Tak i będziesz te vlepki kleił na klatkach i śmietnikach? Myślę, że możemy w inny sposob wyrażać szacunek i pamięc dla Papieża.
-
-
KONKURS NA VLEPKE O JANIE PAWLE II
No pewnie,nawet w temacie o vlepkach dla Papieza musicie sie kłócic,szydzic na Wisle,eh.
Nie wspomne juz ze pomysl zupelnie beznadziejny...
Z tego co widze przez ostatni czas to wielu ludzi probuje zarabiac na smierci Ojca Świętego co dla mnie jest żałosne...
Gdzie nie wejde do sklepu jakiegos,czy np kiosku osiedlowego,kartki z Papiezem,ksiazeczki,albumiki,jeszcze brakuje lizaczków,cukiereczków,ciasteczek :\
Baru mlecznego "U Papieza" itd.
Naklejki z Papiezem?
A nie mało jest obrazków? Podobizn? Albumów? Jesli chcesz miec jakas pamiatke Papieza z Cracovią kup sobie plakac na sciane,sa bardzo ladne plakaty do kupienia,masz miesiecznik "PASY" ze zdjeciami z mszy itp itd.
Ale naklejki?
Naklejki to moga byc z kaczorem donaldem.
Sorry ze sie unioslem ale drazni mnie to wszystko...
PS. I co do zarabiania to ja nie mowie ze wy chcecie na tym zarobic,napisalem ogolnie.
zamknijcie ten temat jak Was prosze !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)