Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> izbik, jeszcze za krótko na forum jesteś... że
> się nie zorientowałeś... że to ogłoszenie
> autorstwa AA :D
Jak by nie bylo to z poczuciem humoru trafilem....
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
5 dni później
Dam zarobic osobie z dobra znajomoscia przedmiotu "statystyka opisowa". Pilna sprawa!
7 dni później
Poszukuje oferty pracy w drukarni. Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie, proszony jest o kontakt na PW. Z góry dziękuję!
Kamil przejedź się do Donnely na Rybitwy, jeżeli nie u nich bezpośrednio,
to Cię skierują do którejś z firm, która im dostarcza pracowników.
jest tez jakaś drukarnia jak się jedzie z Grabia na Brzegi
Z tym że w drukarnia jest z tego co się orientuje najgorsza robota pod słońcem :d (chyba że jestes operatorem)
wrzo.ksc Napisał(a):
> Z tym że w drukarnia jest z tego co się
> orientuje najgorsza robota pod słońcem :d (chyba
> że jestes operatorem)
Nie prawda: D
Jak pójdzie pierwszy raz i jeszcze przez pośrednika to na pewno nie bedzie robił tego co Ty :P tylko przerzucał jakieś książki telefoniczne za 3zł na godzine ;]
wrzo.ksc Napisał(a):
> Jak pójdzie pierwszy raz i jeszcze przez
> pośrednika to na pewno nie bedzie robił tego co
> Ty :P tylko przerzucał jakieś książki
> telefoniczne za 5zł na godzine ;]
wrzo.ksc Napisał(a):
> wrzo.ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jak pójdzie pierwszy raz i jeszcze przez
> > pośrednika to na pewno nie bedzie robił tego
> co
> > Ty :P tylko przerzucał jakieś książki
> > telefoniczne za 5zł na godzine ;]
Cytujesz siebie sam? Samouwielbienie? :)
Ja też nieraz przerzucam książki i jakoś żyje.
Jeśli chodzi o pracę w drukarni to szukajcie pośredników:
Tom-Marg - wymagana legitymacja szkolna/studencka, opcja wyrobienia sobie uprawnień na suwnice, umowa miesięczna
Domino - nic nie wymagają, ale mniejsza stawka, umowa miesięczna
Ranstad - to już lepiej wygląda, dają umowę na 2 lata i jest możliwość wyrobienia sobie uprawnień na suwnice lub wózek typu BT
4 dni później
Jeżeli chodzi o pracę to ja aktualnie szukam jakiejś pracy dodatkowej, nie tylko na wakacje. Jestem dyspozycyjny praktycznie pół miesiąca, a w dni pracujące rano lub wieczorem. Szukam raczej czegoś w stylu ulotek, roznoszenia czegoś itd. gdzie mogę sobie sam dostosować godziny do swojej stałej pracy, żeby się nie nakładały. Ogólnie żadna praca nie hańbi to i żadnej się nie boje, ale uprzedzam, że nie interesują mnie żadne ubezpieczenia, czy też OFE. Gdyby ktoś miał coś podobnego na oku, miał jakiś link, numer telefonu, to proszę o pilny kontakt ze mną na pw, mailowo, albo telepatycznie:)
Od razu uprzedzam pytania i odpowiadam: tak dzwoniłem do telepizzy i tak przeglądam na bieżąco gumtree i inne podobne portale.
jakby ktos chcial pomoc koledze Santo w poszukiwaniu pracy i mialby jakas ciepłą posadkę to chętnie przyjmę.
z pasiastymi pozdrowieniami bezrobotny Santo
Co to SaNtO wylali Cię?
Za co?
redukcja etatów
też jestem na etapie poszukiwania pracy ;) jakby ktos cos mial dla kobiety to prosze dać znać :P
5 dni później
otwieram sobie sklep i potrzebuje jakis prjekt ulotki , jest tu ktos kto zrobil by mi taka ? potrzebuje bardzo zwykla ulotke , ktora jak skseruje zeby jakos wyglada dam za szybki projekcik odrazu 2 dyszki :)
ulotek się nie kseruje, to nie opłacalne
a wynagrodzenie dla projektanta godne prawdziwego żyda :d
Portal i forum [b]http://newspilka.pl[/b] poszukuje osób na stanowisko redaktora. Narazie jest to praca hobbystyczna, ale w przyszłości przewidziane są minimalne wynagrodzenia. Wymagane:
- poprawność ortograficzna
- duża wiedza o piłce nożnej
- aktywność
Poszukujemy także osób na stanowisko moderatora forum. Narazie jest to praca hobbystyczna, ale w przyszłości przewidziane są minimalne wynagrodzenia. Wymagane:
- doświadczenie w moderowaniu forum
- poprawność ortograficzna
- aktywność
Mile widziani byliby również graficy. Tutaj nie przewidujemy wynagrodzeń w przyszłości, chyba że bylibyśmy zadowoleni ze współpracy. Do pracy grafika należałoby wykonanie:
- topu
- loga
- buttona
Jeśli są Państwo zainteresowani, to proszę kierować swoje zgłoszenia na adres e-mail: [b]kontakt.newspilka.pl@gmail.com[/b].
Wszyscy chcą za darmo wszystkich :)
Dramat :/ Dlaczego ludziom się wydaje ze ktoś im za darmo zrobi coś, za co powinno się płacić?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)