Obstawiamy wynik, wygra Cracovia 1-0.
Obstawiałem ostatnio, że wygramy z GKS-em 2-0 i się udało więc może i teraz się uda.
-
-
Typujemy wynik Wisła Płock-Cracovia
Jak graliśmy z Groclinem to napisałem że sie boje i remis wziąłbym w ciemno. I przegraliśmy.
Z Polonią i GKS-em sie nie bałem i było dobrze.Teraz sie nie boje i mam nadzieje że bedzie 2-1 dla nas
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/projekty/vlepki/5.0/images/v5_rentgen.jpg[/img]
ja również skromnie 0-1 lub 1-2 dla PASÓW
Cracovia wygra 1:0
0-1 dla Cracovii i bedzie zajebiscie :)
ciężko będzie....Jak wygramy to jedną bramką...
0-3
2-4
Wygramy :D
2:2
3-1 Dla Cracovii !!
Nie ma mowy o strzeleniu wiecej niz 1 bramki!!0:1 dla Pasow!!
1-2 dla nas
Skromne 0:3 dla Nas (Bania, Bojar, może Nowak)
Jak zawsze optymistycznie :))))))))))
Pozdro
CRACOVIA 1906% KRAKÓW
Uwielbiam takie tematy. W każdym innym malkontectwo, czarnowidztwo i 7 plag egipskich, a tu proszę... 3:0 dla Pasów, to się nazywa niepoprawny optymizm kibica. Aha, te 3 bramki to strzelą: dwa samobóje, a trzeciego to chyba sędzia po wyimaginowanym karnym, ha, ha
Realnie 0:0 i będzie bardzo dobrze.
1-1,jak 13,5 roku temu,
przy założeniu że Lubin nie zagra w finale pucharu, to dobry wynik
0-1 dla nas.
typuje 2:3
Wygramy 2:1. Dość szybko strzelimy dwa gole (jak w meczu z Polonią), a potem będziemy się bronić i około 80 minuty będzie 2:1, jednak wyrównać im się nie uda.
Nie. Śniło mi się, że do 90 minuty byliśmy wielokrotnie w dużych opałach, ale utrzymywał się wynik 0:0. Doskonale bronił Cabaj. W doliczonym czasie gry zwycięską bramkę, po błyskawicznie przeprowadzonej przez Gizę i Bojarskiego kontrze, strzelił Szczoczarz.
Wisła Płock - Cracovia 0:1 (0:0)
0:1 Wygramy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)