to są słowa między innymi Kasperczaka i wielu innych ludzi też tak uważam a te wrzutki na Moskałe to tragedia :/
co o tym myślicie ?
-
-
"Cracovia gra ładnie ale tylko do szesnastki"
No ale kto im kazał grać wysoką piłką na Moskałe?
Może trener, no bo kto?
Jeśli tak, to Stawowy chyba musi odpocząć.
Nie ma nic bardziej żenującego niż widok Moskały próbującego przejąć górną piłkę :/
mysle ze brakuje ostatniego podania i skutecznosci ale spokojnie tym w goracej wodzie kapanym przypominam ze 2 lata temu bylismy w 3 lidze
ale teraz jestesmy w pierwszej i jak nam nie idzie gra to powinno sie cos zmienic
brakuje mocnych, celnych strzalow z za pola karnego i prostopadlych podan..
Potrzebujemy dwóch DOBRYCH napastników (Chmiest,Sosin) i będzie dobrze....No i trzeba szukać następcy Kazka.....Lekkie wietrzenie składu też nie zaszkodzi.BĘDZIE DOBRZE.
Martinez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potrzebujemy dwóch DOBRYCH napastników
> (Chmiest,Sosin) i będzie dobrze....No i trzeba
> szukać następcy Kazka.....Lekkie wietrzenie składu
> też nie zaszkodzi.BĘDZIE DOBRZE.
>
> W związku z naruszeniem cenzury obowiązującej na
> forum,podpis został zablokowany
> ADMIN
Jestem przekonany, że gdyby zagrał Świstak mecz mógłby się inaczej potoczyć.
Kazek zagrał straszną padakę.
100 % poparcia, 60% meczu dla nas, a 4:0 dla psow na okazje
macie racje wygrana dla nas była
"O JEDEN NAPASTNIK ZA DALEKO"
Nasze "ostatnie" transery do napadu to
Szczota , Wróbel , Moskała
żaden narazie nie wypalił.
Trzeba szukać próbować . W końcu i my "ustrzelimy snajpera"
Nie lubie klikać na forum z róznych powodów "ALE" dzis kolejny raz sie zmusiłem bo niewytrzymuje jak widze w telewizji jego wąsy albo na meczu lub czytam wypowiedzi naszego kochanego trenera! Zwisle sie udało, strzelili szybko piersza bramke i grali z głowa do końca meczu. Coż zdarza się, mieliśmy niefarta jest niedosyt bo remis nam sie należał.Nie gralismy żle " ALE "
Skandowaliśmy Wojtek Stawowy na stadionie po co ???znów miał imieniny ha!???
2) Zmiany w 82min. na koniec wymiana z wackiem po co?? - obronce wprowadzac gdy chcemy strzelić bramke.Mi sie wydaje ze w takich mometach jeszcze w przewadze potem albo przypadkowo sie traci druga bramke bo stawia sie na jedna karte czyli gra sie tak by zremisowac lub wygrac bo wszystko jest mozliwe czyli tak by strzelic bramke, ale nie z ta skutecznoscia co mamy, a wogóle z brakiem strzałów w światło bramki chodz moze dwa strzały były nie moge powiedziec 3) Szczota to przciez boi sie piłki jak to moji znajomi mówią moze i nie mielismy kogo wprowadzić(citki nie było i drumlaka), ale na selekcjonera miejscu jak on to zawsze bierze wine na siebie moze byłoby lepiej samemu wejsc. 4)Czemu nasi zawodnicy dziś nie rwali trawy jak na derbach u nich.Nie dawali z siebie wszystko jak bojarski czego potem był znak tego ze został przez magillo ogłoszony graczem meczu chodz nie strzlił bramki.Biegał od jednego zawodnika do drugiego i jako jedyny chyba umie cos zrobic z piłką. Poprostu serca/e wkładane w gre zabrakło ducha walki nie było pwidać.Nie wiem czemu tak?? "OBCIĄĆ WĄSY STAWOWEMU" Jak to nie poskutkuje to co innego! C.D.N
Pifpaf litości - zróbże akapity, to naprawdę dobry wynalazek.
Poza tym może i taktyka była zła, może i umiejętności niewystarczające, ale duch walki w gościach był jak 150.
Gryźli trawę, gryźli błoto, gryźli łapki przeciwnika.
Nic się nie stało, Cracovio, nic się nie stało.
Aha i zapomniałem dodać, że na GKSie robimy powtórkę z wczorajszej atmosfery. :)
strasznie mało jest gry środkiem - trzeba grać ze środka prostopadłem piłki b napastnicy wychodzili sam na sam czy cos w tym rodzaju a nie wrzutki na moskałe :/
Klaros nie wal ściemy;-)
Kto pojdzie kupic bilet na Kabel przed GKS 500 osób? 300?
Jak Klub nie zrobi 3-4 punktow przedsprzedazy to bedzie 2000-3000 ludzi
Kasperczak za slowa, ktore wypowiadal do nas, zwyklych kibicow po meczu ma u mnie wielki szacunek. Naprawde gosc z klasa no i realista.
Heniu Kasperczak dostał brawa i został bardzo ciepło przyjęty. To jest bardzo mądry i porządny człowiek, ma u mnie ogromny szacunek. Poza tym bardzo chętnie przychodzi na Kałuży, był chyba na wszystkich ostatnich naszych meczach. Myślę, że jeśli pojawi się na następnym spotkaniu, nasz spiker powinien to ogłosić, bo warto takiemu człowiekowi bić brawo.
Cracovia gra ładnie do 16 bo gra wszerz boiska. To jest oklepany schemat 1000 podań na małej przestrzeni. Potrzeba w dróżynie świezej krwi 3,4 nowych zawodników.
Wisła nas wypunktowała jak w boksie, najpierw brama, a potem defensywka.
Zero szarpaniny.
Mało było walki tak jak mówi Pif paf nie to co na Reymonta, gdzie kartki? to był najważniejszy mecz sezonu! Jebać puchary bo to się skończy wstydem gorszym od psów czy Lecha z poprzedniego sez. Brak ławki rezerw bo Staw nie lubi Mikulskiego...
Obciąć mu wąsy!
Wyszła zła polityka transferowa zero napastnika a drugie zero to nasza ławka rezerwowych z takimi grajkami daleko już nie zajdziemy przymusowe zmiany wietrzenie składu to podstawa do sukcesu!!!
audax:
[i]Cracovia gra ładnie do 16 bo gra wszerz boiska. To jest oklepany schemat 1000 podań na małej przestrzeni. Potrzeba w dróżynie świezej krwi 3,4 nowych zawodników.
Wisła nas wypunktowała jak w boksie, najpierw brama, a potem defensywka[/i]
... i gra na czas, którą zaczęli stosować zaraz po zdobyciu bramki w pierwszej połowie. Poleżeć trochę na murawie i czas leci, nie kwapić się do wybicia wolnego, nie spieszyć się do wyrzutu z autu, spacerkiem do zmian, itp.
Warto też zaobserwować jak za każdym razem przesuwali mur przy wolnych. Gdyby sędziował taki Pierre-Luigi Colina, albo Anders Frisk ... Ale nasi sędziowie tolerują dziadowanie.
Moskała jest poprostu za szybki,zawsze wyprzedza piłke i przez to za kazdym razem jest na spalonym...;)
Duzo biega,ale trzeba to robic z glowa,bo z tego jego biegania nic nie wynika...
Panowie wiecznie niezadowoleni!!! Rozmawiałem dzisiaj z wieloma osobami (także z tymi z niewłaściwej strony Błoń) - wszyscy podkreślali, że dawno nie widzieli GTS-u tak zmuszonego do gry obronnej! Podkreślali dominacje Cracovii w lini środkowej, a zwycięstwo Wisły przypisują tylko doświadczeniu i boiskowemu cwaniactwu. Najważniejsze, że forma zdecydowanie zwyżkuję! Będzie dobrze! Głowy do góry!
ps.
"Kto nie skacze - jest za Wisłą" - R E W E L A C J A !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)