Na derby wszyscy w koszulkach w PASY!!! Chyba nikomu nie trzeba przypominać o naszym największym atucie. Może modowie przykleją tego typu ogłoszenie do jutra?!
-
-
Na derby wszyscy w koszulkach w PASY!!!
Wszyscy w koszulkach w pasy i w szalikach!!!! Niech wszedzie bedzie bialo-czerwono!!!!
Niech siersciuchy zobacza ze mamy koszulki-symbole!!!!
Bardzo dobrze, że temat został przyklejony. Niech wszyscy go zobaczą i przekazują innym kibicom, którzy będą na derbach. Niech każdy przyjdzie w pasiastej koszulce. Niech wiślacy zobaczą jeden wielki biało-czerwony tłum. Z pewnością nie szybko wyjdzie im on z pamięci...
no bez jaj, przypominac nie trzeba
sa tacy co nie noszą, no ale raczej nie założą też jutro
I niech kazdy kto ma jakakolwiek flage na kiju w naszych barwach(w pasy,szachownica itd.itp.)niech ja wezmie na derby!!!!!!!!!Widzieliscz Liverpool-Chelsea??????
To do piero byl kociol i tak trzeba zrobic u nas!!!!!!!!!!!!!!!
z tymi flagami to już przegięcie...
A niektórzy rzeczywiście-nie założą koszulki akurat jutro....
czemu przegięcie?? właśnie że rewelacyjna sprawa
sam gdybym mial czas uszyłbym sobie na derby jakąś Pasiastą flage
Więc zabierzmy również wszystkie pasiaste flagi na kijach! Mniejsze, większe, prostokątne, kwadratowe, itd.. Rzeczywiście na Liverpoolu było wspaniale - tysiące szalików i flag w górze, większośc ludzi w koszulkach LFC. Jeszcze żebyśmy śpiewali tak równo i głośno jak kibice Liverpoolu...
Nie rozumiem w czym ma być problem z tymi Pasiastymi koszulkami.
Dla prawdziwego Pasiaka powtarzam jeszcze raz prawdziwego jest to swoisty obowiązek na każdy mecz a jutro to mecz wyjątkowy.
Nie płacz wiślacki psie...
mariusz,
chyba tylko chcesz, żeby tak było, bo na meczach góra 20 % ludzi jest w pasiastych koszulkach. W barwach generalnie jest oczywiście większość, ale w tym przypadku mówimy o samych koszulkach. Dlatego jutro na ten wyjątkowy mecz niech wszyscy, dokładnie wszyscy przyjdą w biało-czerwonych koszulkach, nieważne jakich i z jakiego okresu, byleby były w pasy...
a mnie dziś już 3 osoby pytały po ile są koszulki w sklepiku i niestety nie bylem im w stanie udzieić opowiedzi. Więc może ktoś zorientowany może napisać:
79 czy 100 zł ??
z góry dziękuje za odpowiedź.
Jutro wszyscy w barwach !!!!
75 złotych chyba, są też tańsze egzemplarze np. Koła Sympatyków po około 40-50 zł
wooo niespodziewałem sie że odpowiedź nadejdzie aż z Poznania:)
wielkie dzięki koziołku.
75 te nowe niestety z logo Idea.Każdy niech przypilnuje swoich kumpli i będzie oki
Ma ktos do sprzedania koszulki bez loga Idei ??? PILNE!!!!!!!!!!!!!!!
Te z logiem ideii wygladają ch........ : (
Z logo Ery były gorsze ;)
A, co do tematu to wyciągać wsyztko Pasiaste, kosuzlki, szaliki, czapki, chusty, skarpetki i jakie tam macie jeszcze gadżety:) i na mecz !!
Heeeeej Heeeej CRA - CO - VIA !!!
Ja nie mam Pasiastej koszulki, ale będe miał chyba Lecha Poznań. Szalik też będe miał:) No ale jakoś to wyjdzie:)
Do zobaczenia!
DERBY WYGRAMY CRACOVIA PANY!
A no niech te chamy widzą że,,Pasiaste serce MAM(Y)''
zwisła k...o łeb ci urwą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Los fajnie że bedziesz miał Lecha tylko ze one sa niebieskie !!
A w niebieskich gra dziś Wisła :)
Lepiej sobie białą ubierz.
Robinksc no w sumie racja. Może czarną z napisem Cracovia założe. W sumie nie wiem:D Coś się załatwi, jest czas, albo Arki Gdynia włoże.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)