wolawest - sam na to wpadłem, że sie spóźniłeś i uwzględniłem to teraz, poza tym źle CI podliczyłem punkty i wychodzi mi, że zdobyłeś w sumie 5
stary kibol - wczoraj wieczorkiem podliczyłem Twoje typy i wpisałem Cię do podsumowania, podobnie jak Pathrycka
Itsme do kogo składasz ten protest? Stary, ja nie jestem żadną instytucją, tylko takim samym grajkiem jak Ty, który poświęcił trochę czasu i podliczył co nieco, bo chwilowo nie miał kto tego robić. Nie widzę problemu żebyś to Ty robił od następnej kolejki.
Doreszty nie uwzględnionych:
W poprzedniej kolejce nie było chętnych do podliczenia wyników, zrobiłem pierwszą 50 z poprzedniej kolejki, bo tylko na tyle miałem czas, a teraz kolejne podsumowanie musiałem na czymś oprzeć i dlatego Itsme i inni którzy się nie zmieścili nie są w podsumowaniu. Jeśli ktoś ma chwilę to niech to wyprostuje, ja niestety wyjeżdzam do końca tygodnia, a potem będą juz 3 kolejki zaległości i będzie trudno to zrobić.
Napiszę jeszcze raz: Jeśli ktoś chce być uwzględniany w kolejnym podsumowaniu, niech poda swoje wyniki z poprzednich kolejek (stan po 9 kolejce i wyniki od 10 wzwyż) najlepiej tu na forum i ew do mnie na maila.
Z mojej strony mogę podliczać następne kolejki WSZYSTKICH GRAJĄCYCH W DANEJ KOLEJCE , ale podsumowania będę robił tylko na podstawie poprzednich, na więcej nie mam po prostu czasu.
-
-
LIGA TYPERÓW II LIGA 11 KOLEJKA
Podaje po 9 kolejka - 24 pkt.
10 kolejka - 4 pkt.
11 kolejka - 2 pkt :(
Razem 30 pkt
Wiem Klaudi ze zrobiles to spolecznie i chwala Tobie za to :)
Itsme zgadza się, mówisz - masz, wpisałem, jutro podam poprawione podsumowanie, może ktoś jeszcze się dopisze.
Mam propozycję co do tego co pisał Boola, jeśli ktoś po danej kolejce przeskoczy 25 pkt, niech to wpisze na forum, wraz ze swoimi wynikami, wystarczy podsuma po 9 kol i wyniki w następnych i zostaje wpisany na listę. Tyle powinno wystarczyć.
Uzupełnienie do podsumowania Kludi'ego
6
pathcryk
:)
Uzupełniona i poprawiona klasyfikacja Ligi Typerów po 11 kolejce:
56
RaDaR
53
Arena
Rudeboy
52
szwaya
50
kludi
Krzysieksc
49
Rafał NK
fenix
48
Yarek
tomecki
icek66
cwiara
47
PatryKsc
46
wolawest
jacek
Grzechotnik(Sandecja)
Boola
Vasago
knur
45
DEPECHE
Robinksc
Asik_
górek.
Aleksander
Świstak
Dementor
43
MAN WITHOUT A GUN
-Robert-
Shrek
42
|||KAZZ|||
tacy dwaj
Yankes
41
Czarodziej
Fikus
40
Robert (Gdynia)
awaria
RomanoS FROM W--KA
dario
39
Rock*n*Crack
38
KubaNS
misiekm
no_remorse
34
rozrabiaka
33
Michalski
Ar
stary kibol
30
Itsme
29
pathcryk
27
edddie
Crac
25
książe KaSPian
-Jurek-
paszczak
Ro Man chyba poza pierwszą pięćsetką.. ;-(((
sam nie wiem czemu się w to nie bawię..
pozdrawiam
Po 9-tej kolejce 17 pkt.
10-ta 2 pkt.
11-ta 5 pkt.
razem 24 pkt.
Paasy! Pasy wszędzie! Zwariowało moje serce!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)