Gdzie ogladacie derby jezeli z takich czy innych powodow nie mozecie isc na stadion?Czy ktos wie gdzie beda jakies telebimy i gdzie mozna ogladnac ten mecz w pasiastym gronie?Osobiscie chyba pujde do Gruszki blisko na rynek pozniej bedzie ;) wiem ze napewno telebim jest na slawkowskiej w winiarni no i mecz napewno bedzie w enigmie wiecie moze gdzie jeszcze?
-
-
Gdzie derby jeżeli nie na stadionie???
na stadion ! :) a jak nie mozesz to pod stadion :)
No wlasnie tak myslalem ze pod stadion tyle ze w aldze jest maly telewizor.
jeśli nie chcesz oglądnąć meczu to idź pod stadion... ;)
Nie piszcie żadnych miejsc, chyba że chcecie oglądać je z tajniakami no i z poczuciem możliwości odwiedzenia was przez niewłasciwą strone błoń.
A czego sie boisz pieski to moga mi zrobic loda
Ja (niestety :)) derbowy wieczór spędzam z dziewczyną---ją za żadne sakrby nie zaciagnę an stadion ani nawet pod...jeszcze nie ten etap:) napszcie gdzie wśród swoich można oglądnąć Świętą Wojnę w okolicach rynku?
Krwawy - albo załamka z mojej strony, albo podpucha z T(S)wojej
Jak nie jestes psem to chyba bedzie pod gruszka mecz ej ludzie co Wy sie tak boicie psow niech gdzies wjada to jeszcze dostana po mordach.
A jak beda na tyle nierozwazni, ze wjada pod Gruszke, to promocja medialna tej akcji gwarantowana nieziemska.
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Krwawy - albo załamka z mojej strony, albo
> podpucha z T(S)wojej
k...klaros! czy już Ci rozum odjęło???!! wszędzie szukasz ukrytych spisków?
tak oczywiście,jestem z XXX-lecia i jestem kibicem TS
i wyjaśnij mi czemu niby ma być załamka z Twojej?bo co bo mam dziewczynę na której mi zależy???!!!
wracając do tematu to ja wiem o gruszy (tam bedzie tłum) i o tej winiarni an sławkowskiej,,,ale tykko w tych 2 miejscach ?nie wierze przecież maistao jest Nasze :D
Wszyscy pod stadion z biletem czy bez!
Krwawy Lesio.... co ty przez dziewczyne nie mozesz na derby isc??:> no rozumiem baby to baby ja tez od dwóch dni ze swoja nie gadam ale chyba derby wazniejsze od kobiet nie??
Jeszcze ślubu nie ma to nie może narzekać , musi być miła;-)
dobra ja rozumiem ze nie kazdy moze zrozumiec sytuacje z moja kobieta-jest w tym momencie badrzo szczegolna-serce mi sie kraje na mysl ze nie moge byc na stadionie...ALE
to nie jest powod od razu zeby mnie brać za jakąś pluskę z drugiej strony błoń!!!!! troche szacunku choć do swoich.
Pod Gruszka derbow nie ma!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)