Czy nie uważacie że w ostatnim czasie jest dość duża nagonka na Cracovię w prasie i tv??? I czy przypadkiem ktoś za tym nie stoi? Nawet wczorajszy atak na Prezesa Filipiaka ze strony Pawelca z gts w tv Kraków. Bo czy kibice wisly sa tacy grzeczni to mozna by tutaj bardzo ale to bardzo polemizowac. Bo mi sie zaczyna wydawac że sukcesy odnoszone przez nasz klub i pana Filipiaka w ostatnich 3 latach zaczynaja kogos w oczy kolec (chyba najbardziej "przyjaciol" z drugiej strony blon). Przeciez wszedzie teraz kazdy mowi o Cracovii ale w kontekscie "co zlego to Cracovia". A przeciez wiadomo ze takie cos wynika z reguly z zazdrosci i ktos czesto to robi na zlosc. Co o tym sadziecie?
-
-
Nagonka na Cracovie...???
właśnie
Trzeba wesprzeć naszego prezesa a nie pierdolić
Dokładnie tak leszcz!!! Trzeba być z Prezesem Filipiakem a on bedzie a nami! Razem damy radę!!! I wszystkim przeciwnikom zamkniemy wtedy mordy!!!
CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!
Odkąd pamiętasm jest nagonka na Cracovię (kilkanaście lat), tą też przejdziemy:).
HEJ HEJ CRACOVIA
Tak, tak panowie. Bądźmy solidarni - to nam nic nie zrobią!
Tak, tak. To na pewno sprawka tych gts'u... :P
Powoli mi rzeczywiście ton pojednawczy przechodzi...
Jak znowu włażą z butami i nam wypominają tę naszą "bezkulturę"
Coż macie rację tyle że to ie jest chwilowa nagonka tylko dajemy im od długiego czasu powód bądzmy razem i niech nie zdarza sie tak, ze brat na brata podnosi rekę
No name gts....
Taki mały cytacik especially for you..
Wydział Dyscypliny wszczął także postępowanie dyscyplinarne w związku z wydarzeniami, które miały miejsce na stadionie Cracovii podczas piątkowego spotkania z Wisłą Kraków. Na czwartkowe posiedzenie Wydziału wezwani zostali: prezes Cracovii, kierownik ds. bezpieczeństwa tego klubu oraz spiker zawodów.
O przykrych wydarzeniach, do których doszło w trakcie krakowskich derbów już informowaliśmy. [b]Nie dziwi nas, że PZPN zainteresował się bałaganem organizacyjnym panującym na stadionie Cracovii.[/b]
Co powiesz ubolku na temat tego i tym podobnych artykułów poderbowych???
Jestem przekonany że PZPN wszystkim się sam nie zainteresował,ale [b]KTOŚ[/b]
im doniósł o pewnych sprawach...Jaki klub tacy działacze i kibice.....
Na onecie ukazal sie artykul ze Przytuła powiedzial niby do blaszczykowskiego ty, ku.... frajerze . Bez jaj na kazdym kroku pisza zle o CRACOVII. Trza cos z tym zrobic
jak widac, Przytula sie calkowicie zaaklimatyzowal
I znowu to Cracovia jest beee. Tym razem piłkarze Cracovii jako jedynie w lidze uzywają przekleństw... Kiedy sie skonczy ta cała pseudo-medialna nagonka na Nas. To juz nudne :/
Cracovia: Wiara, wychowanie, opatrzność i... przekleństwa
Mam nadzieję, że w ogólnym rozrachunku znajdziemy się na 3. miejscu, a jeżeli skończymy na 4., to z Bożą opatrznością, bo któraś drużyna przed nami wywalczy Puchar Polski i zagramy w europejskich pucharach – mówił Krzysztof Przytuła po derbach Krakowa.
Jeszcze w pierwszej połowie, gdy sfaulowany przez innego pasiaka młody wiślak Jakub Błaszczykowski wpadł na Przytułę, ten zareagował pełnym miłosierdzia sformułowaniem: „Ty, k…, frajerze j…”.
Parę tygodni temu, gdy Marcin Bojarski strzelił gola Legii, uklęknął przy linii bocznej, przeżegnał się, po czym zaprezentował podkoszulek z napisem „Ojcze Święty, dziękuję za wszystko”. – Jestem „Medalikiem” z Częstochowy, tak nas nazywają w Polsce, i jestem człowiekiem religijnym. Tak zostałem wychowany. A moje życie utwierdziło mnie w wierze. Odczuwam, że opatrzność mi pomaga w różnych sytuacjach życiowych. Wiele było takich wydarzeń w moim życiu, kiedy odczułem, że nade mną czuwa Bóg. Nie wierzę w przypadek, wierzę w boską opiekę – mówił później napastnik Cracovii.
W miniony piątek chyba rzeczywiście opatrzność nad nim czuwała, bo za odkopnięcie piłki i okrzyk „k…, w piz...” od sędziego Gilewskiego otrzymał tylko żółtą kartkę. Gdy w ostatnich minutach zapytał sędziego asystenta: „k… mać, no co?”, nie ujrzał już nic. Gdzie tu jednak wychowanie, o wierze, papieskich naukach i szacunku bliźniego nie wspominając?
Artykul z Onetu
Trzeba tutaj dodać ,że ten artykuł z onetu to przedruk z Trybuny, więc nie należy sobie nim zawracać głowy, bo jaka gazeta taki poziom jej pismaków.
Trybuna odwołuje się do nauki Papieża...
Niech oni kurna lepiej zamkną swoje czerwone ryje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)