jaja byly nad ranem, jak juz Cie nie bylo, bo przyszedl byczek w smyczy wisla krakow hooligans i chcial, zeby go wpuscic na lewo ;]
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
Szukam pracy w gastronomi :) jestem swiezo po szkole ZSZ przy ul. Zamoyskiego 6 ;) Pisaaac :D moze byc cos innego :P Z gory ktorzy wg przeczytaja to ogloszenie to dzieki :)
czlowieku,kup sobie jakas gazete i bedziesz mial od zarypania ogloszen...najwiecej jest wlasnie z gastronomi...
http://www.kariera.leroymerlin.pl/index.php?myid=54&Reg=3273&LOV7=All&srcsubmit=Szukaj+ofert&statlog=1&ID=P8HFK026203F3VBQB8M8MV4TB&mask=ext&LG=PL
Kurde od wakacji chciałbym zacząć coś dorabiać. Roznoszenie ulotek czy coś w tym rodzaju ;)
Sylwek_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kurde od wakacji chciałbym zacząć coś
> dorabiać. Roznoszenie ulotek czy coś w tym
> rodzaju
Fajnie można sobie dorobić na wykopaliskach archeologicznych. Sami młodzi ludzie, fajny klimat. 10zł na godzine. Kumpel nawet jakiś grób znalazł i w Kronice pokazywali :D Jak coś to pisz na PW to dam namiary. Biorą od kopa. Sam sobie ustalasz kiedy chcesz iść do pracy.
Mógłbys napisac cos wiecej nie wiem czy dostałes priv.
Sylwek-jesli szukasz ulotek to masz w poblizu swojego miejsca zamieszkania. Mianowicie mowie tutaj o Pizzeri Dominium w Realu. Swego czasu tam robilem przez wakacje i nie bylo zle powiem szczerze ;) Placili chyba z poczatku 5,50 za 1 godz. a pozniej, jako ze dobrze roznosilem to podniesli stawke do 6 zl za godzine ;) W 6 dni w tygodniu wychodzilem okolo 150 zl, wiec mysle ze jak na ulotki to nie jest zle, tylko nie wiem czy dalej potrzebuja jakichs ulotkarzy, ale co Ci szkodzi podejsc i zapytac... Pozdro i zycze znalezienia roboty.
Yaguarundi-wlasnie, jesli mozesz to napisz cos wiecej o tej robocie, o ktorej wspomniales wyzej. Odezwij sie na gg ;)
ma ktoś jakieś kontakty na budowie? jeżeli by ktoś potrzebował pracownika na budowę jestem chętny pisać PW.
hydarulik/instalator szuka pracy
Pod wieczór odpowiem na wszystkie PW i GG o wykopaliskach. Bez nerwów :)
Yaguarundi masz pw ;)
Yaguarundi napiszesz jakieś info odnośnie tej pracy albo dasz namiary ??
podbijam prośbę .. i prosze o podawnie podobnych informacji jak Yaguarundi :], Praca potrzebna od zaraz.
Jak ktoś ma oferty dla 16-letniego chłopaka to proszę pisać ;) Chętnie przyjmę ;D Praca może być dowolnych godzinach. Przez większość wakacji się nudzę, a dopiero wyjeżdżam na obóz w sierpniu.
http://www.jobman.pl/jobman/krakow - Dla wszystkich młodych poszukujących pracy na wakacje. Większość ich ofert to wykładanie towarów w hipermarketach.:)
Witam, sorry że tak długo ale pare spraw miałem na głowie.
Tutaj jest lista wszystkich firm z "branży". Kilka telefonów/wizyt i prace macie jak w banku.
Archeologiczne Usługi "In Situ" Radosław Czerniak
Kraków, ul. Słomiana 5 /2tel. 0501056121E Archeologiczne Usługi "In Situ" Radosław CzerniakWizytówka
"Archeo" Badania Archeologiczne Elżbieta Dubis
Kraków, ul. Starowiślna 66 /25tel. 0609823392E do "Archeo" Badania Archeologiczne Elżbieta Dubis
Kraków, ul. Kurczaba 31 /67tel. 0514764552E do "Gruntowne Badania" Usługi Archeologiczne Maciej Bobrek"Gruntowne Badania" Usługi Archeologiczne Maciej Bobrek
"Justanika" Usługi Archeologiczne
Kraków, ul. Skarbińskiego 10 /55tel. 012 6261691E do "Justanika" Usługi Archeologiczne
Kraków, ul. Urzędnicza 3 /10tel. 012 2947458 do AVCISSA Prace Archeologiczne
Kraków, os. Albertyńskie 24 /55tel. 0607390348E do Usługi Archeologiczne Izabela Mianowska
Kraków, ul. Lipowskiego 25tel. 012 6590257E do Tyniec-Kępińska Anna Usługi Archeologiczne
PAN Instytut Archeologii i Etnologii Oddział
Kraków, ul. Sławkowska 17tel. 012 4222905E do PAN Instytut Archeologii i Etnologii Oddział
"Framea" Firma Archeologiczna Jarosław Łyczak
Kraków, ul. Na Kozłówce 4 a m. 10tel. 012 6551062E do "Framea" Firma Archeologiczna Jarosław Łyczak
Kraków, ul. Do Wilgi 27 /1tel. 0609796592E do Firma Archeologiczna Beta Beata Kuraś-Pawlikowska
"Artefekt" Pracownia Archeologiczna Maciej Nowak
Kraków, ul. Kobierzyńska 120 /23tel. 0502108003E
szukam pracy na stałe na terenie Krakowa lub... Andrychowa :) tylko nie budowlanka... :) może być wiadomość na priv. z góry dzięki :)
Ja szukam czegoś od zaraz, ale na dłużej i to tak by można przy tej pracy studiować zaocznie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony jest o kontakt na PW.:) Z góry dzięki.
mam nadzieje Kamil że ktoś odpowie na Twoje "wołanie" bo ja czekam i czekam :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)