Was interesuja takie pierdoly a nas wynik meczu wiec chyba wszyscy sa zadowoleni po meczu.
-
-
...te Krakowskie Ulice
Według mnie jak już pisałem pomysł super i wielkie brawo dla wykonawców.Po prostu była to niespodzianka jakiej wisła sie nie spodziewała i to że na tym forum sie udzialają to tylko dowód że ich to boli.
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co bysmy nie zrobili Wiślacy powiedzą że to
> żenada, kompleksy itp. (A my im to samo w drugą
> strone)
co powiedza Wislacy moze sie mniej liczy, w tej sytuacji warto zwrocic co na to mowi Polska (oprocz triady i zgod) a to niestety dla Was w tym wypadku nie wypada najlepiej!!!
Ale w sumie to Wasza sprawa czy wolicie zrobic porzadna oprawe czy wywalic kupe kasy w cos takiego ...
Ferencvaros Napisał
"I najwaziejsze...
Znowu jestesmy pasiastą rodziną!!!"
Chłopie...
Co TY p*ierdolisz???
Ta "rodzina" sie skończyła na meczu z Zagłębiem...
I juz nie wróci.
"Dystansu do pewnych spraw i zdrowego rozsądku życzę..."
Prosze zmień ta sygnaturkę bo w kontekście Twoich wypowiedzi brzmi ona komicznie.
Pozdrawiam.
jeśli chodzi o cytowaną flagę to zdecydowanie wolę takie szyderstwo niż odśpiewywanie przez większość część meczu znanego przeboju - a apropos - to nie jest żadne ksero tylko normalnie rzecz ujmując na swój sposób wykpienie tego oryginalnego napisu
Nie no. Flaga zajebista. Fajnie wyglądała na waszym sektorze. Podpisaliście się. Nie dośc, że prostytutki to jeszcze pedały. W końcu wiem z kim mamy do czynienia...
Jeszcze chciałem zapytać. Jaki był wynik? hehehe
hehe
Typowy wierny kibic wisly krakow pyta sie jaki byl wynik :>
Jesli juz gadamy o dopingu to szacunek wczoraj nalezal sie psa za to ze jak byla akcja w drugiej polowie - policja napierala sie z kibicami to przez chwile u nas byla caly czas cisza a wisla jechala "zostaw kibica".
Hwat Napisał(a):
> Pomysł fajny ale kotrowersyjny.
> Nie jest to żadne ksero, jak się sugeruje na
> pewnym forum bo właśnie w tym "ksero" jest cały
> dżing tego pomysłu
> Jeśli się nie myle (a moge - nie jestem kumaty) to
> pierwsza tego typu akcja w Polsce.
> No cóż teksty trochę koszarowe jak to już napisał
> nieznośnalekkośćbytu? ale liczy się orginalność.
nie jest to napewno pierwszy taki pomysł w Polsce. ktoś juz coś takiego robił - jak sobie przypomne to napisze
Autor: Kocur77 (IP zapamiętane)
Data: 07 Maj 2005 - 16:50:24
powolutku i na spokojnie - Kojo - 4U
definicja "kibicowska" xero
1. bierzesz vlepkę jednej ekipy - na ten sam motyw graficzny wrzucasz swoje logo oraz zmieniasz napis na własny
2. bierzesz piosenkę jednej ekipy - zmieniasz słowa i śpiewasz na tą samą melodię
3. bierzesz motyw flagi jednek ekipy - zmieniasz napis
Ad2. Cala Polska spiewa te same piosenki ,zmieniajac tylko nazwe swojego klubu,wiec wszyscy kseruja?
Skad macie hymn "jak dlugo na wawelu...?" kto go spiewal pierwszy?
Ad3. Tu rowniez nie masz racji,jakbysmy zrobili sobie np flage z napisem "Wiernosc" i tym samym haslem,tylko zmienili tam zeby byl herb Cracovii i wieszali na kazdym meczu,wtedy jest to odgapienie,czyli ksero.
Jesli jednak robimy flage na jeden raz,zeby zrobic sobie z was jaja i zebyscie ze zesrali w tej klatce to nie nazywamy tego mianem ksera :)
Najwazniejsze ze wkoncu zdjeliscie swoja flage i zamieniliscie ją na inna:)
Poszło w Polske!
Taka mała ciekawostka dla tych co nie wiedzieli,przed derbami na reymonta tez mielismy "małą" niespodzianke dla was,ktora miala byc odpowiedzia na wasz glowny motyw oprawy w tym dniu,lecz wasza ochrona nam to zarekwirowala...
Santo masz rację
wkleje tutaj na prośbę jednej osoby co nie może sama napisać:
Cytat
"Niejaki Hwat napisał na forum Craxy, że ich parodia-flaga to pierwsza taka akcja w Polsce.
Chyba 3 lata temu Górnik wykonał parodię widzewiackej fany "Ludzie Honoru" w postaci "Ludzie Humoru".
I może im ktoś napisze, że te dwie akcje pokazują różnice między żartem a głupotą"
LiPtOoN Napisał(a):
>
> Taka mała ciekawostka dla tych co nie
> wiedzieli,przed derbami na reymonta tez mielismy
> "małą" niespodzianke dla was,ktora miala byc
> odpowiedzia na wasz glowny motyw oprawy w tym
> dniu,lecz wasza ochrona nam to zarekwirowala...
to pochwal sie co takiego mieliscie !!
Żenujące. Chamskie i żenujące.
Dziwię się, że moderator nie zamknął jeszcze tego tematu...
Ta flaga to niby powód do dumy; nam jakąś radość sprawiać, czy jak...?
DNO.
mik
Mieliśmy odpowiedz na wasze hasło "czy ciemno czy jasno ..."
Wiedzielismy ze to wywiesicie na derbach i napisalismy odpowiedz. Nie zawierała żadnego wulgarnego słowa ale wasza ochrona nie pusciła.
Moze trzeba było wjechać z brama jak wy wczoraj ale wtedy pewnie byscie pisali że bydło nie umie sie zachować :)
Chyba mało osób wie że wczoraj wisła przedarła się przez naszą ochrone. Zreszta jak mieli tego nie zrobic jak ochrona jest taka cienka.
a ten wasz rysunek z kibicami Arki, Cracovii i Lecha swego czasu to bylo dzielo sztuki, tak?
"ta flaga pokazaliscie jakie sa Wasze proporcje milosci do klubu do nienawiscie do Wisly"
Milosc do naszego klubu przejawiala sie we wszystkich flagach na stadionie,w dopingu z calych sil przez caly mecz, w oprawie meczowej itd.
Co do prostytutek krakowskiej ulicy to ja bym tego nie upatrywal w kategorii nienawisci:)
poprostu bylo smiesznie:)
I nie piszcie tutaj ze to zenada,wstyd i dno,bo to byly derby a na derbach kazda strona chce sie jakos pokazac,zrobic w jakis sposob na zlosc rywalom.
Mysle ze nam sie to udalo wczoraj:)
WIELKI PLUS ZA TĄ FLAGE!
Zajebista odpowiedz na flage Wisły z ostatnich DERBÓW na Reymonta (derby bez pasiastych dam takie derby w........................) coś zajebistego inteligentna odpwiedz na ich slogan , napewno zaskakująca dla kundelków Hmmmmmm skąd Nasi wiedzieli Hmmmmm ............
marcin111 wszystko pomieszałeś.
To niebyła odpowiedź na to hasło -> To hasło nie było na derbach tylko mecz wczesniej u nich -> ich hasło może nie było bardzo eleganckie ale chodziło im o to żebysmy weszli na derby.
lucekpas:
Czyli po tym co sie stalo na Zaglebiu juz nigdy nie bedzie normalnie??
A moze po porazce z Lewartem (2-3) Cracovia sie juz nigdy nie podniesie?? I na zawsze zostaniemy w 3-ligowym bagnie??
Smieszy Cie moja sygnaturka??
No wlasnie ja mam dystans do pewnych rzeczy. I wierz mi- nie są to puste słowa.
A tak przy okazji, bo nie jestes pierwsza osoba, ktora nurtuje moja sygnaturka. Otoz powstala ona w czasie burzliwej dyskusji na forum, gdzie pewni kibice dowodzili, ze nawet to, ze rano padało, jest winą oczywiscie Mikulskiego. A poza tym to Wiśnia ma grac. Ja, jako czlowiek zdystansowany, oczywiscie nie poszedlem za tym nurtem. A sygnturka zostala...
żenujace/ cala polska juz sie z tego smieje ;/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)