Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Zarobek?

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 26.05.2005 o 21:36
      Ostatnia aktywność 26.05.2005 o 21:44
      510 wyświetleń
    • YaBoL

15
      0
    • 26.05.2005 o 21:36
      Post #227102 26.05.2005 21:36
    Witam. Ostatnio sie zetkalem z takim spamem, co mnie zaciekawilo (kiedys w takim czyms bralem udzial, i bylo falszywe) ale to wydaje sie ok, po zaciagnieciu kilku opini w necie, widzialem nawet skany czekow, niestety osob od tych czekow nie znam, ale chce zapytac i was czy sie z tym zetkneliscie ;) Chodzi mianowicie o firme NetBux ktora placi za wyszukiwanie na googlach . Wyglada to tak: Chodzi oto że się tam rejestrujemy i wyszukujemy sobie 40x dziennie czegos na tej wyszukiwarce (wyszukiwarke obsługuje google, yahoo ebay.comi wiele innych) i za to miesiecznie otrzymujemy 12$ jak ktos sie zarejestruje z naszym kodem 24$ miesiecznie itd. niektórzy wyciągają natym ponad 200$ miesięcznie( podobno) Chcialem to sprawdzic. Zapytac czy sie z tym zetkneliscie, jak tak to prosze o opinie, jak nie to moze chcecie sprobowac jak ja.... Moj link z ktorego mozecie sie zarejestrowac to: http://netbux.org/?r=247470
    • Kojo

3.1K
      5
    • 26.05.2005 o 21:44
      Post #227104 26.05.2005 21:44
    z tego co ja wiem.. to wiekszosc tych firm jest likwidowanych po jakims czasie...!! ale kto wie...

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie