Witam. Ostatnio sie zetkalem z takim spamem, co mnie zaciekawilo (kiedys w takim czyms bralem udzial, i bylo falszywe) ale to wydaje sie ok, po zaciagnieciu kilku opini w necie, widzialem nawet skany czekow, niestety osob od tych czekow nie znam, ale chce zapytac i was czy sie z tym zetkneliscie ;)
Chodzi mianowicie o firme NetBux ktora placi za wyszukiwanie na googlach .
Wyglada to tak:
Chodzi oto że się tam rejestrujemy i wyszukujemy sobie 40x dziennie czegos na tej wyszukiwarce (wyszukiwarke obsługuje google, yahoo ebay.comi wiele innych) i za to miesiecznie otrzymujemy 12$ jak ktos sie zarejestruje z naszym kodem 24$ miesiecznie itd. niektórzy wyciągają natym ponad 200$ miesięcznie( podobno)
Chcialem to sprawdzic. Zapytac czy sie z tym zetkneliscie, jak tak to prosze o opinie, jak nie to moze chcecie sprobowac jak ja....
Moj link z ktorego mozecie sie zarejestrowac to:
http://netbux.org/?r=247470
-
-
Zarobek?
z tego co ja wiem.. to wiekszosc tych firm jest likwidowanych po jakims czasie...!!
ale kto wie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)