Za wpierdol od policji? Czy za wychylanie się zza pleców innych w 2giej połowie, żeby cokolwiek zobaczyć?
-
-
Za co 50 pln?
siłą nikt cie chyba na stadion nie zaciągał
Za atmosferę gościu, za tylko to w sam raz. Derby zawsze są emocjonujące, wczorajszy dzień to potwierdził.
tak siła płace za bilet na D poczym musze stamtad spierdal** bo sie dusze od gazu Poje**** klub 0 organizacji ochrona poje**** wogule po chu** policja zabierala ludziom szaliki psiarni
fenix nie o to mi chodzi, masz rację... tylko o to, że kur.wa podobno miała być Anglia 2, ponumerowane miejsca i wogóle full profesjonalizm... ja za wczorajszy mecz mógłbym zapłacić nawet i 100 pln, ale uważam, że zapłacona cena nie byłą adekwatna do tego co obiecano
"Władze Cracovii zrobiły bardzo dużo, by na jej stadionie było normalnie, bezpiecznie i przyjemnie. Niewiele to dało. PZPN delegował na mecz aż dwóch obserwatorów. Kiedy zobaczyli rozwieszone na ogrodzeniu szaliki Wisły, przygotowane przez kibiców Cracovii do spalenia, nakazali ich zdjęcie pod groźbą nierozegrania meczu. W innych miejscach stadionu szaliki płonęły.
Nim rozpoczął się mecz, policja ruszyła na siedzących na trybunach w miarę spokojnych kibiców Cracovii. Pobiła się z nimi i przesunęła ich o kilkanaście metrów. Sektor Wisły, złożony z 325 kibiców, wywiesił transparent: "Wojownicy krakowskiej ulicy". Cracovia nie była dłużna, wieszając inny: "Prostytutki krakowskiej ulicy".
Stadion cały czas żył. "Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie" - słychać z jednej strony. "Każdy to powie, Wisełka j...bie Cracovię" - odpowiada sektor Wisły. "Wisła to stara k..., Wisła j...na jest" - drze się połowa stadionu. "Pasy - k..sy" - odpowiada druga.
"Każdy to przyzna, Izrael wasza ojczyzna" - to znów sektor Wisły. Stojący obok mnie za bramką dwaj potężnie zbudowani młodzi ludzie walą rękami w blaszane banery i ubliżają Majdanowi. Próbowałem ich uspokajać. To, co usłyszałem, nie nadaje się do druku. Kończyło się tak: "My jesteśmy Jude gang, a ty wyp... na Reymonta". Później opluli mnie. To wszystko działo się jeszcze na boisku. Kto ich tam wpuścił? Nikt ich nie niepokoił, kiedy wychodzili. Jak słusznie powiedzieli - byli u siebie.
Stefan Szczpełek"
Swoją drogą to już od siebie piszę Policja przeginała i to ostro n łuku, kilka osób strykało tam fotki, podobno jest montoringu Was nowoczesny ja bym tego kretynom w mundurach ta łatwo nie odpuścił.
50 zl za co ?
nigdzie na swiecie chlopie nie uslyszysz tyle przekleństw i nie uświadczysz takiej ilości chamstwa w ciągu 90 min :):)
a za dostanie pałą przez grzbiet też trzeba płacić - nie zawsze leją za free ;)
Nigdzie na świecie spiker nie jest na tyle powalony aby obrażać przeciwnika i podgrzewać niezdrową atmosferę, poddając tłumowi teks anty.
Na każdym innym stadionie na świecie, 10 sekund później faceta nie byłoby już na terenie stadionu.
To nie był spiker.
50 zł. to była dobra inwestycja dla doliniarzy ;) bo przed kasami był taki tłok jak na legii w warszawie.
Mentny - nawet się nie przyznawaj - bo jeśli ktoś ma dostęp do ogólnego nagłośnienia i własnie podgrzewa atmosfere to jak Wam dopieprzą karę to się ktoś nie podniesie...
a z drugiej strony spiker dupa że sobie dał wyrwać mikrofon :D
Teraz się nie dziwcie, że go na Wisłe nie wpuścili.... skoro taka dupa, że mikrofonu w rękach utrzymać nie potrafi.
Cóż takiego złego wykrzyczał do mikrofonu w porównaniu z tym, co śpiewali wiślacy?? Poza tym tak bardzo ich to dotyka?? "Buda, buda, buda.." - a cóż to niby znaczy..? ;)
Kolega Jederk to chyba mecze w TV oglada... I nie mowie o zagranicznych ligach tylko o naszych paru "potentatach" w I i II lidze... dupe zza komputera ruszyc, a pozniej sie odzywac prosze
Karolo zapewniam Cię, że dupę zza kompa ruszam i bywam najczęściej oczywiście na Reymonta... ale i parę razy na wyjeździe udało mi się być.
Jeżeli Masz na myśli jakieś konkrety to zapodaj prosze, bo doprawdy nie wiem o kogo Ci chodzi. Jeżeli o hadaja z Legii to hmmm raczej prowadził zawsze doping pozytywny, choć raz zdażyło mu się w meczu z Wisłą, deczko ostrzejsze potraktowanie Naszych Kibiców, ale nie było to zapodawanie obraźliwego tekstu "tłumowi", tylko hmmm nazwijmy to "zwrócenie uwagi".
Ale topra skończmy na tym, widać śpik-er;) zaskarbił sobie Wasze uznanie.... tym, że mu mikrofon z ręki wypadł.
derby sa derby!
Jak real gra z Barceloną to co cicho siedzą kibice?zero bluzgów? dajcie spokój!
Się stało od pokur*ienia, że hohoho. Co może się boicie że się wiślacy obrażą?!?
A poza tym niech policja zwróci kase za wykupione miejsca na trybunie które zajeła!!
Organizacyjne DNO DNA I 10 MERTÓW MUŁU!!!
DALEJ JESTEŚCIE DOKŁADNIE NA POZIOMIE III LIGI Z PRZED 3 LAT.
GRATULUJĘ CAŁEMU ZARZĄDOWI MKS CRACOVIA SSA A PRZY OKAZJI FIRMIE COMARCH- PODOBNO ŚWITNIE ZORGANIZOWANEMU PODMIOTOWI...
(ZWALAJCIE DALEJ WINĘ NA OCHRONĘ, POLICJĘ, JG, ULTRAS, KOŁO SYMPATYKÓW, G100, LASSOTĘ I KOGO TAM JESZCZE CHCECIE)
Róbcie tak dalej...
płaczecie jak stare baby...
ciekawe jakbyscie wy to zorganizowali..
Ale o co lotto wogole ??
Jak dla mnie bylo zajebiscie :D
Przedewszystkim brawa dla Opravcow ;) - wiadomo za co :)
co tak nazekacie było nieżle tylko wynik do dupy!!! Nikt nie zginął jest okey!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)