwych pieniędzy bez wkładu własnego. Po prostu firmy hazardowe dają po parę $ za darmo na zachętę, aby przekonać Cię do gry u nich. Oczywiście wpłacać swoich pieniędzy nie musisz aby spróbować coś wygrać i jeżeli Ci się uda to pieniądze możesz bez problemu sobie wypłacić:) Ogólnie polecam zajrzeć na stronkę i spróbować szczęścia.
http://www.bez-depozytu.pl
Od razu też napiszę, iż dziś i jutro znajdziecie w kasynie unibet darmowe spiny.
Zbliża się okres świąteczny pewnie więc w związku z tym będzie przygotowanych wiele rożnych promocji dla graczy. Na pewno na stronie http://www.bez-depozytu.pl będą one szczegółowo opisywane, więc warto zaglądać.
Tak jak pisałem wcześniej, w okresie przedświątecznym znaleźć można wiele darmowych, fajnych promocji.
Dla przykładu firma Betsafe dla swoich klientów przygotowała sporo atrakcji. Będzie można za darmo zagrać w zdrapki, w kasynie czy obstawić też darmowy kupon na zakładach bukmacherskich. Wygrane z tego pieniądze będą jak najbardziej prawdziwe i dostępne do wypłaty:) Promocja szczegółowo opisana jest tutaj: http://www.bez-depozytu.pl/?p=397
Zachęcam też do korzystania z wielu innych promocji opisanych na stronie.
4 dni później
hop, szukam pracy
na gumtree jest duuużo ogłoszeń :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)