Ja też zaczolem cosik bodowac. Tez sie zglosze jak zdobede doswiadczenie
-
-
Ogame
Ja jestem Kid_Dynamite planeta - imperare...
ta, ale na ktorych uni jestescie? ja na 7
Ja na 5 ale jak to ma coś do żeczy to założe nową planete na innym
no mi sie wydaje ze najlepiejby bylo zeby wszyscy zalozyli na uni16... ruszylo 2dni temu jeszcze wszyscy maja w miare rowne szanse. ja gralem wczesniej na uni12 ale dzis wlasnie zalozylem konto na 16. nick:DaX planeta:Imegga
Ja jestem na 16...
Ja zakladamn na 16 teraz
Dinthalion i co jestes na 16??jak sie nazywasz albo planeta bo aj chyba cie na 16 nie widze...
Ja mam sojusz na universum 16
Tag: MRN
Jesli chcecie przylaczajcie sie, juz jest calkiem mocny....
a ty masz tam w sojuszu juz 17 osob??
Tak juz mam 17 ale wyslij podanie bo warto :]
No wysle ale podobal mi sie pomysl z jednym tylko Pasiastym sojuszem w calej galaktyce!!!;)
Taki sojusz mozemy zrobic jak pojawi sie kolejne universum bo teraz wszyscy sa porozrzucani po wszystkich uni..
No a jak np. mam zmienic universum??Jak sie rejestruje to wybieram universum nie??No i jak wybiore inny niz 16 to tez bede mial tam swoja planete??I czy jak ktos mnie zaatakuje to czy czlonkowie naszego sojuszu beda o tym wiedziec??
Wszystkie uni sa osobno i mozesz miec 1 konto na kazdym uni...
Jak Cie ktos zaatakuje to piszesz o tym na forum sojuszu i my juz sie tym zajmiemy
To jak bedzie sie tworzyl Pasiasty sojusz daj znac!!;)
Mam takie pytanie buduje rozne budowle a jeszcze niemam ani jednego punktu
Punkty sa przyznawane 3 razy dziennie i chyba na każdym uni o innych godzinach, niedlugo dostaniesz punkty.
Jestem na 16 czekam na hasło, a gracie w Hattricka? Może jakaś Pasiasta liga?
Korba jaki masz nick i nazwe planety??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)