[img]http://img179.echo.cx/img179/8303/porzadnyprojektszalikaqr2nw22c.jpg[/img]
-
-
Projekt QRDWANOWA!!!
beznadziejny:(
to szlik Cracovii czy Osiadla Kurdwanowa??
Qrdwanowa!!
jak juz pisałem w innym temacie kompletnie mi się nie podoba, dramat! jest po prostu nieładny
Bidziss kto Ci na szaliku wyszyje zdjęcie??:> to po 1.
a po 2. nie na forum nie na forum proszę Cie.....
a po 3.: niebieski jebie po oczach!
no niepzrejdzie :] i gdzie pzrekreslona gwiazda?
KsC to nie jest moj projekt minie tylko prosili zebym go umiescił!!!
:D Tragedia, pod względem projektu jak i wykonania :D
po jakiego grzyba 2 taki sam temat ??
Troche smieszne nawet jak na mnie:P aczkolwiek przypomina mi tworczosc ekspresjonisty Brocka. Jednym słowem mozna umiescic to w muzeum, choc nie jest to szczyt mozliwosci, nawet painta :) polecam corel, bo chocbys sie wogle nie starał to i tak niechcacy wyjdzie ci lepszy projekt niz w paintcie (zawsze) Jeszcze ta flaga:P jak na moj gust to troche wstyd taka flage dawac. Jesli to vlepa to jej nie drukujcie. Poproscie kogos kto poprostu umie projektowac osiedlowki. Na marginesie, to nie widze sensu zakladac do kazdego projektu nowy temat bo robi sie niepotrzebny burdel.
tu nie ma co zmieniać:> cały projekt do śmieci.....
ŚLICZNY !!!
wy sie nigdy nie nauczycie zeby sie postarac jak cos projektujecie i nie uzywac painta ? przeciez to jest ochydne, dziecko kredkami by to ladniej namalowalo
-
http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1202726 tu znajdziecie moje genialne projekty ;) (krypto reklama)
BIDZISS KSC Q Oszalałes
Ciekawe kto by ci takie bloki wyszyl na szalu buhahahha rozwalil mnie ten projekt
striped kto jak kto ale ty chyba najmniej masz tu do gadania :> hehe
chcecie projekty na stronke ?:>
Wybijcie sobie z głowy szaliki osiedlowe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)