Zbiliża sie koniec roku,okres składania podań...chciałam zapytać do jakich szkół chodzicie??Jakie polecacie??
Szukam dobrego LO ale nie na zwariowanym poziomie tak że nie będę musiała zakuwać(na mecze też trzeba chodzić a nauka to nie moje hobby;-)) z klasą humanistyczną i żeby jeszcze Pasiaste było:)))))
-
-
Szkoly w Pasy
Heh, no ja do LO szedłem 5 lat temu więc dane mam nieaktualne, aczkolwiek za moich czasów w X było trochę pasiastych, z tym ze teraz coś na psy ta szkoła schodzi i trzeba coś z tym zrobić:D:D
Ja miesiac temu ukonczylem nauke w szkole sredniej(jak to dumnie brzmi;))
Chodzilem do XVII L.O. na Złotym Rogu(w Bronowicach).
Mozna powiedziec ze towarzystwo mieszane;),czyli paru Pasiakow,paru Wislakow.
Powiem Ci szczerze,ze chcialbym sie cofnac o 3 lata i znow pojsc do 1'szej klasy,ale coz,to juz raczej nie wroci;)
Wszystkim polecam prywatne gimnazjum/liceum na Basztowej. Jak sie zaplaci to mozna robic doslownie wszystki, a i tak sie ma dobre oceny i i tak sie nie wyleci ze szkoly. Jak ja tam rządziłem to i Cracovia tam rządziła, teraz nie wiem, ale jak ktos tam bedzie mial jakies problemy to niech da znac a spacyfikuje ta szkole ;)
Maniurqa: [url=http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1140475]look here :][/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)