maro_andrychow Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mam nadzieje Kamil że ktoś odpowie na Twoje
> "wołanie" bo ja czekam i czekam
To nie czekaj tylko sam szukaj. Co Ty jesteś ze szkoły specjalnej?
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
:) szukam, szukam:) a to powyżej było pisane żartem :) szkoda żę tego nie dostrzegłeś :)
Praca na stanowisku telemarketera, polegająca na przedstawieniu oferty oraz dopasowaniu jej do potrzeb Klienta.
Oferujemy:
-szkolenie z zakresu produktu
-stałą stawkę godzinową
-atrakcyjny system premii
-pracę od poniedziałku do piątku
-konkursy z nagrodami.
Doświadczenie w branży nie jest wymagane. Zainteresowanych proszę o kontakt :D
http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-praca-inne-ochrona-praca-W0QQAdIdZ136934304
http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-praca-inne-FIRMA-HEKTOR-przeprasza-W0QQAdIdZ137358773
Ma ktoś z was namiary na pracę dla 50-latka z 26 letnim stażem pracy jako magazynier, pracownik fizyczny, operator wózka widłowego ? Chrzestnego mi z pracy zwolnili 3 miesiące i nic nie może znaleźć, wszędzie go przez wiek dyskryminują.
pasiak KRK Napisał(a):
> Ma ktoś z was namiary na pracę dla 50-latka z 26
> letnim stażem pracy jako magazynier, pracownik
> fizyczny, operator wózka widłowego ? Chrzestnego
> mi z pracy zwolnili 3 miesiące i nic nie może
> znaleźć, wszędzie go przez wiek dyskryminują.
W Neonecie na Ciepłowniczej do niedawna poszukiwali osób na w/w stanowiska, ale podkreślam do niedawna. Teraz nie wiem, najlepiej niech podejdzie z CV, zresztą na całej Ciepłowniczej niech sie rozglądnie.
TESCO na Kapelance też do magazynu szuka gości i nie patrzą na wik, aczkolwiek pewnie marne zarobki, ja bym z papierami pojeździł i pozostawiał w takich miejscach ja Makuszyńskiego, Rybitwy itp.
Watpie zeby ktos w Tesco za 1000tys zł robil
w niedlugim czasie bedzie rekrutacja na sprzedazowke do Tpsy przez frimy outsorcingowe kasa srednia zapewno ok 8 - 10,5 zł h + premia sprzedazowa !
jak ktos bedzie chetny pisac bede informowal na biezaco ;) wrazie czego pomoge przejsc przesiew rekrutacyjny ;)
PS: osoby z wada wymowy odpadaja ;P
http://www.malopolska.ohp.pl/pl Tu można znaleźć oferty pracy.
"w niedlugim czasie bedzie rekrutacja na sprzedazowke do Tpsy przez frimy outsorcingowe kasa srednia zapewno ok 8 - 10,5 zł h + premia sprzedazowa ! "
tpsy czy orange? a może dopiero za miesiąc orange?
Ja osobiście głupio bym się czuł sprzedając usługi tak beznadziejnej firmy jak tepsa.
Drogo,beznadziejnie, do dupy, jednym słowem.
Najbardziej mi się podoba oferta internet 512mb za 54zł i jak podpiszesz na dwa lata to dostaniesz drukarkę. Jak na 3 lata to gps bez mapy.
Jak już jesteśmy w temacie to w netii możesz mieć 1mb za 49zł, a jak jesteś w zasięgu ich miedzi to 4mb za 49zł.
Tpsa znika pomału z rynku. Jest zbyt droga. Niestety.
Aha i wypożyczenie lifeboxa za 120zł rocznie :D :D :D
hehe :) mowisz tpsa znika z rynku uwierz ze daleka droga zeby tak sie stalo
owszem na telefonii stacjonarnej duzo traca ale nawet tutaj drastyczny spadek juz sie zakonczyl natomiast na uslugach szerokopasmowych z roku na rok maja straszne przyrosty ktore lataja spadek z telefonii ;)
to co ktos moze miec a ma to 2 rozne sprawy ! zdziwil bys sie jak ludzie sa przywiazani do jednej firmy naprawde bys sie zdziwil :)
i btw tpsa to zasadniczo orange
No teraz już tak,ale chyba jakiejś oficjalnej informacji JESZCZE nie było.
Z tego co wiem to przejęcie(współpraca) przez Orange ma nastąpić za jakiś czas,bo teraz to tak cichaczem raczej.
Wiem,że wielu ludzi jest przywiązanych do TPsy bo kiedyś nie mieli innego wyjścia, natomiast moim osobistym zdaniem,TP SA nie dba w żaden sposób o swoich stałych klientów.
Ceny taki same jak przed 3 laty, ewentualna drukarka lub nawigacja bez mapy w "prezencie", co na szczęście się skończyło,bo trwało tylko do wczoraj.
TPsa już od dawna nie jest monopolistą,a nadal się tak zachowuje.
Kilkadziesiąt tysięcy ludzi przechodzi miesięcznie do innych operatorów,bo skoro mogą oszczędzać to czemu nie ? Szczególnie,że wielu innych operatorów świadczy usługi na tych samych łączach co tepsa.
No ale nie zaśmiecajmy tematu.
pzdr :)
Osoby ktore pytaly sie odnosnie rekrutacji czytac PW :)
Rekrutacja jest w piatek 9:00 ! wiekszosc zglasza sie przez firmy zewnetrzne jednak wy ;) przychodzicie bezposrednio pod budynek na rekrutacje jak sie zalapiecie pozniej dogra sie to z zaprzyjaznionymi firmami zew ktore z wami podpisza umowe =]
niestety w piatek jestem dopiero od 14 :/ wiec ciezko bedzie pomoc :) natomiast osoby ktore beda rekrutowac beda wiedzialy co robic :) jezeli tylko niebedzie najgorzej :D
tak wiec na PW czekam do jutra na Imie Nazwisko ew nr kontaktowy (dane poleca do osob rekrutujacych zeby wiedzialy z kim gadaja ;))
pasiak KRK Napisał(a):
> Ma ktoś z was namiary na pracę dla 50-latka z 26
> letnim stażem pracy jako magazynier, pracownik
> fizyczny, operator wózka widłowego ? Chrzestnego
> mi z pracy zwolnili 3 miesiące i nic nie może
> znaleźć, wszędzie go przez wiek dyskryminują.
http://www.stachura.com.pl/ - hurtownia części samochodowych.
5 dni później
Podejmę się wykonania stron internetowych, blogów, stron firmowych i prywatnych, różne technologie, szybko, tanio. Portfolio na priv ;)
9 dni później
Odradzam szukania pracy za pośrednictwem OHP, o którym napisałem wcześniej - człowiek, który ma pomóc w znalezieniu pracy robi sobie przysłowiowe "jaja".:(
ja znalazłem robote i pracuje z gosciem ktory znalazł prace przez work service, podobno są bardzo skuteczni i znajdują dorywcze prace po jakis supermarketach itd. program jest przeznaczony chyba tylko dla studentów ale nie jestem pewien, trzeba sobie sprawdzic, tylko rzucam temat dla tych ktorzy dalej szukają
tutaj jest ich strona [url]http://www.workservice.pl/[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)