NIE WSZYSTKICH STAĆ NA BILET. WEŹ TO POD UWAGE
-
-
Bilety na derby wciąż w sprzedazy! (dziwne)
wrzo.ksc naprawdę nie każdego stać na taki wydatek(nie mówię o sobie bo mam karnet)....
Od początku rundy była informacja ze strony klubu,że ceny biletów będą "ruchome"w zależności z kim Cracovia będzie grała.
I tak kto ma serce Pasiaste lub ekonomisty wybrał karnet,nie rozumiem teraz tego zdziwienia dotyczących cen na derby ???
Ja tez niektorych nierozumiem , karnet na D byl za 100 zł , no to do ku..wy nędzy mozna bylo przez zime przyoszczedzic , no dajcie juz sobie siana z tym narzekaniem, to drogie tamto drogie jak stare baby, a wszyscy jakos maja na papierosy, na piwko no ludzie boz to takie gledzenie.To do tych pisze co teraz nie maja , zacznijcie juz teraz w takim razie odkładac na karnet na jesien , zebyscie znowu nie marudzili .Ja juz odłozylem 50 zł od pocztaku sezonu , po prostu nie kupuje petów, tzn kupuje co druga paczke i mi 5 zł tygodniowo, czasami 10 wrzucam do pieprzonej świnki jakbym mial 10 lat, ale robie to dla PASÓW i dla siebie , mniej palisz jestes zdrowszy .
Dobra koniec pouczania.
Jutro drzemy ryje normalnie za całe 20 lat niebytu w I lidze , rozumiecie, CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA, i błagam nie zachlewac sie przed meczem bo wydajnosc głosowa jest mniejsza , upijecie sie po meczu jak ktos musi.
HEJ PASY GOLLLLLLL!!!
a propo papierosów :) patrz moja sygnaturka ;)
Panowie i Panie(o ile tu są) kto jeszcze nie ma biletu niech po niego zasuwa!!! bo jak nie wykupimy tych 6500 biletów to nas wszyscy w kraju wyśmieją z PSAMI włącznie!
NO jak tak się bilety sprzedają to za kilka lat będzie mozżna napisać na forum:
"Gdzieście byli jak na mecz derbowy było tylko 5 tysięcy osób"
A:bo (mecz GKS):
"Gdzieście byli jak na mecz derbowy było tylko 3 tysięcy osób"(tylko karnetowcy)
;)
Los - działa Ci mail?
Podobno wciąż jest do kupienia 2000 biletów...
bilety jeszcze są - wszyscy na Wielicką...
Jak narazie, to pędzi potok wislaków :/
Jeżeli ktoś miał jeszcze wątpliwości, co się będzie dziś działo, to chyba już nie ma żadnych.
Trzeba być wcześniej na stadionie, co by w ogóle było jeszcze na co wejść.
''Jak narazie, to pędzi potok wislaków :/''
To trzeba ich skierować do głównego nurtu rzeki lol : )
Przeklejam z innego wątku, żeby było bardziej widoczne:
"Ponieważ została jedynie godzina do planowanego zamknięcia forum i dwie godziny do zamknięcia budynku przy ul. Wielickiej więc powtarzam jeszcze raz - jeśli ktoś jeszcze nie ma biletu, a chce iść na Derby, niech niezwłocznie uda się na Kabel, na ul. Wielicką, gdzie czeka jeszcze sporo biletów.
Czeka tam na was również biletowa i przede wszystkim cenowa niespodzianka. Weźcie ze sobą jedynie identyfikator i kilku pewnych kolegów. Czasu jest niewiele, a więc pospieszcie się..."
i po gówno to wszystko było
pierdolenie że krzesełko i niema stania....czy ten klub jest normalny ???
po kiego huja ja zrywałem sięz pracy skoro można było dostać bilet przed meczem za free
a nie mówłem ze to nie przejdzie Filipiak strzelił sobie samobuja zwłaszcza decyzja o ograniczeniu sektora D
mam przydzielony numer ale tego miejsca nawet na oczy nie widzialem no ale cóz panie Tabisz jest pan tak zapatrzony w Men U i jego działanie ze mozesz próbowac dalej jak tak to gratuluje uporu :D i zycze powodzenia
klubowi przeszło kolo nosa ładnych kilkanascie tysiecy PlN ów
i jeszcze jedno gratuluje , ze była mozliwosc wejscia zgód czesc na szczescie weszła na stadion ale jesli juz jest takowy gest z strony klubu to powinien byc wczesniej odpowiednio nagłosniny
" kto nie skacze ten za wisła hej hej "
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)